Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
maja2024 wrote:A u mnie właśnie zaczął się połówkowy tydzień hura jeszcze ok 20 tygodni i będę trzymała w ramionach syneczka Ogólnie czuję się świetnie nasz Synuś kopie coraz mocniej i częściej dziś szaleje na maksa po truskawkach chyba lubi Mąż jeszcze nie poczuł naszego Szkraba wczoraj ładnie prosiłam aby kopnął tatusia będzie prezent na urodzinki i kopał ale tatuś nie czuł no ale już niedługo na pewno poczuje Czas mija leci tydzień za tygodniem i oby tak dalej niech leci
Za tydzień kolejna wizyta i już się nie mogę doczekać
Gosiu może naprawdę to oderwanie się od tego ciągłego monitoringu zaowocuje. Trzymam mocno kciuki, ale na badania możecie iść aby sprawdzić czy na pewno wszystko jest ok szczególnie nasienie
Meginko czekam na wieści z wizyty
Maja robiłaś już badanie połówkowe? -
Nienormalna niech dzidzia rośnie zdrowo Nie mogę się doczekać uczucia, kiedy poczuję ruchy dziecka
Przede mną badania genetyczne, trochę się steruję, ale lekarz powiedział 2 dni temu, że jakby było coś nie tak to by już widział, a wszystko wygląda ok..... no ale stresik jest
иιєиσямαℓиα, olaola lubią tę wiadomość
-
moni_c wrote:Nienormalna niech dzidzia rośnie zdrowo Nie mogę się doczekać uczucia, kiedy poczuję ruchy dziecka
Przede mną badania genetyczne, trochę się steruję, ale lekarz powiedział 2 dni temu, że jakby było coś nie tak to by już widział, a wszystko wygląda ok..... no ale stresik jest
stresik jest zawsze . Ale będzie dobrze bądź dobrej myśli !!
Tym bardziej, że już teraz wszystko jest w najlepszym porządku .
-
nick nieaktualnyJak tak patrze na wasze suwaczki 19tc, 11tc, 21tc, 15tc to aż się nie mogę doczekać aż ja będę na swoim suwaczku widzieć prawie już połowę za sobą Gdyby nie to co mnie spotkało byłabym teraz prawdopodobnie w 16tc. a tu dopiero 6tc. 18go kolejna wizyta i nie mogę się doczekać usg .
Co do stresu jest zawsze! Ja stres odczuwam nawet teraz idąć na zwykłą wizytę a co dopiero poważniejsze badania. Ja przed moim prenatalnym do którego wtedy zostało mi niecałe 2 tygodnie też się stresowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:53
-
Nienormalna to super, że Tymek zdrowy i rośnie i smyra po brzuchu.
Moni_c stresik to normalna sprawa jak nam na czymś/kimś zależy, ale tak jak twój lekarz powiedział nie ma powodu do obaw.
Sla.s do 18 już nie cały tydzień, a przed nami słoneczny weekend to szybko zleci.
Maja, a ty już po badaniu? Dawaj znaki jak było.иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej dziewczyny, byłam na USG genetycznym kilka dni temu w piątek, ale dopiero dzisiaj się zebrałam żeby napisać. Niby lekarka powiedziała, że wszystko ok, widziałam bijące serduszko, rączki nóżki, Jest kość nosowa. Tylko strasznie mnie martwi jedna rzecz- przezierność karkowa wyszła 0,46. I ginka mówi że to w porządku, jak na ten tydzień, ale ja oczywiście zaraz po powrocie do domu chyba ze 2 godziny czytałam o tym w necie i wyczytałam że jest sporo podwyższona. M się już prawie drze na mnie żebym przestała czytać te głupoty w necie bo internet to nie odpowiedź. Ma trochę racji, ale ja się tak strasznie martwię. Już nawet rozważałam czy nie iść skonsultować do innego gina, ale co mi to da, zrezygnowałam z tego pomysłu. Wszystko w rękach Boga, pozostaje mi się modlić o zdrowe maleństwo i dbać o siebie.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
no tak tylko nie wiem czy to jest 0,46 mm czy 4,6 mm To w ogóle możliwe żeby było 4,6 mm?? Czy to w ogóle się czyta w mm?? Już jestem skołowana, M cały czas mi tłumaczy, że skoro ginka powiedziała, że jest w porządku, to tak jest.
Ok, obiecuję, że nie będę za dużo czytać
Pewnie wszystko jest ok, a ja się niepotrzebnie stresuję... ehhhh
a tak z dobrych wiadomości to widać już trochę brzusio, ale z wagą jak na razie 4 kilo w dół przez te wymioty... Ale teraz już nie wymiotuję, więc pewnie waga pójdzie w góręWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 17:03
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:no tak tylko nie wiem czy to jest 0,46 mm czy 4,6 mm To w ogóle możliwe żeby było 4,6 mm?? Czy to w ogóle się czyta w mm?? Już jestem skołowana, M cały czas mi tłumaczy, że skoro ginka powiedziała, że jest w porządku, to tak jest.
Ok, obiecuję, że nie będę za dużo czytać
Pewnie wszystko jest ok, a ja się niepotrzebnie stresuję... ehhhh
a tak z dobrych wiadomości to widać już trochę brzusio, ale z wagą jak na razie 4 kilo w dół przez te wymioty... Ale teraz już nie wymiotuję, więc pewnie waga pójdzie w górę
4,6 można mieć, ale u Ciebie pewnie chodzi o 0,46 szczególnie jak lekarz powiedział, że wszystko ok . Poza tym młoda jesteś to na prawdę nie masz się czego bać
Ciesz się już ciążą
Co do brzucha to ja jestem w prawie 12 tygodniu i brzuch mam już dość widoczny - w spodnie już ledwo co się mieszczęgocha04, Meginka lubią tę wiadomość
-
ja już przed ciążą się dorobiłam brzuszka A przed ślubem miałam taki płaski... Po ślubie sobie za bardzo pozwoliłam, do tego przestałam pracować no i się zrobiła oponka Ale co tam, po ciąży zgubię
Może później zrobię zdjęcie mojemu brzucholkowi to Wam pokażę -
Meginka wrote:hej dziewczyny, byłam na USG genetycznym kilka dni temu w piątek, ale dopiero dzisiaj się zebrałam żeby napisać. Niby lekarka powiedziała, że wszystko ok, widziałam bijące serduszko, rączki nóżki, Jest kość nosowa. Tylko strasznie mnie martwi jedna rzecz- przezierność karkowa wyszła 0,46. I ginka mówi że to w porządku, jak na ten tydzień, ale ja oczywiście zaraz po powrocie do domu chyba ze 2 godziny czytałam o tym w necie i wyczytałam że jest sporo podwyższona. M się już prawie drze na mnie żebym przestała czytać te głupoty w necie bo internet to nie odpowiedź. Ma trochę racji, ale ja się tak strasznie martwię. Już nawet rozważałam czy nie iść skonsultować do innego gina, ale co mi to da, zrezygnowałam z tego pomysłu. Wszystko w rękach Boga, pozostaje mi się modlić o zdrowe maleństwo i dbać o siebie.
Megi w kwestii przezierności nie pomogę, ale zapytaj na "fasolkowych poradach" tak dziewczyny powiedzą czy dobrze czy nie. Będzie dobrze nie zamartwiaj się.Meginka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Ja jeszcze nie miałam połówkowego USG właśnie dziś o 19 się wybieramy aby zobaczyć Naszego Syneczka Nareszcie bo to już miesiąc od ostatniej wizyty.Także trzymajcie mocno kciuki No i jak dam radę to jeszcze dziś zdam relacje i wkleję fotkę
Meginko wynik jak najbardziej w normie i nie martw się tylko ciesz bo to najlepsze dla Maluszka
Dziewczynki czas leci szybko ja niedawno też chciałam mieć już chociaż połowę ciąży za sobą i jakoś szybko zleciało Teraz oczywiście już bym chciała być w 30 tc no ale cierpliwie czekam a za ok 5 tyg będę już w III trymestrzegocha04 lubi tę wiadomość
-
http://imageshack.us/photo/my-images/705/sdc10975w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/4/sdc10981s.jpg/
zgodnie z obietnicą- mój bobas w opakowaniusamira lubi tę wiadomość
-
Maja to czekam na relację z wizyty.
Megi zgrabny brzunio.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyMeginka wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/705/sdc10975w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/4/sdc10981s.jpg/
zgodnie z obietnicą- mój bobas w opakowaniu
widzę dużo będzie chłopaków ,oj wojna się szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 11:07
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:meginko subcio :* a jaka płeć ?? myslę że dziewczynka
widzę dużo będzie chłopaków ,oj wojna się szykuje
Płci jeszcze nie znam Kochana, może na następnym badaniu się pokaże Ale to dopiero na początku lipca. Dla mnie płeć nieważna, ale widzę, że M wolałby chłopczyka Do brzusia się zwraca "Kacperek"
Kacperek- chodź, zjemy śniadanie
albo
Kacperek, kopnij tatę
Nawet ja już zaczęłam mówić Kacperek hehe
A tam może Lenka siedzisamira lubi tę wiadomość