X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta laparoskopia to prywatnie czy państwowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Misia, laparo mam. Będą usuwać torbiel endo z jajnika. Jak to wszystko długo trwa.
    Załamana, czyli co, jednak dieta? Moja koleżanka miała chyba kamienie usuwane i teraz sobie chwali i żałuje, że tak długo czekała.

Przymusowa dieta....
    Wiem ze to mały zabieg, ale tak sie bobe tego usypiania i wybudzania, ze szok..

To zdawaj relacje na bieżąco...długo będziesz leżeć?

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Przymusowa dieta....
    Wiem ze to mały zabieg, ale tak sie bobe tego usypiania i wybudzania, ze szok..

To zdawaj relacje na bieżąco...długo będziesz leżeć?
    Zalamana ja byłam usypiana jak mnie szykowali na szybko do cc i bardzo fajnie wspominam :d
    Przyłożyli maseczke i tylko zdąrzyłam pomyśleć " ale szczypie w gardło" i odleciałam :)
    A jak mnie wybudzali to pierwsze co zobaczyłam to mamuśke i teściowa zlewające ze mnie :D i znów poszłam w kime :)

Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Zalamana ja byłam usypiana jak mnie szykowali na szybko do cc i bardzo fajnie wspominam :d
    Przyłożyli maseczke i tylko zdąrzyłam pomyśleć " ale szczypie w gardło" i odleciałam :)
    A jak mnie wybudzali to pierwsze co zobaczyłam to mamuśke i teściowa zlewające ze mnie :D i znów poszłam w kime :)

Ja miałam zabieg czyszczenia macicy 2 tyg po porodzie to tez nie bylo tak zle..dostałam zastrzyk i tyle..ale to nie bylo na zadnej sali operacyjnej wiec też inaczej...
    Poki co siedze w chacie...
    Od jutra zaczne biegać z tymi badaniami...na koncu do anastezjologa

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja akurat to się juz modliłam o uśpienie i cesarke taże sen był dla mnie zbawieniem :)

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam, że miałam straszne drgawki po wybudzeniu, normalnie nie mogłam bez drgania całego ciała uleżeć nawet dwie sekundy, a potem było mi okropnie zimno, choć było gorąca wiosna.Ale widać pielęgniarki wiedziały, że tak będzie, bo na kołdrze miałam gruby biały koc - na początku nawet się zdziwiłam, że mnie tak przykrywają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:41

MisiaABC, Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet a dzisiaj masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia tez mialas Laparo?

MisiaABC lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Ja miałam zabieg czyszczenia macicy 2 tyg po porodzie to tez nie bylo tak zle..dostałam zastrzyk i tyle..ale to nie bylo na zadnej sali operacyjnej wiec też inaczej...
    Poki co siedze w chacie...
    Od jutra zaczne biegać z tymi badaniami...na koncu do anastezjologa

Ale dlaczego Ty do anestezjologa będziesz biegać?
    Zgłoś się do szpitala i oni Ci wszystko zrobią.

Anet powodzenia! Ja czekałam na łóżko do 13. Laparoskopię wspominam bardzo miło.
    Niestety w moim przypadku praktycznie nic nie dała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Ale dlaczego Ty do anestezjologa będziesz biegać?
    Zgłoś się do szpitala i oni Ci wszystko zrobią.

Anet powodzenia! Ja czekałam na łóżko do 13. Laparoskopię wspominam bardzo miło.
    Niestety w moim przypadku praktycznie nic nie dała.
    W szpitalu brak miejsc...
    Wszystkie badania i konsultacje mam zrobić sama w tym szpitalu co beda mnie ciąć..chyba ze chwyci mnie znow atak to co innego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Misia tez mialas Laparo?

Tak, miałam, bardzo fajnie było.Zwłaszcza, że wynik zadowalający był :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Tak, miałam, bardzo fajnie było.Zwłaszcza, że wynik zadowalający był :)
    No to dobrze, że chociaż miło wspominasz.

Ja mam wrażenie że od dłuższego już czasu moje życie to jakaś zła karma...tylko nie wiem za co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    No to dobrze, że chociaż miło wspominasz.

Ja mam wrażenie że od dłuższego już czasu moje życie to jakaś zła karma...tylko nie wiem za co...

Ale przestań tak mówić i myśleć. Ja mam w domu takiego pesymistę - mojego męża :)Ja też nie należę do beztroskich optymistów, ale on to czarny pesymizm.A czy to kara, a co ja zrobiłem, a jakie to moje życie itp. No ręce opadają, czasem za nic nie da się rozweselić.

Ostatnio tu Anet takie mądre zdanie napisała, coś o tym, żeby jeden niekoniecznie możliwy do zrealizowania cel nie przesłaniał innych aspektów życia, bo się to życie zmarnuje. No, ale do mojego domowego pesymisty to nic nie dociera.

A u Ciebie to po prostu kłopocik zdrowotny, który się może zdarzyć, a że nakłada się na starania, to tak odbierasz czarno :) Głowa do góry, wyleczą Cię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 13:15

Moa, Znowu.ta.kryska, Anet_86, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam wszystkim zdołowanym dziś staraczkom włączyć sobie "https://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o". Najlepiej na całą pi...
    Ja potrzebuję w ciągu dnia takiej dawki adrenaliny i emocji.
    Zawsze jak wracam do domu autostradą, to muszę docisnąć do 180km/h i od razu mi lepiej :P

Moa, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, nie łam się!! Dasz radę. To tylko mała przeszkoda, która za chwilę będzie za Tobą. Głowa do góry! Zamarwianiem się i czarnymi myślami wcale sobie nie pomagasz. Ząb zaklej, to nie boli, kamienie Ci wywalą i po sprawie. Dieta?? No tu ostatnio tyle dziewczyn pisze o oczyszczaniu i Dąbrowskiej, będziesz miała kochana to wszystko w pakiecie. Idź wcześniej do biblioteki, tam Ci dają jakieś fajne i luźne czytadła, zrelaksuj się, nie myśl ciągle o problemach, skup sie na czymś miłym. Może masz w planach jakis mały remont? Wymyśl sobie jakąś aranżację, poszukaj inspiracji w necie. Ciebie trzeba koniecznie scouchować. Przeprogramować. Będzie dobrze, trzymaj się cieplutko!!! Tulę <3

MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Anet_86, Angela Be, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa, ale miło jej napisałaś, aż ja się podniosłam na duchu :)

Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam, że Załamana i tak się nie rozweseli.
    Sorki, za moje słowa, ale wydaje mi się, że taka już jej natura.

Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nowy awatar :D

Ona29, Znowu.ta.kryska, Janess, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Mam nowy awatar :D

To nadal Twój piesek? :)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ