Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje dziecko jest dla mnie wszystkim...zawsze wszystko robilam i nadal robie pod niego...
Swego czasu nawet moj M byl zazdrosny ze ja tylko widze dziecko. Teraz to juz duzy chłop, koledzy i te sprawy hehe. Co jakis czas pyta o rodzenstwo..bo kazdy kolega ma i kiedys zadal mi pytanie czemu on nie ma. Wyjaśnilam mu ze czasem tak jest...
Tak Anet ciesze sie jak dziecko, ze nie musze isc do tej okropnej pracy i mam teraz czas by poszukac czegoś innego.
Angela Be, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może też nie dokonca dobrze się wyraziłam, jestem przekonana ze jest dla Ciebie wszystkim, ale napewno chciałabyś żeby był optymistą, no może realista z nutka optymizmu... ale nie pesymista. Więc musi mieć odpowiednie wzorce także cyc do góry i do przodu z uśmiechem na twarzy :p
Swoją droga rozumiem go, jestem jedynaczka i jest mi z tym źle nawet teraz kiedy jestem dorosła. I też byłam zła na rodziców, że nie chcą mi dać rodzeństwa, ale moja mama miała problemy i lekarze mówili, że nie wskazane wrecz zabronione jest kolejne dziecko, inne czasy no i tak to zostalo...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela Be wrote:Może też nie dokonca dobrze się wyraziłam, jestem przekonana ze jest dla Ciebie wszystkim, ale napewno chciałabyś żeby był optymistą, no może realista z nutka optymizmu... ale nie pesymista. Więc musi mieć odpowiednie wzorce także cyc do góry i do przodu z uśmiechem na twarzy :p
Swoją droga rozumiem go, jestem jedynaczka i jest mi z tym źle nawet teraz kiedy jestem dorosła. I też byłam zła na rodziców, że nie chcą mi dać rodzeństwa, ale moja mama miała problemy i lekarze mówili, że nie wskazane wrecz zabronione jest kolejne dziecko, inne czasy no i tak to zostalo...
Nie odebrałam tak tego -
https://zapodaj.net/3ad1657ef62d0.jpg.html
Gotowe:) jeszcze tylko polukrowac ale to nie dzisiaj:)
UWAGA CHWALE SIĘ!!!!!
Pierwszy raz robilam sama ciasto na pierniki i nawet zjadliwe wyszłyMisiaABC, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Angela Be, Anet_86, Janess, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Witajcie ja tak tak na szybko
Tempka poleciała na łeb na szyję a test taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eafde96cd796.pngMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Teraz widzę. Jakby przekrzywić monitor i podciągnąć kolory to cień cienia jest
A gołym okiem też widać czy tylko na zdjęciu?
Oświetlenie kiepskie
Gołym okiem bardziej- zdecydowanie
Na zdjęciach mi właśnie nie wychodzi
Po temperaturze widzę że raczej @ przyjdzie
Chyba skończę z tymi testamiMisiaABC lubi tę wiadomość
-
Załamana85 wrote:Cześć Wam.
U mnie zmroziło w nocy.
hihihiSchmetterling, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Gołym okiem bardziej- zdecydowanie
Na zdjęciach mi właśnie nie wychodzi
Po temperaturze widzę że raczej @ przyjdzie
Chyba skończę z tymi testami
a co do tempki to jeszcze może odbić....az tak nisko nie spadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 08:11
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Nova ma rację. Temperatura aż tak nie spadła a tym bardziej że dwa poprzednie wyniki są ignorowane. Jakbyś je usunęła całkiem z wykresu to zobaczysz że spadku praktycznie nie ma.
Dlaczego tak się zadręczasz tymi testami? Nie prościej iść na betę?
Ja trzymam kciuki z całych sił. A Ty masz jakiegoś wyjątkowego pecha do testów albo z jakiegoś innego powodu masz podwyższony poziom HCG.
Pisałam już wcześniej o laboratorium mam utrudniony dostęp
Pewnie gdyby pod ręką było komplet badań mam już dawno zrobiony plus te wszystkie bety
Macie rację nie mam zamiaru już testować, nie będę się zadreczac
A czy jest możliwe hcg we krwi ? Oczywiście nie będąc w ciąży?