X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzę po językiem po środku i czytałam, że trzeba zawsze w tym samym miejscu. A swoją drogą, chyba się nudzisz, że takie badania prowadzisz :p

Dziewczyny, jak u rodziców jestem, ti jakby się czas cofnął. Jeszcze bez męża przyjechałam i czuję jakbym miała się kąpać, malować i na imprezę lecieć zaraz :)

Załamanej chyba się u teściów spodobało. Pewnie się z teściową nagadać nie może...

hipisiątko, Angela Be, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Angela Be Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Ktoś tam z dwa dni temu mówił o chlebie,ja teraz będę próbowała upiec chleb gryczany podobno taka rewelacja a roboty mało. Dam znać czy wyjdzie.
    Ja mam swiezaka borówke.
    A u mnie dziwna sprawa po tej diecie 16dc i nie wyznacza owulacja a zawsze była 12-13 dnia. I też się zaczęłam zastanawiać że może źle mierze. W ustach, raczej zawsze z tej samej strony. Także nie wiem...

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Ja mierzę po językiem po środku i czytałam, że trzeba zawsze w tym samym miejscu. A swoją drogą, chyba się nudzisz, że takie badania prowadzisz :p

Dziewczyny, jak u rodziców jestem, ti jakby się czas cofnął. Jeszcze bez męża przyjechałam i czuję jakbym miała się kąpać, malować i na imprezę lecieć zaraz :)

Załamanej chyba się u teściów spodobało. Pewnie się z teściową nagadać nie może...

Wręcz przeciwnie...
    Rano mała aferka...potem cmentarze..moj na przeprosiny kupil mi roze przy cmentarzu..( smiac sie czy plakac..)
    Obiadu nie zjadłam..schabowego nie pogryze...z mlodym lekcje...nauka i dopiero14...
    Siedze przed tv...tesciowka jakis durny serial ogląda. ..i generalnie sie nie odzywa...moj na chwile gdzies mial pojechać a juz go troche nie ma...
    Rano jeszcze apteke zaliczylam bo mi cos sie rozkłada...a pies naszczal rano na podłogę. ..
    @ sie rozkrecila ale nadal skąpo jak zwykle i brzuch zaczął boleć...
    Ciemno zimno i pada wiec odpada wyjscie gdziekolwiek

Anet_86, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    a pies naszczal rano na podłogę.

Ma tupet skubany!!! A swoją drogą, jak Cb teściówka wkurzy to na odchodne jej na wycieraczkę nasraj...

Ona29, MisiaABC, hipisiątko, Karolina2787, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:

Nie rano było podobnie miałam wrażenie że źle termometr ułożyłam, potem powtórzyłam, i po każdej stronie była inna tempka chyba jednak przezuce się na dół- będzie pewniej
    Nie podobają mi się te temperatury moje druga faza moja to istne fale Dunaju
    Spróbuje jeszcze w przyszłym cyklu z Aromkiem chce zobaczyć jaki będzie wykres

Nudzi mi się to fakt , patrzę na jakiś zryty film na netflixie " opiekunka " średnio taki niby horror

Załamana czyli wykres miał rację z Twoja owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Be wrote:
    Hejo! Ktoś tam z dwa dni temu mówił o chlebie,ja teraz będę próbowała upiec chleb gryczany podobno taka rewelacja a roboty mało. Dam znać czy wyjdzie.
    Ja mam swiezaka borówke.
    A u mnie dziwna sprawa po tej diecie 16dc i nie wyznacza owulacja a zawsze była 12-13 dnia. I też się zaczęłam zastanawiać że może źle mierze. W ustach, raczej zawsze z tej samej strony. Także nie wiem...

No ja dziś miałam wrażenie że płytko mi leży
    Musiałam trzymać ręką... dlatego spróbowałam z drugiej strony i głębiej wszedł i temperatura wyższa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet hahaha taaaaa
    Ona29. Tak mial racje...sprobuje za miesiąc w tym juz nie chce by potem nie przezywac ..
    Zaraz zasne chyba...
    Jutro zakupy i w poniedzialek zaczynam post hehe ciekawe czy do obiadu dotrwam

Anet_86, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga moj pies wyczuwa dobrych ludzi hihi

Anet_86, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już jestem :) goście pojechali, fajnie było pogadać. Teraz siedzę z moim przed tv a głowa dalej boli, tabletka pb nic nie pomogła :/ wszystko przez ten cholerny wiatr.

Hipisiątko a Ciebie piersi bolą na dupku? Mnie właśnie przestały całkowicie odkąd biorę dupka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja " jestem zmuszona" oglądać jakis dupny film na Romance Tv...gdzie bohatetką jest położna i kobiety w ciazy..poród...
    Niech ten czas szybko leci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Boleć całe nie bolą tylko takie ładniejsze, pełniejsze się robią i mój stary mówi, że sutki moje jak wentyle od jelcza ;).

Haha :D niedługo się okaże że to groszek jest tego przyczyną. Pełniejsze to mam zawsze przed @ ale nie bolą co kiedyś było moim utrapieniem i się dziwię dlaczego no bo w sumie proga mam ok to nie powinny boleć i bez zażywania dupka nie wiem o co w tym chodzi.

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Bardzo bym chciała ale raczej to niemożliwe.

Jak to nie możliwe? Owu była? Serducha były? To jak najbardziej jest możliwe :)

A ja po obiado-kolacji dziś pizza na zamówienie ;) mniam... zaraz chyba dżemkę sobie utniemy z moim bo jakoś muli.

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Wiecie, ja się nie mogę opędzić od myśli o psie, szukam na olx, ale najgorzej, że one są tak daleko, w pobliżu nie ma odpowiedniego.I tak odrobinę się wahamy, bo pies utrudniłby nam organizację tygodnia.

Misia,zaczekaj do wiosny i wtedy zacznij szukać, tak, żeby szczeniak trafił do Ciebie na lato. Wtedy łatwiej, niż zimą. Przede wszystkim z nauką siurania poza chałupą ;-)
    Tak, pies przeorgaznizuje Ci życie, ale uwierz- po miesiącu będziesz się dziwić, jak żyliście bez niego. :-)

hipisiątko, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Jak to zmuszona ? Jeden pokoj tylko u tesciowej jest ? ;)
    Nie bede siedziala w innym pokoju sama....
    Rano chce jechac juz...
    Dzis chyba ja sie narąbie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Ja mam takie pytanie, jak mierzycie temperaturę?
    Ja w ustach , i właśnie coś sprawdziłam
    Zmierzyłam po lewej stronie pod językiem wyszło 37.02 a po prawej 37.05 ? Niby różnica nie duża jednak na wykresie była by zauważalna

Hipi a powiedz mi czujesz już Coś? Bo mnie normalnie cmi podbrzusze jakby @ miała przyjść....
    Piersi już aż tak nie bolą...

Przez przypadek mi się kciuk wkliknął ;-) Ale co tam! :-) Pozdrawiam :-) :-)
    Ale ta twoja tempka po dwoch stronach języka?? ..... Mierz w dole, tam trochę trudniej rozdzielić mierzenie na prawo i lewo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Jakoś mam wrażenie, że nie jesteś zadowolona z siebie i swojego życia.

Mam bardzo podobne wrażenie :-/

hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa wrote:
    Przez przypadek mi się kciuk wkliknął ;-) Ale co tam! :-) Pozdrawiam :-) :-)
    Ale ta twoja tempka po dwoch stronach języka?? ..... Mierz w dole, tam trochę trudniej rozdzielić mierzenie na prawo i lewo ;-)

Moa postanowiłam od nowego cyklu męczyć afe :-P

Moa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nie jestem zadowolona z siebie...nigdy nie byłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz a mi przez wiele lat lekarze wmawiaja ze jestem zdrowa i o co mi w ogóle chodzi?!
    Jestem tym sfrustrowana...bo jak do ch jedtesmy zdrowi to o co kaman?
    Gdybym sama nie zbadala prl to tez bym nie wiedziala.. Tyle lat i nic....to takie okropne uczucie, ze moze stąd we mnie złość do całego swiata i wszystkich? ! Boję się że może wyjść coś poważnego ze pozostanie tylko invitro..a tego nie chce...boje sie ze nigdy sie nie uda już...i co raz bardziej mnie to dobija..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Zmień dziewczyno myślenie bo się zamęczysz....a życie jest krótkie.
    Staram sie...zaufaj...ale czesto nie daje rady..

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ