Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:A ja się witam i żegnam na dziś chyba. Nie wyrabiam na zakrętach.
Padam na twarz i nie mam siły was nadrobić.
Mam BORÓWKĘ BASIĘ
No ja się nie dziwię że nie wyrabiasz toć Ty jesteś istny robot tzn. mam na myśli ze tak zapierdzielasz to tu to tam i robisz wszystko bez odpoczynku w końcu Ci się należy kochana a borówka najbardziej mi się podoba z tych dużych co teraz są, mama mi wysłała kolejne 30 na juniorka bo niestety w rodzinnym mieście nie ma już ani jednego ciekawe czy u mnie będą jeszcze jakieś.
hipisiątko, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:No ja się nie dziwię że nie wyrabiasz toć Ty jesteś istny robot tzn. mam na myśli ze tak zapierdzielasz to tu to tam i robisz wszystko bez odpoczynku w końcu Ci się należy kochana a borówka najbardziej mi się podoba z tych dużych co teraz są, mama mi wysłała kolejne 30 na juniorka bo niestety w rodzinnym mieście nie ma już ani jednego ciekawe czy u mnie będą jeszcze jakieś.
Muszą jeszcze być bo odbierać mozna do 3.12...dostawy sa raz w tygodniu na ogólKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam lenia totalnego nic mi się niechce , bym spala i leżała
Obiad też na odpierdziel
Pierwszy raz weszłam przez kompa na wątek i wcale się nie dziwię że Wy mialyscie problem z dopatrzeniem drugiej krechy sama jej nie widziałam na telefonie jak byk widać
Wyświetlacz widzę miesza
Nie jestem w temacie swiezakow sama zbieram i rozdaje naklejki
No i mam do Was propozycje
Dostałam bony dla bliskich na rabat 20% z sephory u mnie nikt nie zasłużył
Czy któraś jest chętna? Do wykorzystania do 27.11
Można zamówić internetowo wtedy podam kodyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 19:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Takie wielkie auta odpadają. Nie podobają się m. Musi być kombi..
Nie, to Briard
A taki podobny do sznaucera mojej mamy przynajmniej jak mały:-P
Kombi ale jego gdzie chcesz dac ? Przecież nie do bagażnika:-P
Myślałam że o to chodzi:-P
Mnie znów nie podobają się żadne kombi ...przody owszem ale ten tył no nie mój gust wydłużona wersja podstawy wiadomo;-)
No to jak kombi to masz duży wybór....
Oglądałam ładne insignie A, Hyundaie i40 kombi też ładnie wyglądają ( tzn przody dla mnie:-P )Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 20:08
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:A taki podobny do sznaucera mojej mamy przynajmniej jak mały:-P
Kombi ale jego gdzie chcesz dac ? Przecież nie do bagażnika:-P
Myślałam że o to chodzi:-P
Mnie znów nie podobają się żadne kombi ...przody owszem ale ten tył no nie mój gust wydłużona wersja podstawy wiadomo;-)
No to jak kombi to masz duży wybór....
Oglądałam ładne insignie A, Hyundaie i40 kombi też ładnie wyglądają ( tzn przody dla mnie:-P )
Chcemy połączyć bagażnik z tylnymi siedzeniami. Mi się też podobają Insignie, ale ma za bardzo ścięty tył. Myślałam o Passacie Kombi.
Sznaucerów raczej nie ma w tym kolorze.
Wróciłam wkurzona ze spaceru. Głupek się tak ciągnął, że nic nie dawały sztuczki z psiego przedszkola..Ona29, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Chcemy połączyć bagażnik z tylnymi siedzeniami. Mi się też podobają Insignie, ale ma za bardzo ścięty tył. Myślałam o Passacie Kombi.
Sznaucerów raczej nie ma w tym kolorze.
Wróciłam wkurzona ze spaceru. Głupek się tak ciągnął, że nic nie dawały sztuczki z psiego przedszkola..
Tak tak dopiero teraz zerknelam na rase Twojego
Wyrośnie piękny psiak;-)
A Hyundai patrzalas? Wygląda dość dobrze w środku już navi itp 38 tyś 2013 rok
No nawet ten tył by przeszedłSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Tak tak dopiero teraz zerknelam na rase Twojego
Wyrośnie piękny psiak;-)
A Hyundai patrzalas? Wygląda dość dobrze w środku już navi itp 38 tyś 2013 rok
No nawet ten tył by przeszedł
Nawet mi się podoba, ale nie wiem czy nie jest za bardzo z tyłu ścięty. To będzie wyzwanie ehh.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Po wczorajszym spadku wiedziałam:-P
No nic trzeba zeby zacisnąć i dalej walczyć
No ale do piątku jest czas. Może faktycznie ta Maca tak na mnie działa -
Motylku jestem mega zachwycona Batonem przepiekny jest!
Co do samochodow to u mnie tez kroluje kombi! A teraz przenieslismy sie na wyzszy level i zamowilismy Skode Kodiaq nasz samochod marzenie
Motylku jak myslicie nas Passatem to ja moge z czystym sumieniem polecic Skode Superb - bagaznik zdecydowanie pojemniejszy jak w passacie no i ogolnie juz fajna przestrzen w samochodzie bo jest troszke szerszy czego nie widac a roznice w szerokosci zauwazylam dopiero ostatnio w salonie jak stal obok Octavi kombi (caly czas bylam pewna ze superb jest tylko troszke dluzsza)Schmetterling lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Tule mocno wszystkie dzisiejsze biele vizira:*:*:*
Nova87, hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700