Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hipisiatko no my teraz zamowilismy suva choc w plsnach na nowy samochod byla wlasnie Superb ktora zachwycila mnie przestrzenia jak na kombi (mamy Octavię) ale ze w miedzy czasie wypuscili Kodiaqua to nawet nie trzeba bylo wielkich dyskusji bo oboje zakochalismy sie na zaboj
hipisiątko lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hipisiatko o matko to wspolczuje naprawde wspolczuje mieszkania z tesciami... ja tez z nimi mieszkalam przez prawie 2 lata... i o ile jacys mega tragiczni nie sa to nie wyobrazalam sobie tego dlatego zaraz po slubie wyjechalismy za granice...
Powiem ci ze w pl tez bysmy go na pewno nie kupili w zyciu bo cena powala... ale tutaj oddajac nasza Skode i przy roznych rabatach wyjdzie nas niespelna 40tys wiec cena jest juz mimo wszystko mega wysoka no ale jednak jeszcze w miare so zaakceptowania...
Ona29 tak ja w tym cyklu podvhodze do in vitrohipisiątko lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Anet, dobrze, że już po wszystkim, mam nadzieję, że dobrze się czujesz i że wszystko ok.
Hipisiątko, u mnie do @ jeszcze parę dni, ale już mnie nosi, cały czas sprawdzam, czy mnie jeszcze bolą cycki, czy już nie, no a jak nie , to wiadomo - to co zawsze.Jak wyczuję, że już nie bolą, to z miejsca frustracja.
Janess, hipisiątko, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
Heej drogie Panie wiem, ze moje pytanie jest troche nie na ten watek i , ze juz pytalam, ale strasznie sie martwie.. ;( moze byl ktos w podobnej sytuacji? Pierwszy cykl biore luteine 2 razy dziennie, od 16 dnia cyklu i w 21 dniu cyklu dostalam slabych brazowych plamien i mam je do tej pory, a jeszcze 6 dni do okresu.. co to moze byc? Luteina miala mi pomoc zeby nie bylo plamien a nie zebym je miala 10 dni przed okresem.. dalej biore luteina i mam ja brac do jutra. Myslalam na poczatku, ze moze ciaza, ale takie dlugie plamienia to chyba nie,czy ktos moze wie jakim cudem mimo brania luteiny podjezykowo tyle czasu plamie?Jeszcze mam nadzieję
-
nick nieaktualnyAnet super ze już po. Teraz odpoczywaj.
Janess mnie też rozkłada..gardło okropbie boli i czuje ze bedzie gorączka bo mnie trzęsie..
Poza tym ciacho gotowe i juz troche zjedzone..czekamy na pizze..a potem w kime hehhh.
U mnie dzis brzydko szaro i ponuro.
Nastrój tez mam nieciekawy( ale u mnie to norma co nie? Hehehe) w piatek jade na krew i odebrac przeswietlenie płuc..do zabiegu siedze w domu.Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Misia, pierwsze slysze o sprawdzaniu terminu @ po cyckach. Ale nic co glupie a dziala nie jest glupie
Kochana, no lata praktyki więc to takie prywatne domowe sposoby :)ale niezawodne jak dotąd.hipisiątko, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA na przeziębienia jeśli chodzi o leki ,to u mnie natychmiast działa duża dawka rutinoscorbinu, na ból gardła i kaszel biorę flegaminę, a na katar dodaję Wapno rozpuszczalne. Trzy dni i człowiek zdrowiutki.
hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Czy cycki mogą boleć od zimna ??
Niby siedzę w domu ale w bluzce wytrzymać nie mogę. Już stanik zdjęłam.
Nie, myślę, że od zimna to nie, od progesteronu, od Duphastonu, od ciążyhipisiątko, Janess, Karolina2787, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Ja jestem i czytam Was ale od wczoraj tak mnie boli brzuch że się wykręcam aż nie wiem dlaczego ale zaczęło się to po wizycie u gina. Nie sądzę żeby to było po usg bo on jest zawsze bardzo delikatny i nigdy wcześniej tak nie miałam. Może dlatego że owu albo mięśniak cholerny daje znać
Misia dokładnie co za chamy z tych plemników
Hipisiątko Ty to codziennie masz co sprzątać może wpadniesz do mnie co?hipisiątko, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:No i dlaczego to tak jest????!! Co by szkodziło jakiemuś plemnikowi połączyć się z jajeczkiem?!
No nie?
Mnie za to bolą- mimo dupka
Ale nic pozatym , czekam na @ i biorę Aromek
Jestem ciekawa wykresu na nim ...
Hipi no jak zwykle , ja Cię podziwiam
Ja nie mam siły na nic
Na szczęście nie mam firan w mieszkaniu , mam zamontowane rolety - super sprawa
No ale to mieszkanie i 4- te piętro:-Phipisiątko, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
Hej laski. My wlasnie wrocilismy od znajomych. Co sie nabawilam z 5 miesieczną niunią to szok. Az mnie glowa rozbolala od śmiechu:) aaaaa.... i kupilam dzisiaj juz mlodej prezent na mikołaja i musze go skitrać żeby nie znalazla
MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość