X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dieta Płodności 🍀🤰❤️ 💙
Odpowiedz

Dieta Płodności 🍀🤰❤️ 💙

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Evelynn Nowa

Wysłany: 25 lipca 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja ostatnio skusiłam się na jadłospis, akurat była (albo jeszcze jest) promocja :))

może kogoś zainteresuje - a na blogu są też ogólne porady co do diety itd...

http://homnis.pl/dieta-plodnosci/

• Kasia_Tre Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! A slyszalyscie (co prawda, to nie ma nic wspolnego z dieta, ale nalezy do naturalnych wspomagaczy), ze zaraz po okresie, a do momentu owulacji, nalezy wcierac w podbrzusze olejek rycynowy i przykladac na to cieply kompres? Naturopatka mojej kolezanki mowi, ze to wspomaga owulacje. Dodatkowo po owulacji mozna jesc ananasa, bo pomaga w zagniezdzeniu zarodka.

Ponoc na plodnosc sa takze dobre specjalne sesje akupunktury. Czy ktoras z Was probowala? Moje dwie kolezanki zaszly po nich w ciaze, ale niewiadomo czy akurat to podzialalo, bo wiele rzeczy stosowaly.

Starania o pierwsza dzidzie

5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
    7.12.2020 ⏸️
    16dpo beta 1105
    18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
    20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
    30.12.2020 👣💓
    01.02.2021 💓 5.44cm🥰

👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc) :(

👩🏼34 lata
    🧔🏼37 lat
    🏠🇨🇦

nzjdflw1of0frln6.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ