X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    To nadal Twój piesek? :)
    Taak, to Baton :D
    W troszkę jaśniejszym wydaniu :P

MisiaABC, Ona29, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Taak, to Baton :D
    W troszkę jaśniejszym wydaniu :P
    Ale fajowy Baton:) spodobalby sie mojej corce. Czesala by go calymi dniami:)

Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 a ciebie gdzie wcieło??!!

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj z cora bede pierniczki robic:)

Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Adrenalina to jest jak wracam do domu po robocie (tez szybko i tez autostrada) i zastanawiam sie, co zastane tym razem :-P
    To jakis fenomen jest. Ciagle latam ze szmata i ciagle jest brudno. Co ja robie zle? :-P
    A zdjecia nie wstawie w avatar, bo bestia ma ADHD i nawet przez sen biega :-P, wiec uchwycic jakias sweetfocie to Mission impossible ;-)

U nas jak widzisz, czasem zamyślony :P
    Ale dostał karę w psim przedszkolu ostatnio, bo przeginał z gryzieniem innych psów..

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Ale fajowy Baton:) spodobalby sie mojej corce. Czesala by go calymi dniami:)

Uwielbia czasanie. Wywala się do góry kopytami, a jego oczy mówią: pańcia czesz :D

Znowu.ta.kryska, Angela Be, Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Bo mysli co tu zbroic ;-)
    Moj za to gryzie ostatnio mnie. Do krwi nawet. Niby w zabawie, ale wygladam jak ofiara przemocy domowej :-P
    Nie pozwalaj mu. Odciągaj za kark (skórę łapiesz) i mów "nie wolno". Tak samo jak matka uczy swoje szczenięta..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem...ja wiem...
    Staram sie czymś zając bo do zabiegu bede na L4, a potem jeszcze 2tyg minimum...
    Z natury jestem pesymista...i smutasem..malo co mnie cieszy teraz i interesuje..kiefts robilam wiele i sprawiało mi to radość a teraz podupadlam..
    Remontu nie planuje...ale musze sie zajac porzadkami w chacie....w piwnicy...zając czyms myśli by już nie rozpamietywac przeszlosci.
    To miłe ze na takim forum mozna spotkac tyle milych osob

Anet_86, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Tylko ze on sie wtedy jeszcze bardziej nakreca. Izolatka tylko ratuje w tej sytuacji. Do nastepnego razu... :-P

A próbowałaś wpychać jakieś gryzaki do pyska? :P

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Diety Dabrowskiej to w moim przypadku odpada gdyz warzyw surowych po zabiegu nie wolno..
    Młody sie rozłożył do końca. Wirusówka. Lezy i sie cieszy, że do szkoły nie musi iść.

Ona29, Anet_86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Ona29 a ciebie gdzie wcieło??!!

Oczywiście że jestem podgladam lubuje
    Dziś cały dzień w wyrku więc nie ma oczym pisać
    A nie jest !!
    Otóż od około dwóch godzin czuje tępy ból centralnie jakby w macicy ciężko porównać żaden to skurcz mam wrażenie że tam coś jest haha i nie myślę tu wcale o ciazy , dziwne to takie uczucie

Szchmetterling Twój pies jest przeuroczy naprawdę można się zakochać- i jak fajne ma imię:-)
    100 % mu pasuje :-)

Załamana, cóż to za fatum .... A nie myslalas że to światełko? A co by było gdybyś w ciąży była i ataku dostała? No kochana powinnaś się cieszyć że teraz to wiesz .... cycki do przodu !! :-)

Kryska wydaje mi się że u Ciebie w związku to Ty rzadzisz :-)
    Ciężko mi sobie Ciebie wyobrazić jako ofiarę przemocy domowej - myślę że nikt by w to nie uwierzył

Anet Ty już pewnie po ... Trzymam kciuki za szybkie Wake up and start :-P twarda babka z Ciebie- no ale marzenia są po to aby je spełniać:-)

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 tak masz racje. Nawet " sie uciesxylam" ze nie jestem w ciąży...bo to byłaby masakra...tymbardziej, ze prawdopodobienstwo cholestazy po raz 2 jest spore ( genetyczne)...
    Moja piesia spi od wczoraj prawie non stop...chyba sie zmeczyla wizyta u tesciow hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:42

Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Oczywiście że jestem podgladam lubuje
    Dziś cały dzień w wyrku więc nie ma oczym pisać
    A nie jest !!
    Otóż od około dwóch godzin czuje tępy ból centralnie jakby w macicy ciężko porównać żaden to skurcz mam wrażenie że tam coś jest haha i nie myślę tu wcale o ciazy , dziwne to takie uczucie

Szchmetterling Twój pies jest przeuroczy naprawdę można się zakochać- i jak fajne ma imię:-)
    100 % mu pasuje :-)

Załamana, cóż to za fatum .... A nie myslalas że to światełko? A co by było gdybyś w ciąży była i ataku dostała? No kochana powinnaś się cieszyć że teraz to wiesz .... cycki do przodu !! :-)

Kryska wydaje mi się że u Ciebie w związku to Ty rzadzisz :-)
    Ciężko mi sobie Ciebie wyobrazić jako ofiarę przemocy domowej - myślę że nikt by w to nie uwierzył

Anet Ty już pewnie po ... Trzymam kciuki za szybkie Wake up and start :-P twarda babka z Ciebie- no ale marzenia są po to aby je spełniać:-)

Dziękuję :) właśnie rozglądamy się za autem "dla niego". Mój m. oczywiście twierdzi, że jak chcę auto pod psa kupić, to mam poszukać Żuka :P oj tam, chcę, żeby mu wygodnie było. Możecie mi coś doradzić? Tak, żebym Snickers się zmieścił w przyszłości- docelowo 60/70 cm i 40kg. Do 40 tys.zł..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet to pewnie po pierwszej lewatywie dopiero...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Anet to pewnie po pierwszej lewatywie dopiero...

Brrrr...

• Anetolek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też dzisiaj słaby dzień...Nie mogłam spać, pracy nic mi się nie chciało, jak wysiadałam z samochodu to spadł mi nowiutki telefon i zbiła się szybka :( a poza tym odebrałam wyniki z badania krwi z 24 dc, 11 dni po owu - progesteron 19, estradiol 235. Chyba mogą być, co nie? I teraz siedzę i już wyszukuję sobie przyczyny moich plamień i słabego okresu, skoro hormony ok. Stwierdziłam, że mogą to być zrosty, albo endometrioza, albo jedno i drugie...

Boże, daj mi te łaskę
    Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
    Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
    I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wszystkim :)

Ja Was podczytuje i polubiam ale z racji że nic ciekawego się u mnie nie dzieje to milczę. Jutro po pracy mam drugi monitoring ale szczerze nawet mnie nie interesuje to czy owulka będzie czy nie żyję już zabiegiem a raczej tym co będzie po zabiegu (bo mam nadzieję że tylko lepiej) Miłego wieczorku zatem życzę :)

Anet <3

Motylku fajowy piesio :)

Ona ja dalej 3mam kciuki za groszka :)

Kryska jakieś rękawice by się przydały do zabawy z Twoim piesem :D

Załamana nie załamuj się bo po każdej burzy wychodzi słońce :)

Nova pochwal się pierniczkami mniam ;)

Moa pięknie napisane :)

Schmetterling, Moa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetolek wrote:
    Ja mam też dzisiaj słaby dzień...Nie mogłam spać, pracy nic mi się nie chciało, jak wysiadałam z samochodu to spadł mi nowiutki telefon i zbiła się szybka :( a poza tym odebrałam wyniki z badania krwi z 24 dc, 11 dni po owu - progesteron 19, estradiol 235. Chyba mogą być, co nie? I teraz siedzę i już wyszukuję sobie przyczyny moich plamień i słabego okresu, skoro hormony ok. Stwierdziłam, że mogą to być zrosty, albo endometrioza, albo jedno i drugie...

U mnie pierwszy miesiąc po laparo, po usunięciu zrostów i jednej torbieli endometrialnej wyglądał tak samo- plamienia były. Po luteinie też raz miałam. Ja się już nam tym nie zastanawiam, bo osiwieję. Może taka moja natura.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:42

Ona29, Moa, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Angela Be Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana co do Twojego pesymizmu, wiadomo jak coś sie wali to wszystko na raz, ale tak sobie pomyślałam że pomysł o Twoim Młodym, jestem przekonana, że nawet jesli probujesz ukrywac to on widzi Twoje nastawienie i podejście. Myślę że warto dla niego wykrzesac trochę optymizmu. W końcu on powinien być radością Twojego życia. I napewno nia jest i myślę że warto mu to okazywać.

Dziś miałam ciekawa sytuację w pracy, przyszedł jeden pracownik z informacją że został dziadkiem, jego córka podobno starala się 7 lat, i bila od niego taka niesamowita radosc i duma. Nie potrafię tego opisac, ale no wg mnie miał łzy w oczach ze szczęścia.
    Mam nadzieję że każda z nas to spotka!

Anet_86, Karolina2787, MisiaABC, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ