Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej no i po wizycie i kolejna za 4 tygodnie
Doktor potwierdził i na 100% będziemy mieli SYNKA Ładnie pokazał swoje klejnociki a także serduszko, żołądek, aortę, nóżki i rączki wszystko jest super główka też super no i nasz Maluszek waży już 432g i to dlatego pewnie tak mocno już kopie mamusie. Wczoraj kopał prosto w tą sondę od usg ale się naśmiałam. Ostatnio jak byłam to tylko widziałam jak się rusza na monitorze a teraz to już czułam jak kopie w to urządzenie. Aha termin troszkę się przesunął był na 24 października a teraz jest na 19 października bo synek ma 21t5d a ogólne wczoraj był 21t1d więc jest troszkę większy no i niech sobie rośnie. Wczoraj była z nami moja mama szczęśliwa, że mogła zobaczyć wnuczka
Choć wczoraj nie chciał pozować do zdjęć i mam tylko 2 no ale dobre i tyle Pozdrawiam i dziękuję serdecznie buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 11:00
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Maja ale genialne foty. Fajnie, że synek bryka sobie i już go czujesz mocniej.
Samira fajna stronka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 15:08
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Majeczka, to super, że wszystko jest ok
Ja wczoraj byłam na badaniach (morfologia itd) i wstąpiłam na chwilkę do Takko fashion strasznie dużo promocji mają, kupiłam sobie 2 bluzeczki za grosze i szorty pokaże Wam jakie
http://blaetterkatalog.takko-fashion.com/pl/blaetterprospekte/p_003/LWC/webcatalog.html
z tego katalogu szorty za 29,99 ze str 4 bardzo fajne i top w paski z ostatniej strony i jeszcze taką zwykłą koszulkę turkusową za 14,99. Nie ma jej w katalogu, ale jestem bardzo zadowolona z zakupów
Z racji tego, że uwielbiam fiolet, i top i szorty wzięłam fioletowe
Dodatkowo w ciucholandzie wygrzebałam świetne spodenki ciążowe w kratkę - rybaczki i luźną tuniczkę i koszulkę, za jakieś 15 zł wszystko
Brzuszek już mi wystaje, zaokrąglił się więc ciuszki będą jak znalazł
zaszalałam z zakupami, ale niewiele wydałamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maja2024 wrote:Hej dziewczynki Ja jeszcze nie miałam połówkowego USG właśnie dziś o 19 się wybieramy aby zobaczyć Naszego Syneczka Nareszcie bo to już miesiąc od ostatniej wizyty.Także trzymajcie mocno kciuki No i jak dam radę to jeszcze dziś zdam relacje i wkleję fotkę
Meginko wynik jak najbardziej w normie i nie martw się tylko ciesz bo to najlepsze dla Maluszka
Dziewczynki czas leci szybko ja niedawno też chciałam mieć już chociaż połowę ciąży za sobą i jakoś szybko zleciało Teraz oczywiście już bym chciała być w 30 tc no ale cierpliwie czekam a za ok 5 tyg będę już w III trymestrze
ja bym chciała być już w 40 stym
-
aniczka wrote:nienormalna masakra jak ten czas leci juz ci 19 tydzien suwaczek pokazuje a tak sie martwilas teraz juz wszystko bedzie ok byle z gorki jak ja ci zazdroszcze i jakie piekne imie wybralas jedno z moich ulubionych
no zleciało, ale stres dalej jest. Ciągle mam jakieś problemy. Walczę aktualnie z infekcją w pochwie. Wczoraj dostałam od globulek dziwnie ciemną wydzielinę i znowu SOR.... eh już cały czas będę się martwić o bąbelka .
A imię to mąż ostatecznie wybrał . Ale nie powiem , mi się też podoba -
Meginka wrote:Majeczka, to super, że wszystko jest ok
Ja wczoraj byłam na badaniach (morfologia itd) i wstąpiłam na chwilkę do Takko fashion strasznie dużo promocji mają, kupiłam sobie 2 bluzeczki za grosze i szorty pokaże Wam jakie
http://blaetterkatalog.takko-fashion.com/pl/blaetterprospekte/p_003/LWC/webcatalog.html
z tego katalogu szorty za 29,99 ze str 4 bardzo fajne i top w paski z ostatniej strony i jeszcze taką zwykłą koszulkę turkusową za 14,99. Nie ma jej w katalogu, ale jestem bardzo zadowolona z zakupów
Z racji tego, że uwielbiam fiolet, i top i szorty wzięłam fioletowe
Dodatkowo w ciucholandzie wygrzebałam świetne spodenki ciążowe w kratkę - rybaczki i luźną tuniczkę i koszulkę, za jakieś 15 zł wszystko
Brzuszek już mi wystaje, zaokrąglił się więc ciuszki będą jak znalazł
zaszalałam z zakupami, ale niewiele wydałam
nie głupie te ich ciuszki i w sumie nie drogie, tylko ciekawe jak gatunkowo, bo ostatnio jakiej bluzki bym nie kupiła to po pierwszym praniu tragedia, aż mi się na zakupy odechciało chodzić. Tylko się nałażę i się wqrzam, bo nic nie kupuję.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWitajcie. Właśnie wróciłam z monitoringu... u mnie dzisiaj 14 dc, a pęcherzyki ciągle rosną. Mam przyjść na kolejny monitoring w 18 dc, lekarz twierdzi, że do tego czasu podrosną. Może to dlatego, że CLO brałam od 5 do 9 dc? Za to mam endometrium jak nigdy - 8,7 mm (zawsze miałam mniej niż 5 mm).
Lekarka mówiła, abyśmy się powstrzymali od współżycia do piątku. Trochę to dziwne, bo co jeśli jakiś dojrzeje i pęknie wcześniej? Sama nie wiem, ale chyba trzeba posłuchać, przecież ona też chce, żeby nam się udało.... co myślicie?