Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo pobudka!
Już po 11, a tu tylko pół strony napisane, obijacie się... ej nie mam co czytać!
Zrobiłam ten chlebek gryczany pachnie i wygląda ładnie, ale czekam żeby ostygł.
http://www.dietawarzywnoowocowa.pl/2017/03/chleb-z-kaszy-gryczanej-niepalonej.html
Dziś idziemy do teściówki na imieniny, zapowiada się "super" impreza, doczekać się nie mogę, jedynie mam nadzieję, że chociaż zrobi jakieś dobre ciasto
Szukam tez jakiegoś przepisu na zdrowy deser/ciasto myślałam żeby coś zrobić z masła orzechowego, próbował ktoś?
Ona zmierzyłam temp głęboko na środku pod językiem i od razu dzisiaj trochę wyższaNova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki plan na niedzielę?
Angela, jak chleb?
Anetolek, przyszła? Piernik jest? Dzisiaj też fikołki będą?
Nova, ślubny na kacu? Wody nie podawaj, niech się męczy!
Ja po obiedzie wracam do domu i robię się na bóstwo na jutroAngela Be, Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wlasnie wracamy...jupiiii
Mlody kaszle...kicha...gardlo...
Pies spi na mnie....
Od jutra warzywka hehe.
Co do zdrowych ciast to kiedys robilam sernikopodobne z kaszy jaglanej i nutelle z cieciorki...Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! U was też tak okropnie za oknem? Bo u mnie wieje i leje... Ja robiłam jakieś 3 mies temu ciasteczka z masłem orzechowym, mój M się nimi zajadał, wklejam przepis: http://www.mojewypieki.com/post/crunchy-peanut-butter-cookies-przepis-i
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Anet, przyszła, więc fikołków dzisiaj nie będzie Chociaż u mnie to tak, jakby nic nie było, więc jako tako problemu z tym nie ma. Piernik wyszedł pycha, szykuję dzisiaj z kumpelami babski wieczór, będzie w sam raz pasował do grzańca
Anet_86, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Anet, przyszła, więc fikołków dzisiaj nie będzie Chociaż u mnie to tak, jakby nic nie było, więc jako tako problemu z tym nie ma. Piernik wyszedł pycha, szykuję dzisiaj z kumpelami babski wieczór, będzie w sam raz pasował do grzańca
Z jakiej czesci PL piszesz?
My byliśmy na spacerze i obiedzie po drodze i sloneczko było (Kujawy)
Teraz chmury..i zimno sie zrobilo..
Pies wylatany za to...chłopy pełne brzuchy.
Jeszcze 2godz i w domu.
Murzynek z fasoli brzmi ciekawie.Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anetolek u mnie pada zimno wietrznie i ogolnie pogoda podkocykowa a tu jeszcze na 17 trzeba na 2h do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 15:06
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Kujawy, hmmm brzmi znajomo pochodzę z Kujaw i moja dusza pozostała w 100% kujawska, jak olej chociaz od kilku ładnych już lat tam nie mieszkam, to wciąż bywam
Ja już w domu, przejęta jutrem...
W koncu dojechalismy...jakos sie dluzylo okropnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:U nas cały dzień słonecznie. Teraz kiedy wyszłam z mopkiem, zaczęło padać..
Nie chcę końca weekendu
Lubię, choć ja wyjątkowo chciałabym już co najmniej wtorek... Ale nie martw się, za tydzień znów będzie weekendZnowu.ta.kryska, Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Załamana, pisze z Niemiec (Bawaria), tu pogoda przeokropna, od wczoraj rana nie wyściubiam nosa z domu. Boziuuu, jak mi się nie chce iść jutro do pracy, też chciałabym, żeby już był piątek
Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
No dzisiaj ogolnie jakas dziwna pogoda, podobno znowu wietrznie ma byc... ja mieszkam przy wschodniej granicy PL i zimno i ponuro cały dzień.
Dzięki za przepisy! Ostatnio kupilam zapas ciecierzycy to wyprobuje. Poki co zrobilam pasztet i jest super. Chetnie zobacze tez ten sernik z kaszy jaglanej.
Znosnie przeżyłam wizytę u teściów i po powrocie zrobiłam sernik z masła orzechowego, bardzo fajny smak, nie mogliśmy się powstrzymać i jedliśmy jeszcze ciepły :p
Też ogólnie do tej pory w kuchni po najmniejszej linii oporu wszystko robilam, ale po tym poście spodobała mi się zabawa z gotowaniemZnowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość