X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dieta w ovu- warto??
Odpowiedz

Dieta w ovu- warto??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a judysia dobre koktajle? Bo ja chyba po świetach sobie wykupię, a mam trochę podobne dolegliwości do Ciebie...

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorka, że dopiero odpisuje, ale przez te święta nie mam czasu zagladac.. Koktajle nie wszystkie jeszcze wyprobowalam, ale te które robiłam są smaczne- pewnie z racji tego, że wszystkie składniki lubie. A tych których nie lubie nie są brane pod uwage. Ja sobie troche je modyfikuje, nie lubie jak jest za gęsty, to dodaje sobie troche wiecej wody itd. można kombinować :)

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Laski koniecznie zajrzyjcie tam: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/

jesli interesuje Was zdrowe,racjonalne,niemonotonne,szybkie,proste i zdrowe jedzenie!!!! :D

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
    4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
    7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
    15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
    22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
    11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎

21dc endo 10mm,czysta macica,owulacje z prawego jajnika,po 3-4 pęch.antralne w obu jajnikach
    4 IVF 04/2025 Menopur 450+Provera 5mg, 18.04 punkcja, 8 pęcherzyków ale 0 komórek🥺😭🥴
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ