Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Taak, to Baton
W troszkę jaśniejszym wydaniuZnowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Adrenalina to jest jak wracam do domu po robocie (tez szybko i tez autostrada) i zastanawiam sie, co zastane tym razem
To jakis fenomen jest. Ciagle latam ze szmata i ciagle jest brudno. Co ja robie zle?
A zdjecia nie wstawie w avatar, bo bestia ma ADHD i nawet przez sen biega , wiec uchwycic jakias sweetfocie to Mission impossible
U nas jak widzisz, czasem zamyślony
Ale dostał karę w psim przedszkolu ostatnio, bo przeginał z gryzieniem innych psów..Znowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Bo mysli co tu zbroic
Moj za to gryzie ostatnio mnie. Do krwi nawet. Niby w zabawie, ale wygladam jak ofiara przemocy domowejZnowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem...ja wiem...
Staram sie czymś zając bo do zabiegu bede na L4, a potem jeszcze 2tyg minimum...
Z natury jestem pesymista...i smutasem..malo co mnie cieszy teraz i interesuje..kiefts robilam wiele i sprawiało mi to radość a teraz podupadlam..
Remontu nie planuje...ale musze sie zajac porzadkami w chacie....w piwnicy...zając czyms myśli by już nie rozpamietywac przeszlosci.
To miłe ze na takim forum mozna spotkac tyle milych osobAnet_86, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Ona29 a ciebie gdzie wcieło??!!
Oczywiście że jestem podgladam lubuje
Dziś cały dzień w wyrku więc nie ma oczym pisać
A nie jest !!
Otóż od około dwóch godzin czuje tępy ból centralnie jakby w macicy ciężko porównać żaden to skurcz mam wrażenie że tam coś jest haha i nie myślę tu wcale o ciazy , dziwne to takie uczucie
Szchmetterling Twój pies jest przeuroczy naprawdę można się zakochać- i jak fajne ma imię
100 % mu pasuje
Załamana, cóż to za fatum .... A nie myslalas że to światełko? A co by było gdybyś w ciąży była i ataku dostała? No kochana powinnaś się cieszyć że teraz to wiesz .... cycki do przodu !!
Kryska wydaje mi się że u Ciebie w związku to Ty rzadzisz
Ciężko mi sobie Ciebie wyobrazić jako ofiarę przemocy domowej - myślę że nikt by w to nie uwierzył
Anet Ty już pewnie po ... Trzymam kciuki za szybkie Wake up and start twarda babka z Ciebie- no ale marzenia są po to aby je spełniaćZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 tak masz racje. Nawet " sie uciesxylam" ze nie jestem w ciąży...bo to byłaby masakra...tymbardziej, ze prawdopodobienstwo cholestazy po raz 2 jest spore ( genetyczne)...
Moja piesia spi od wczoraj prawie non stop...chyba sie zmeczyla wizyta u tesciow heheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:42
Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Oczywiście że jestem podgladam lubuje
Dziś cały dzień w wyrku więc nie ma oczym pisać
A nie jest !!
Otóż od około dwóch godzin czuje tępy ból centralnie jakby w macicy ciężko porównać żaden to skurcz mam wrażenie że tam coś jest haha i nie myślę tu wcale o ciazy , dziwne to takie uczucie
Szchmetterling Twój pies jest przeuroczy naprawdę można się zakochać- i jak fajne ma imię
100 % mu pasuje
Załamana, cóż to za fatum .... A nie myslalas że to światełko? A co by było gdybyś w ciąży była i ataku dostała? No kochana powinnaś się cieszyć że teraz to wiesz .... cycki do przodu !!
Kryska wydaje mi się że u Ciebie w związku to Ty rzadzisz
Ciężko mi sobie Ciebie wyobrazić jako ofiarę przemocy domowej - myślę że nikt by w to nie uwierzył
Anet Ty już pewnie po ... Trzymam kciuki za szybkie Wake up and start twarda babka z Ciebie- no ale marzenia są po to aby je spełniać
Dziękuję właśnie rozglądamy się za autem "dla niego". Mój m. oczywiście twierdzi, że jak chcę auto pod psa kupić, to mam poszukać Żuka oj tam, chcę, żeby mu wygodnie było. Możecie mi coś doradzić? Tak, żebym Snickers się zmieścił w przyszłości- docelowo 60/70 cm i 40kg. Do 40 tys.zł..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:44
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam też dzisiaj słaby dzień...Nie mogłam spać, pracy nic mi się nie chciało, jak wysiadałam z samochodu to spadł mi nowiutki telefon i zbiła się szybka a poza tym odebrałam wyniki z badania krwi z 24 dc, 11 dni po owu - progesteron 19, estradiol 235. Chyba mogą być, co nie? I teraz siedzę i już wyszukuję sobie przyczyny moich plamień i słabego okresu, skoro hormony ok. Stwierdziłam, że mogą to być zrosty, albo endometrioza, albo jedno i drugie...Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Ja Was podczytuje i polubiam ale z racji że nic ciekawego się u mnie nie dzieje to milczę. Jutro po pracy mam drugi monitoring ale szczerze nawet mnie nie interesuje to czy owulka będzie czy nie żyję już zabiegiem a raczej tym co będzie po zabiegu (bo mam nadzieję że tylko lepiej) Miłego wieczorku zatem życzę
Anet
Motylku fajowy piesio
Ona ja dalej 3mam kciuki za groszka
Kryska jakieś rękawice by się przydały do zabawy z Twoim piesem
Załamana nie załamuj się bo po każdej burzy wychodzi słońce
Nova pochwal się pierniczkami mniam
Moa pięknie napisaneSchmetterling, Moa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Ja mam też dzisiaj słaby dzień...Nie mogłam spać, pracy nic mi się nie chciało, jak wysiadałam z samochodu to spadł mi nowiutki telefon i zbiła się szybka a poza tym odebrałam wyniki z badania krwi z 24 dc, 11 dni po owu - progesteron 19, estradiol 235. Chyba mogą być, co nie? I teraz siedzę i już wyszukuję sobie przyczyny moich plamień i słabego okresu, skoro hormony ok. Stwierdziłam, że mogą to być zrosty, albo endometrioza, albo jedno i drugie...
U mnie pierwszy miesiąc po laparo, po usunięciu zrostów i jednej torbieli endometrialnej wyglądał tak samo- plamienia były. Po luteinie też raz miałam. Ja się już nam tym nie zastanawiam, bo osiwieję. Może taka moja natura. -
nick nieaktualny
-
Załamana co do Twojego pesymizmu, wiadomo jak coś sie wali to wszystko na raz, ale tak sobie pomyślałam że pomysł o Twoim Młodym, jestem przekonana, że nawet jesli probujesz ukrywac to on widzi Twoje nastawienie i podejście. Myślę że warto dla niego wykrzesac trochę optymizmu. W końcu on powinien być radością Twojego życia. I napewno nia jest i myślę że warto mu to okazywać.
Dziś miałam ciekawa sytuację w pracy, przyszedł jeden pracownik z informacją że został dziadkiem, jego córka podobno starala się 7 lat, i bila od niego taka niesamowita radosc i duma. Nie potrafię tego opisac, ale no wg mnie miał łzy w oczach ze szczęścia.
Mam nadzieję że każda z nas to spotka!
Anet_86, Karolina2787, MisiaABC, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość