Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta laparoskopia to prywatnie czy państwowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Misia, laparo mam. Będą usuwać torbiel endo z jajnika. Jak to wszystko długo trwa.
    Załamana, czyli co, jednak dieta? Moja koleżanka miała chyba kamienie usuwane i teraz sobie chwali i żałuje, że tak długo czekała.

Przymusowa dieta....
    Wiem ze to mały zabieg, ale tak sie bobe tego usypiania i wybudzania, ze szok..

To zdawaj relacje na bieżąco...długo będziesz leżeć?

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Przymusowa dieta....
    Wiem ze to mały zabieg, ale tak sie bobe tego usypiania i wybudzania, ze szok..

To zdawaj relacje na bieżąco...długo będziesz leżeć?
    Zalamana ja byłam usypiana jak mnie szykowali na szybko do cc i bardzo fajnie wspominam :d
    Przyłożyli maseczke i tylko zdąrzyłam pomyśleć " ale szczypie w gardło" i odleciałam :)
    A jak mnie wybudzali to pierwsze co zobaczyłam to mamuśke i teściowa zlewające ze mnie :D i znów poszłam w kime :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Zalamana ja byłam usypiana jak mnie szykowali na szybko do cc i bardzo fajnie wspominam :d
    Przyłożyli maseczke i tylko zdąrzyłam pomyśleć " ale szczypie w gardło" i odleciałam :)
    A jak mnie wybudzali to pierwsze co zobaczyłam to mamuśke i teściowa zlewające ze mnie :D i znów poszłam w kime :)

Ja miałam zabieg czyszczenia macicy 2 tyg po porodzie to tez nie bylo tak zle..dostałam zastrzyk i tyle..ale to nie bylo na zadnej sali operacyjnej wiec też inaczej...
    Poki co siedze w chacie...
    Od jutra zaczne biegać z tymi badaniami...na koncu do anastezjologa

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja akurat to się juz modliłam o uśpienie i cesarke taże sen był dla mnie zbawieniem :)

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam, że miałam straszne drgawki po wybudzeniu, normalnie nie mogłam bez drgania całego ciała uleżeć nawet dwie sekundy, a potem było mi okropnie zimno, choć było gorąca wiosna.Ale widać pielęgniarki wiedziały, że tak będzie, bo na kołdrze miałam gruby biały koc - na początku nawet się zdziwiłam, że mnie tak przykrywają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:41

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet a dzisiaj masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia tez mialas Laparo?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Ja miałam zabieg czyszczenia macicy 2 tyg po porodzie to tez nie bylo tak zle..dostałam zastrzyk i tyle..ale to nie bylo na zadnej sali operacyjnej wiec też inaczej...
    Poki co siedze w chacie...
    Od jutra zaczne biegać z tymi badaniami...na koncu do anastezjologa

Ale dlaczego Ty do anestezjologa będziesz biegać?
    Zgłoś się do szpitala i oni Ci wszystko zrobią.

Anet powodzenia! Ja czekałam na łóżko do 13. Laparoskopię wspominam bardzo miło.
    Niestety w moim przypadku praktycznie nic nie dała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Ale dlaczego Ty do anestezjologa będziesz biegać?
    Zgłoś się do szpitala i oni Ci wszystko zrobią.

Anet powodzenia! Ja czekałam na łóżko do 13. Laparoskopię wspominam bardzo miło.
    Niestety w moim przypadku praktycznie nic nie dała.
    W szpitalu brak miejsc...
    Wszystkie badania i konsultacje mam zrobić sama w tym szpitalu co beda mnie ciąć..chyba ze chwyci mnie znow atak to co innego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Misia tez mialas Laparo?

Tak, miałam, bardzo fajnie było.Zwłaszcza, że wynik zadowalający był :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Tak, miałam, bardzo fajnie było.Zwłaszcza, że wynik zadowalający był :)
    No to dobrze, że chociaż miło wspominasz.

Ja mam wrażenie że od dłuższego już czasu moje życie to jakaś zła karma...tylko nie wiem za co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    No to dobrze, że chociaż miło wspominasz.

Ja mam wrażenie że od dłuższego już czasu moje życie to jakaś zła karma...tylko nie wiem za co...

Ale przestań tak mówić i myśleć. Ja mam w domu takiego pesymistę - mojego męża :)Ja też nie należę do beztroskich optymistów, ale on to czarny pesymizm.A czy to kara, a co ja zrobiłem, a jakie to moje życie itp. No ręce opadają, czasem za nic nie da się rozweselić.

Ostatnio tu Anet takie mądre zdanie napisała, coś o tym, żeby jeden niekoniecznie możliwy do zrealizowania cel nie przesłaniał innych aspektów życia, bo się to życie zmarnuje. No, ale do mojego domowego pesymisty to nic nie dociera.

A u Ciebie to po prostu kłopocik zdrowotny, który się może zdarzyć, a że nakłada się na starania, to tak odbierasz czarno :) Głowa do góry, wyleczą Cię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 13:15

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam wszystkim zdołowanym dziś staraczkom włączyć sobie "https://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o". Najlepiej na całą pi...
    Ja potrzebuję w ciągu dnia takiej dawki adrenaliny i emocji.
    Zawsze jak wracam do domu autostradą, to muszę docisnąć do 180km/h i od razu mi lepiej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, nie łam się!! Dasz radę. To tylko mała przeszkoda, która za chwilę będzie za Tobą. Głowa do góry! Zamarwianiem się i czarnymi myślami wcale sobie nie pomagasz. Ząb zaklej, to nie boli, kamienie Ci wywalą i po sprawie. Dieta?? No tu ostatnio tyle dziewczyn pisze o oczyszczaniu i Dąbrowskiej, będziesz miała kochana to wszystko w pakiecie. Idź wcześniej do biblioteki, tam Ci dają jakieś fajne i luźne czytadła, zrelaksuj się, nie myśl ciągle o problemach, skup sie na czymś miłym. Może masz w planach jakis mały remont? Wymyśl sobie jakąś aranżację, poszukaj inspiracji w necie. Ciebie trzeba koniecznie scouchować. Przeprogramować. Będzie dobrze, trzymaj się cieplutko!!! Tulę <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Angela Be, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa, ale miło jej napisałaś, aż ja się podniosłam na duchu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam, że Załamana i tak się nie rozweseli.
    Sorki, za moje słowa, ale wydaje mi się, że taka już jej natura.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nowy awatar :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Janess, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Mam nowy awatar :D

To nadal Twój piesek? :)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ