Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka zazdroszczę huśtawki Kurcze ja w bloku mieszkam a tu nie mam gdzie wyjść, dusze się bo domek rodzinny mam z podwórkiem i ogródkiem, i już bym tam siedziała a tu kiszka
Pierwsze słońce najbardziej żre, mojemu już skóra zeszła i tez przez przypadek się opalił w robocie
иιєиσямαℓиα super bransoletki, stronka polubiona
Meginka też jestem ciekawa co tam za dzieła zrobiłaś
a ja teraz krzyżykuję pamiątke ślubną dla koleżankiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:42
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:Wiedzą tylko rodzice i kolega z pokoju w pracy Mama tak się ucieszyła, że powiedziała, że to najpiękniejszy prezent urodzinowy w życiu
Inf. o ciąży zachowam do następnej wizyty- mam za 4 tygodnie. Jak wszystko będzie ok to już chyba pracodawcę powiadomię .... bo i tak już zasypiam przy biurku i robię wszytko 2 razy dłużej
OlaOla trzymam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno kciuki!
No nie dziwię sie mamie, taki prezent to naprawdę szczęście
Ja trzymam kciuki żeby wszystko do końca było OK
Za Was wszystkie trzymam kciukiиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
olaola wrote:Meginka zazdroszczę huśtawki Kurcze ja w bloku mieszkam a tu nie mam gdzie wyjść, dusze się bo domek rodzinny mam z podwórkiem i ogródkiem, i już bym tam siedziała a tu kiszka
Pierwsze słońce najbardziej żre, mojemu już skóra zeszła i tez przez przypadek się opalił w robocie
a ja teraz krzyżykuję pamiątke ślubną dla koleżanki
to zapraszam w okolice Radomia do pobujania
i trzymam kciuki żeby Twoja pani doktor miała rację i żeby to jednak była dzidzia w Twoim brzuszku
To widzę że tu same zdolniachy manualne na forum
to jak skończysz ta pamiątkę to się pochwal Ja bym już dawno zrobiła te zdjęcia, ale na naszym starym samochodzie nie będzie takiego efektu, jak na wypasionej furze.
yyyy bo to stroiki na samochód są oczywiście zapomniałam napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:53
иιєиσямαℓиα, olaola lubią tę wiadomość
-
olaola wrote:Meginka zazdroszczę huśtawki Kurcze ja w bloku mieszkam a tu nie mam gdzie wyjść, dusze się bo domek rodzinny mam z podwórkiem i ogródkiem, i już bym tam siedziała a tu kiszka
a ja teraz krzyżykuję pamiątke ślubną dla koleżanki
dziękuję . Ja widziałam twoje prace w twoim sklepiku - przepiękne !
olaola lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα już polubiłam - śliczne te bransoletki:) No i daj znać jak było na wizycie, może też się dowiesz czy będzie synek czy córeczka
Meginka huśtawka piękna, w przyszłym roku będziesz się z dzidzią bujać heheh
A ja dziś na 19 idę do ginka oby Maluch się dobrze ułożył żeby było widać płeć
Meginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
maja2024 wrote:иιєиσямαℓиα już polubiłam - śliczne te bransoletki:) No i daj znać jak było na wizycie, może też się dowiesz czy będzie synek czy córeczka
Meginka huśtawka piękna, w przyszłym roku będziesz się z dzidzią bujać heheh
A ja dziś na 19 idę do ginka oby Maluch się dobrze ułożył żeby było widać płeć
dziękuję serdecznie
trzymam kciuki za wizytę !! I za pozycję malucha
My też po cichu na to liczymy
Nie będzie już przynajmniej złudzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 09:24
maja2024 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno Meginka kusząca propozycja, huśtawka kawusia, książka i życie jak w Madrycie hehe na pewno się pochwale jak skończę
иιєиσямαℓиα dziękuję
maja czekamy na relację
ubrałabym na dwór krótkie spodenki ale nogi ja mąka białe wstyd do ludzi iść
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
olaola wrote:no Meginka kusząca propozycja, huśtawka kawusia, książka i życie jak w Madrycie hehe na pewno się pochwale jak skończę
иιєиσямαℓиα dziękuję
maja czekamy na relację
mam tak samo białe jak mąka do tego grube jak salcesony . -
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:olaola wrote:no Meginka kusząca propozycja, huśtawka kawusia, książka i życie jak w Madrycie hehe na pewno się pochwale jak skończę
иιєиσямαℓиα dziękuję
maja czekamy na relację
mam tak samo białe jak mąka do tego grube jak salcesony .
Ja niestety giry mam cienkie jak kabanosiki ale za to górę dużą Ja się na szczęście szybko opalam -
Już jestem dopiero wróciliśmy
No więc z dzidzią wszystko super serduszko piękne 4 komory ma ładnie bije główka też śliczna ( po mamusi) nóżki rączki wszystko super paluszki widzieliśmy i piętki, kolanka itd. bardzo ruchliwy ten nasz Maluszek i ciężko było z określeniem płci. No ale w końcu gino dojrzał no i prawdopodobnie będziemy mieli syneczka. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wszystko dobrze z naszym Maluszkiem. Dziękuję dziewczynki Buziole:)moni_c, olaola, Meginka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny