X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia wrote:
    Hej dziewczyny dzieki za odp wczoraj o luteinie, moge sie do Was dolaczyc?;) Misia Abc widze, ze sie przenioslas z terato ;)

Hej, witaj! :)
    Pewnie, dołączaj :)

Nelcia,wybacz,:) pomyłka, nie wiem, co to znaczy ,,terato" :) Domyślam się, że to jakaś strona dla staraczek i ktoś pewnie miał taki sam nik, ale to nie ja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no ja to normalnie nie żyje, łeb mnie nawala tak że az mi niedobrze :-/
    Brzuch mnie nie boli wogole za to jajniki na przemian pykaja :-/
    Przecież nie powinny pracować :-/

Co do leasingu się nie wypowiem
    Jedyne wiem że trzeba spłacić a potem jeszcze samochód wykupić na własność ale czy to się opłaca nie mam pojęcia ...

Anet , niech zleci
    Zresztą czemu teraz nic nie napiszesz? Pozbyli się czego trzeba ?

Karola może owu masz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja mam kamienie w woreczku zolciowym.
    Wlasnie czytam jakies forum, gdzie ludzie opisuja ze żałują, ze wycieli..czesto sa jakies powiklania..jedna laska napisala, ze lekarze zabronili jej zachodzic w ciążę..ma to zwiazek z zolcia, ktora u kazdego siedzi w woreczku...a gdy go nie ma to moze np.byc jej za duzo w zoladku..przelyku...wszedzie...a od nadmiaru zolci tworza sie zapalenia poszczegolnych narządów.
    Z drugiej strony majac kamienie w woreczku tez w ciążę się nie powinno zachodzić. ..ale ile kobiet o tym nie wie i nic sie nie dzieje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, to może pogadaj o tym z ginekologiem, na ile to wszystko prawda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, a może masz jeszcze jakieś patyki do sikania ;)

Nova87, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona testowałas dzisiaj?

MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie mam już patykow i sikac nie będę
    Wedlug owu dziś @ powinna przyjść według mnie 2 dni temu

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Misia ja mam kamienie w woreczku zolciowym.
    Wlasnie czytam jakies forum, gdzie ludzie opisuja ze żałują, ze wycieli..czesto sa jakies powiklania..jedna laska napisala, ze lekarze zabronili jej zachodzic w ciążę..ma to zwiazek z zolcia, ktora u kazdego siedzi w woreczku...a gdy go nie ma to moze np.byc jej za duzo w zoladku..przelyku...wszedzie...a od nadmiaru zolci tworza sie zapalenia poszczegolnych narządów.
    Z drugiej strony majac kamienie w woreczku tez w ciążę się nie powinno zachodzić. ..ale ile kobiet o tym nie wie i nic sie nie dzieje...

Też o tym słyszałam że potem po usunięciu są problemy :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Dziewczyny nie mam już patykow i sikac nie będę
    Wedlug owu dziś @ powinna przyjść według mnie 2 dni temu
    No to ja bym sikała jutro rano bo temp az tak nie spadła wg mnie.

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Hmmm, to może pogadaj o tym z ginekologiem, na ile to wszystko prawda.

Teraz juz do gina sie nie dostane...terminy na stycznia...
    Moja kuzynka miala wycinany po ciąży i jakis czas pozniej zaszla w kolejna i nic jej nie bylo...ale ona nigdy nie chorowala..w ciaze tez bezproblemowo..
    Ja w 1 ciazy mialam mega problemy przez właśnie zolc..to przez hormony..tak samo mam zakazane brac tabletki anty...bo zaraz mi proby watrobowe ida w górę..tyle ze mi tabletki anty nigdy potrzebne nie byly i nie beda...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Też o tym słyszałam że potem po usunięciu są problemy :-/

No właśnie...i mam dylemat...
    Ten co robil mi usg mowil ze nie warto hodować..i ze mam szczescie ze nie zaszlam w ciaze bo to dopiero( ponoc) problem..szczerze to chcialam mu dac w pysk albo powiedzieć ze to żadne szczęście bo i tak nie mogę w nią zajść. ..

Już sama nie wiem. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, są tego dwie strony
    Zresztą stoisz w takiej kropie jak ja
    Mam podobnie- miesniaki zostawić mogą powodować poronienia , zarodek może rozwijać się nie prawidłowo
    Lub wyciąć to się wiąże z ryzykiem zrostow , lub nawet wycięciem całej macicy ( gdyby było jakieś niepowodzenie)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w ciąży grozi ponownie cholestaza..w poprzedniej b.ciezko to znioslam ja i moja watroba..porod wczesniejszy 3tyg i wody zielone juz mialam.
    Tyle, ze czym ja sie przejmuje jak i tak ciazy brak i chyba czas sie z tym pogodzić.
    Wczoraj skonczylam @ choc i tak byla baaardzo skąpa. ..po prostu wieksze plamienie. Podczas@ brzuch tez mnie nigdy nie boli..bardziej przed niz w trakcie..cycki dopiero dzis przestaly boleć i znów flaczki sie zrobiły...
    Ona 29 no wlasnie ja tez uslyszalam ze przy kamieniach moge poronic..i ze grozi np zapalenie trzustki.
    Narazie zrobie badania te co chcą i zobaczymy czy mnie w ogole wezma skoro teraz jestem chora.

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ovu teratozoospermia, myslalam, ze to Ty ;)

MisiaABC lubi tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia wrote:

Zaraz sprawdzę, może i kiedyś tam zajrzałam :)

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy sa tu panie, ktore na wiosne beda podchodzily do in vitro? Razem zawsze razniej ;)moj maz idzie na operacje zylakow w grudniu i podobno trzeba 3 msc czekac na wyniki

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia wrote:

Sprawdziłam, nie pisałam tam nic.

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mis taki sam ;) ale to rowniez mogl byc ktos inny ;)

MisiaABC lubi tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, ktoś ukradł mojego misia hehehehe :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dlatego mozna sie pomylic ;) luteina rozwalila mi cykl chyva ;(

Jeszcze mam nadzieję
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ