Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie tez kłuje to jeden jajnik , to drugi, do tego mam bliżej nieokreślone odczucie w całym dole brzucha, jakiś taki delikatny ból - nie ból, i jeszcze od czterech dni okropnie bolące piersi i wodnisty śluz, czy jakiś taki. No objawy drugiej fazy w pełni
Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Misia mam identycznie. Niby na @ boli ale to tak bardziej ćmi... A sutki swędzą i bolą ale tak w środku. Nie to że są tkliwe czy cuś.
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie są dużo większe, sutki pieką i są zaczerwienione, a całe piersi bolą ,że nawet na brzuchu spać nie mogę, bolą z każdej strony.
Ale to tak będzie parę dni, do tygodnia i potem stopniowo to mija i jest @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 13:55
-
nick nieaktualnyCzłowiek pójdzie na badania, a tu tyle sie dzieje hehe.
Byłam na prześwietleniu płuc..
Niemiła stara pielegniara do mnie:
" W ciąży Pani nie jest?"
A ja ze "NIE"
"Na pewno?!" "Założy Pani fartuch na brzuch!"
Wyniki w piątek. ..jeszcze mam zrobic krew i w tym grupe krwi...ekg i na koncu anastezjolog...brrr ciary na samą myśl..
Młody nadal kaszle i kiepsko sie czuje...mój wolne do jutra...
Dziś normalnie szok przyniósł mi sniadanie do łóżka z masa warzyw. .kawe itp...( az sie zastanawiam co znow nabroil hahaha) robi tez właśnie obiad..
Ja odkurzylam chate..wstawilam pranie..pies na mnie spi.
Ona 29 może faktycznie cos z tymi testami...ale tak czy siak 3mam kciuki. Ktoras z Nas musi w końcu zaskoczyć.
Anet domyślam sie co przezywasz, ale pozbedziesz się i wrocisz i zapomnisz.
Nova sliczne foto.
Misia..mnie ciagle kluje ten sam jajnik..moze lewy jest nieczynny juz myślę.
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana, jakiś chyba związek jest z tym kłuciem i czynnością jajników, ja mam generalnie słabszy prawy jajnik,rzadziej tam jest owulacja, ale od roku, odkąd zmieniłam lekarza ten prawy częściej mnie kłuje i to tak samo mocno jak lewy, a na ostatnio usg usłyszałam, że ładny aparat pęcherzykowy w tym właśnie prawym jajniku i sama na zdjęciu widziałam w nim ładny duży pęcherzyk, tak samo duży jak w lewym.
Tak sobie to tłumaczę, że ten prawy nieco się na starość ożywił
Ale to też nie reguła, bo przy seriach owulacji z lewego bywało ,że bolał mnie i prawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana podejrzewam że to buble z allegro tak działają
Bo szczerze powiedziawszy na nich nawet owu nie widać kiedy inny test pokazuje tłusta kreche
O ile kupię test to już tylko apteczny
Owu napewno- chce wiedzieć wrazie czego kiedy się udało
Ja raczej się czuje na @
Dziś nawet przez chwilę myślałam że dostałam ale to tylko nadmiar mlecznego sluzu -
Ona29 wrote:Temperatura nie spadła miałaś testować , bardzo obiecująco u Ciebie
Zatestuje w sobote jak w pietek @ nie będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Ja bym brała, ale to tak z zalecenia mojego lekarza i ze znajomości mojego organizmu. Mam nakaz brania nawet do 14 dni, przy czym 12 dnia po zrobić betę , jakby co. Zwykle biorę 10-12 dni dupka i @ i tak przychodzi, niezależnie od dupka, on na mnie nie działa powstrzymująco przed @.
U mnie działa powstryzmująco. Progesteron powinien spaść przed okresem jak ciąży nie ma.MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:U mnie działa powstryzmująco. Progesteron powinien spaść przed okresem jak ciąży nie ma.
Już nie raz dostałam @ o terminie lub wcześniej biorąc dupka , możliwe że za mała dawka ?hmm jutro już nie wezmę w takim razie bo tylko sobie cykl wydłużam jutro 13dpo także może w czwartek @ będzie, według mnie dziś 12 fl wedlug owu pojutrzeMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka lasencje
Ja właśnie po wizycie u ginka a więc owu za momencik bo pęcherzyk już duży i lada chwila pęknie (mam nadzieję) kolejna wizyta w sobotę ufff... bo w czwartek nie dałabym rady a tak mam spokój. Tyle chciałam napisać o sobie a Wam miłego wieczorku życzęNova87, hipisiątko, Anet_86, Janess, MisiaABC, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hejka lasencje
Ja właśnie po wizycie u ginka a więc owu za momencik bo pęcherzyk już duży i lada chwila pęknie (mam nadzieję) kolejna wizyta w sobotę ufff... bo w czwartek nie dałabym rady a tak mam spokój. Tyle chciałam napisać o sobie a Wam miłego wieczorku życzęKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hejka lasencje
Ja właśnie po wizycie u ginka a więc owu za momencik bo pęcherzyk już duży i lada chwila pęknie (mam nadzieję) kolejna wizyta w sobotę ufff... bo w czwartek nie dałabym rady a tak mam spokój. Tyle chciałam napisać o sobie a Wam miłego wieczorku życzę
To odpoczywaj.
MilegoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny