Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie ze można..
Tak jak ty 1/4 na tydz.
Wynik w innych jednostkach...26,6...a drugi 30 ale w przeliczeniu na podane przez ciebie wychodzi podobnie.
Wzielam 2 dawke wczoraj ,wynik mam zrobic pod koniec lipca...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Życze i Tobie -Wam szczęścia i oby wszystko sie ułożyło jak najlepiej i zaowocowało
Moj partner tez z doskoku ale juz niedługo bedziemy razem blisko tez bedzie łatwiej,ciągłe podróże nie służąLorka lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Aga zrobie chyba w poniedziałek jak @ nie przyjdzie.
Na razie zero zabarwienia śluzu, wrażliwe sutki i o dziwo ból jajników. A nawet nie ból tylko takie ciągnięcie.
Ale się nie nakręcam. Przecież w każdej chwili może przyjśćpepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja w swoim cyklu ciążowym czułam się dokładnie jak na okres, nawet po zrobieniu testu, na którym była bladziusieńka druga kreska, biegałam co chwilę do toalety bo wydawało mi się że miesiączkę dostanę. A bHCG tego dnia była już 365. Tak więc szczerze - tylko intuicja pozwala odróżnić zwykły cykl od ciążowego, przynajmniej u mnie tak było.
Trzymam kciuki za pozytywne testowanie -
Renia dokladnie tak...mi z synem tylko w glowie na spacerze sie zakrecilo innych objawow zero...i mowie oho jestem w ciąży,nie pamietam w ktorym dniu zrobilam test 1 jedyny i dwie kreski...po prostu to czulam mało tego...marzylam o synu i wiedziałam ze bedzie boy ;)Tylko kobitki maja przeczucie intuicje.
Renia7910 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Orchid dzięki
nadal nie widać @ na horyzoncie. Aczkolwiek nie można wykluczyć, że clo i pregnyl ją przestawiły wiecie trochę smętów żeby nie popaść w wariacje:D
coś nam dziewczyny z wątku pouciekały.
Paulette też nie widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:41