Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet_86 wrote:Załamana, najlepszy post ever zapiekanka z serem + Mac + post Dąbrowskiej Kochana, czekam na vloga z przebiegu Twojego postu!!!
MisiaABC, Anet_86, Angela Be lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Załamana, najlepszy post ever zapiekanka z serem + Mac + post Dąbrowskiej Kochana, czekam na vloga z przebiegu Twojego postu!!!
Hahaahahahaha
Ale to nic Załamana Jak bym siebie słyszała
A jak słyszę Mc Donald to już wogole tak lubię
Ja dziennie oczami przeglądam diety
podjadajac chipsy ot taka ironia
Zapiekanka napewno dobra , tylko no jak już jest ser to już nie dla mnie bo ser mi tak dziwnie zawsze zapachem podlatuje
Za to!!! Ja wiem co ja bym zjadła !!! Canneloni !!! O tak !!! Chce canneloni !!!Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Ona jak sikaniec?? wyszedł z tego pijemniczka na farbe?? Bo nie doczytałam
Dziecko odprowadzone, chałpa ogarnięta, zakupy zrobione, obiad gotowy:)
Teraz kawka i na 14 fryzjerMisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHipi, ja chyba będę zgłaszać Twoje posty:D Kto to widział, żeby o 7 rano mieć zrobiony obiad z 2 dań? No weź...
Dziewczęta 500 polubień mi stuknęło Trzeba to jakoś uczcić. A jak utworzyłam konto, to myślałam, że będzie rachu ciachu i po strachu, ale nie...KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Hipi, ja chyba będę zgłaszać Twoje posty:D Kto to widział, żeby o 7 rano mieć zrobiony obiad z 2 dań? No weź...
Dziewczęta 500 polubień mi stuknęło Trzeba to jakoś uczcić. A jak utworzyłam konto, to myślałam, że będzie rachu ciachu i po strachu, ale nie...
Trzeba to oblać.Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobilam krem z brokulow. Wszyscy domownicy stwierdzili ze nie beda jesc zielonej kupy wiec zjadlam sama caly gar. A co
Anet_86, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Masażem to ciężko nazwać. Wykręcała mi skórę na brzuchu i nodze..Myślałam, że się zesram z bólu
Ale ło co chodzi ? W jakim celu to maltretowanie?
Niech przyniesie skutek !!!
Nova no pewnie że wyszedł, pierwszy raz mówię nie widzę żadnych cieni podejrzewam że poprzednie testy były trefne bo ja poprostu coś tam widziałam a tu nawet latarka nie pomaga
Dla odmiany czuje prawy jajnik, oczywiście jestem po drzemce - wstałam patrzę wor buraków
No więc mam co robić
Pierwsza seria się już gotuje:-P
Załamana dla mnie szczerze to sama droga gdzieś to frajda;-)
Cieszę się jak dziecko jak trzeba gdzieś dalej jechać a już tymbardziej jak bliżej i się zabladzi ha ha
Kawy się może napij
Uśmiech cycki do przodu i pokaż teściowej jaką jej syn ma zajebista żonę
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Ale ło co chodzi ? W jakim celu to maltretowanie?
Niech przyniesie skutek !!!
Nova no pewnie że wyszedł, pierwszy raz mówię nie widzę żadnych cieni podejrzewam że poprzednie testy były trefne bo ja poprostu coś tam widziałam a tu nawet latarka nie pomaga
Dla odmiany czuje prawy jajnik, oczywiście jestem po drzemce - wstałam patrzę wor buraków
No więc mam co robić
Pierwsza seria się już gotuje:-P
Załamana dla mnie szczerze to sama droga gdzieś to frajda;-)
Cieszę się jak dziecko jak trzeba gdzieś dalej jechać a już tymbardziej jak bliżej i się zabladzi ha ha
Kawy się może napij
Uśmiech cycki do przodu i pokaż teściowej jaką jej syn ma zajebista żonę
Ona29...akurat ona synowi zyczyla czego innego rok temu na urodziny...
Nigdy mnie nie lubiła i z wzajemnoscia...
Tez lubie jezdzic i mnie to cieszy bo zawsze to cos innego, a za ciekawego zycia nie mam hehe.
Wkasnie jestesmy na basenie- ja obserwator -
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Ona29...akurat ona synowi zyczyla czego innego rok temu na urodziny...
Nigdy mnie nie lubiła i z wzajemnoscia...
Tez lubie jezdzic i mnie to cieszy bo zawsze to cos innego, a za ciekawego zycia nie mam hehe.
Wkasnie jestesmy na basenie- ja obserwator
A ja właśnie robilabym na odwrót dbała ciuckala dla pozorów mamusie by przekrecilo w pół
Dlaczego jako obserwator ?
Co tu wogole taka cisza ?
Ogłaszam wszem i wobec że właśnie ogarnęłam 10 kg buraków
Zostało mi jeszcze słoiki zagotować
A powiedzcie mi mogę zrobić to jutro? Czy trzeba odrazu ?Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Przestań, jakie jutro? Pomyślałaś co to na to Hipisiątko? Co masz zrobić jutro, zrób dziś, ble ble ble pojęcia nie mam...
Hahahaha
Hipsiatko wybacz ale nie jestem takim hardokrem
A tak serio to mi się poprostu nie chce
Idę zaraz spać o !
Jutro jak zagotuje to nic im nie będzie chyba:-PZnowu.ta.kryska, hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość