Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...
Czy ktoras wie jak to jest z torbiela na jajniku??Ten moj gin cos bąknął ze jest ale ze to nic takiego a ja jednak przemyslałam i moze to cos "przeszkadzajacego"ponieważ juz niby wsio ok a ciazy nie ma
Czy torbiele sie jakoś leczy czy jak?Ide w środe prywatnie na usg jeszcze do innego gin bo nie daje mi to spokoju...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Nie wiem. U mnie się same wchłonęły.
Ja stwierdziłam, że przestaje gadać z ludźmi.
Rozmawiałam z koleżanką- zaszła w pierwszym cyklu.
Dziś zadzwonił kuzyn- byłam u nich w czerwcu mieli się zacząć dopiero starać. Dziś mówi mi, że żona w ciąży.
Ciesze się wiadomo.
Ale popłakać też popłakałam.
Jeszcze mój M nadal na wyjeździe.
Niby widzieliśmy się w weekend ale tak o tyle o ile mieliśmy czas na pogadanie.
I szef mnie wkurzył do potęgi.
I w ogóle do dupy. -
Ja kiedys mialam 4 razy torbiel. To jest najprosciej mowiac otoczka z plynem na cialku zoltym. Ja bralam na to leki ale bardzo silnie dzialajace na watrobe co zle na mnie wplynelo bo lekarka noe zrobila wywiadu i nie wiedziala ze mialam problemy z watroba. No ale to bylo z 8 lat temu...
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, poczytałam trochę wpisów z tego wątku i naładowałam się optymizmem
Kardan - gratulacje!
Mam nadzieję, że i ja niebawem zobaczę II ... Mam zamiar testować 6.08Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Oooo super ja miałam swoją pierwszą rocznicę 26.07
Dam znać! Oby Wasze Święto przyniosło mi szczęście
To 4 cykl...
Ale pierwszy z mierzeniem temperatury ... i wychodzi na to że mam później owu niż przewidywałam
... a wiekowo jestem chyba tak, jak Ty (bo rozumiem, że 1989 to rok urodzenia)Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..