Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
moni_c wrote:Meginka a plecy Cię bolą? Pachwiny? Mi jak na razie tylko niedobrze czasami, takie lekkie mdłości
bolą bolą... już zaczęłam mocno odczuwać moją ciążę, ale to wszystko NIC, po długich staraniach zniosę wszystko dla maleństwa
dużo odpoczywam, śpię. Nie pracuję, więc mogę się położyć, kiedy mi się zachce, a senna strasznie jestem...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
moni_c wrote:Witam!
Rzeczywiście cisza i spokój
U mnie zaczął się 6 tydzień i bóle pleców z bólem pachwin - dziewczynki w ciąży miałyście takie bóle? Zaczynam świrować powoli bo poboli trochę i przestanie za kilka godzina znowu i tak w kółko....
Co tam u Was?
też tak miałam. Bóle podbrzusza i bóle krzyża. To normalne podobno . Spokojnie -
a jeśli o mnie chodzi to mam lekką zgagę czasami. Mdłości mi już odeszły raczej. Mam tylko okropny ślinotok, chodzę z chusteczkami i pluję w nie . Super . Odezwały mi się znowu pobolewania podbrzusza ostatnio. Ale staram się leżeć i nie forsować. Do pracy już nie wrócę, dzidzia ważniejsza . Ciężko się czymś zająć, bo jak się siedzi w domu to z nudów nie wiadomo co robić. Zamówiłam ostatnio półprodukty do wyrobów hand made i zacznę robić bransoletki , zobaczymy co z tego wyjdzie . Przynajmniej się czymś zajmę . wizytę u ginki mam DOOOOOPIERO za 10 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 19:27
-
to ja mam dooooooopiero 24 maja czyli jeszcze 2,5 tygodnia. Każdą wizytą się strasznie ekscytuję
A jeszcze muszę zrobić badania, chyba w poniedziałek pojadę, bo w tym tyg chyba nie dam rady.
Jeeeeej już prawie południe, a ja się snuję jeszcze w piżamie
dobra, biorę się za jakąś robotę chyba
Miłego dnia dziewuszki -
cześć dziewczyny.
czytam czytam i jakoś tak nawet nie mam nic ciekawego do napisania. Urlop w pracy jak zwykle udany i odpoczęłam fajnie od codziennego zgiełku.moni_c, maja2024 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej dziewczyny dzisiaj dzwonila do mnie moja lekarka i powiedziala ze moja prl jest w normie tutaj w Irl maja inne normy ale powiedziala ze gorna granica to 500 ja mam 200 wiec pow ze super i tsh tez w normie mam zielone swiatlo na oficjalne starania bo przedtem nie wiedzialam jak ta moja prl wysoko stoi i czulam ze ze staranek nici teraz jak wiem ze jest w normie to jakas taka ulge poczulam i z wieksza nadzieja patrze na ten miesiac 3majcie kciuki za mnie tak jak ja trzymam za was pozdrawiam yupi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 15:39
gocha04 lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam do domu z pracy i mój piękny, cudowny rudy piesek rozwalił mi fotel i kanapę gąbka po całym mieszkaniu porozwalana
Boszzzzz myślałam, że już z tego wyrosła - zaraz 5 lat stuknie a tu takie zagrywki
Z drugiej strony się uśmiałam bo jak zapytałam co to jest to schowała się za zasłonę hehe.
Meble jakoś przeżyję.... Będą z dziurą w siedzeniu ;/Meginka lubi tę wiadomość
-
aniczka wrote:hej dziewczyny dzisiaj dzwonila do mnie moja lekarka i powiedziala ze moja prl jest w normie tutaj w Irl maja inne normy ale powiedziala ze gorna granica to 500 ja mam 200 wiec pow ze super i tsh tez w normie mam zielone swiatlo na oficjalne starania bo przedtem nie wiedzialam jak ta moja prl wysoko stoi i czulam ze ze staranek nici teraz jak wiem ze jest w normie to jakas taka ulge poczulam i z wieksza nadzieja patrze na ten miesiac 3majcie kciuki za mnie tak jak ja trzymam za was pozdrawiam yupi
Aniczka to fajowo. Teraz to nic tylko "używać" i się cieszyć.
Moni mam podobnie tylko z kotem i nie z niszczeniem mebli, a czasem kupą na łóżku. I jak mówię CO TO MA BYĆ?!! to kuli się i przewraca do góry brzuchem. Ale nie zawsze jest to zwierzaka wina, często prośba o więcej uwagi dla niego. Mówić nie umieją to muszą jakoś to pokazać, ale i tak są kochane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 19:58
moni_c lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
ja mysle ze ja to chyba za malo serduszkuje bo mi sie niechce albo zmeczona jestem albo lece na kickboxing i padnieta wracam chyba musze kupic jakas ladna bielizne dobre winko i odkryc romantyczna nature na nowo i troche przypomniec sobie czasy przed slubem oj wtedy to iskrzylo haha no ale coz starosc nie radosc
olaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
moni_c a może piesek wyczuwa, że będzie nowy członek rodziny i nie daje o sobie zapomnieć hehe daj znać w poniedzialek jak było na wizycie
aniczka starość nie radość, młodość nie wieczność zawsze mówięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 15:54
-
cześć dziewczyny, ale straszna cisza.
U mnie zapierdzielnik w pracy i nie mam czasu na forum, ale podczytuje.
A co u was ciekawego?
Dziś zabieram się za 50 twarzy zobaczymy co to za cudo, że tyle kobiet go przeczytało.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:cześć dziewczyny, ale straszna cisza.
A co u was ciekawego?
Dziś zabieram się za 50 twarzy zobaczymy co to za cudo, że tyle kobiet go przeczytało.
super ksiazka polecam chociaz 3 czesc troche mnie rozczarowala teraz czekam na film mam nadzieje ze greya zagra ten koles z pamietnikow wampirow Damon ten czarnulek on jest taki hot -
gocha04 wrote:cześć dziewczyny, ale straszna cisza.
A co u was ciekawego?
Dziś zabieram się za 50 twarzy zobaczymy co to za cudo, że tyle kobiet go przeczytało.
Ja przeczytałam wszystkie 3 części, jak dla mnie bardzo wciągająca tylko niewygodnie się czyta bo to takie grube i ciężkie -
hejka co u was:).
Co do 50 twarzy Graya to mnie nie urzekła. Owszem na początku wciąga, ale potem robi się już tak nudna i banalna..... jak skończyłam 1 część nie miałam autentycznie ochoty czytać kolejnych. Takie sobie . Ale to tylko moje zdanie . 16 maja mam wizytę u ginekologa , tiridiri nie mogę sie doczekać