Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNelcia wrote:Hej dziewczyny dzieki za odp wczoraj o luteinie, moge sie do Was dolaczyc? Misia Abc widze, ze sie przenioslas z terato
Hej, witaj!
Pewnie, dołączaj
Nelcia,wybacz, pomyłka, nie wiem, co to znaczy ,,terato" Domyślam się, że to jakaś strona dla staraczek i ktoś pewnie miał taki sam nik, ale to nie ja
-
nick nieaktualnyHej no ja to normalnie nie żyje, łeb mnie nawala tak że az mi niedobrze
Brzuch mnie nie boli wogole za to jajniki na przemian pykaja
Przecież nie powinny pracować
Co do leasingu się nie wypowiem
Jedyne wiem że trzeba spłacić a potem jeszcze samochód wykupić na własność ale czy to się opłaca nie mam pojęcia ...
Anet , niech zleci
Zresztą czemu teraz nic nie napiszesz? Pozbyli się czego trzeba ?
Karola może owu masz -
nick nieaktualnyMisia ja mam kamienie w woreczku zolciowym.
Wlasnie czytam jakies forum, gdzie ludzie opisuja ze żałują, ze wycieli..czesto sa jakies powiklania..jedna laska napisala, ze lekarze zabronili jej zachodzic w ciążę..ma to zwiazek z zolcia, ktora u kazdego siedzi w woreczku...a gdy go nie ma to moze np.byc jej za duzo w zoladku..przelyku...wszedzie...a od nadmiaru zolci tworza sie zapalenia poszczegolnych narządów.
Z drugiej strony majac kamienie w woreczku tez w ciążę się nie powinno zachodzić. ..ale ile kobiet o tym nie wie i nic sie nie dzieje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Misia ja mam kamienie w woreczku zolciowym.
Wlasnie czytam jakies forum, gdzie ludzie opisuja ze żałują, ze wycieli..czesto sa jakies powiklania..jedna laska napisala, ze lekarze zabronili jej zachodzic w ciążę..ma to zwiazek z zolcia, ktora u kazdego siedzi w woreczku...a gdy go nie ma to moze np.byc jej za duzo w zoladku..przelyku...wszedzie...a od nadmiaru zolci tworza sie zapalenia poszczegolnych narządów.
Z drugiej strony majac kamienie w woreczku tez w ciążę się nie powinno zachodzić. ..ale ile kobiet o tym nie wie i nic sie nie dzieje...
Też o tym słyszałam że potem po usunięciu są problemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Hmmm, to może pogadaj o tym z ginekologiem, na ile to wszystko prawda.
Teraz juz do gina sie nie dostane...terminy na stycznia...
Moja kuzynka miala wycinany po ciąży i jakis czas pozniej zaszla w kolejna i nic jej nie bylo...ale ona nigdy nie chorowala..w ciaze tez bezproblemowo..
Ja w 1 ciazy mialam mega problemy przez właśnie zolc..to przez hormony..tak samo mam zakazane brac tabletki anty...bo zaraz mi proby watrobowe ida w górę..tyle ze mi tabletki anty nigdy potrzebne nie byly i nie beda... -
nick nieaktualnyOna29 wrote:Też o tym słyszałam że potem po usunięciu są problemy
No właśnie...i mam dylemat...
Ten co robil mi usg mowil ze nie warto hodować..i ze mam szczescie ze nie zaszlam w ciaze bo to dopiero( ponoc) problem..szczerze to chcialam mu dac w pysk albo powiedzieć ze to żadne szczęście bo i tak nie mogę w nią zajść. ..
Już sama nie wiem. .. -
nick nieaktualnySpokojnie, są tego dwie strony
Zresztą stoisz w takiej kropie jak ja
Mam podobnie- miesniaki zostawić mogą powodować poronienia , zarodek może rozwijać się nie prawidłowo
Lub wyciąć to się wiąże z ryzykiem zrostow , lub nawet wycięciem całej macicy ( gdyby było jakieś niepowodzenie) -
nick nieaktualnyMi w ciąży grozi ponownie cholestaza..w poprzedniej b.ciezko to znioslam ja i moja watroba..porod wczesniejszy 3tyg i wody zielone juz mialam.
Tyle, ze czym ja sie przejmuje jak i tak ciazy brak i chyba czas sie z tym pogodzić.
Wczoraj skonczylam @ choc i tak byla baaardzo skąpa. ..po prostu wieksze plamienie. Podczas@ brzuch tez mnie nigdy nie boli..bardziej przed niz w trakcie..cycki dopiero dzis przestaly boleć i znów flaczki sie zrobiły...
Ona 29 no wlasnie ja tez uslyszalam ze przy kamieniach moge poronic..i ze grozi np zapalenie trzustki.
Narazie zrobie badania te co chcą i zobaczymy czy mnie w ogole wezma skoro teraz jestem chora. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny