Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mierzę po językiem po środku i czytałam, że trzeba zawsze w tym samym miejscu. A swoją drogą, chyba się nudzisz, że takie badania prowadzisz :p
Dziewczyny, jak u rodziców jestem, ti jakby się czas cofnął. Jeszcze bez męża przyjechałam i czuję jakbym miała się kąpać, malować i na imprezę lecieć zaraz
Załamanej chyba się u teściów spodobało. Pewnie się z teściową nagadać nie może...hipisiątko, Angela Be, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejo! Ktoś tam z dwa dni temu mówił o chlebie,ja teraz będę próbowała upiec chleb gryczany podobno taka rewelacja a roboty mało. Dam znać czy wyjdzie.
Ja mam swiezaka borówke.
A u mnie dziwna sprawa po tej diecie 16dc i nie wyznacza owulacja a zawsze była 12-13 dnia. I też się zaczęłam zastanawiać że może źle mierze. W ustach, raczej zawsze z tej samej strony. Także nie wiem...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Ja mierzę po językiem po środku i czytałam, że trzeba zawsze w tym samym miejscu. A swoją drogą, chyba się nudzisz, że takie badania prowadzisz :p
Dziewczyny, jak u rodziców jestem, ti jakby się czas cofnął. Jeszcze bez męża przyjechałam i czuję jakbym miała się kąpać, malować i na imprezę lecieć zaraz
Załamanej chyba się u teściów spodobało. Pewnie się z teściową nagadać nie może...
Wręcz przeciwnie...
Rano mała aferka...potem cmentarze..moj na przeprosiny kupil mi roze przy cmentarzu..( smiac sie czy plakac..)
Obiadu nie zjadłam..schabowego nie pogryze...z mlodym lekcje...nauka i dopiero14...
Siedze przed tv...tesciowka jakis durny serial ogląda. ..i generalnie sie nie odzywa...moj na chwile gdzies mial pojechać a juz go troche nie ma...
Rano jeszcze apteke zaliczylam bo mi cos sie rozkłada...a pies naszczal rano na podłogę. ..
@ sie rozkrecila ale nadal skąpo jak zwykle i brzuch zaczął boleć...
Ciemno zimno i pada wiec odpada wyjscie gdziekolwiekAnet_86, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Ja mierzę po językiem po środku i czytałam, że trzeba zawsze w tym samym miejscu. A swoją drogą, chyba się nudzisz, że takie badania prowadzisz :p
Załamanej chyba się u teściów spodobało. Pewnie się z teściową nagadać nie może...
Nie rano było podobnie miałam wrażenie że źle termometr ułożyłam, potem powtórzyłam, i po każdej stronie była inna tempka chyba jednak przezuce się na dół- będzie pewniej
Nie podobają mi się te temperatury moje druga faza moja to istne fale Dunaju
Spróbuje jeszcze w przyszłym cyklu z Aromkiem chce zobaczyć jaki będzie wykres
Nudzi mi się to fakt , patrzę na jakiś zryty film na netflixie " opiekunka " średnio taki niby horror
Załamana czyli wykres miał rację z Twoja owu
-
nick nieaktualnyAngela Be wrote:Hejo! Ktoś tam z dwa dni temu mówił o chlebie,ja teraz będę próbowała upiec chleb gryczany podobno taka rewelacja a roboty mało. Dam znać czy wyjdzie.
Ja mam swiezaka borówke.
A u mnie dziwna sprawa po tej diecie 16dc i nie wyznacza owulacja a zawsze była 12-13 dnia. I też się zaczęłam zastanawiać że może źle mierze. W ustach, raczej zawsze z tej samej strony. Także nie wiem...
No ja dziś miałam wrażenie że płytko mi leży
Musiałam trzymać ręką... dlatego spróbowałam z drugiej strony i głębiej wszedł i temperatura wyższa -
nick nieaktualnyAnet hahaha taaaaa
Ona29. Tak mial racje...sprobuje za miesiąc w tym juz nie chce by potem nie przezywac ..
Zaraz zasne chyba...
Jutro zakupy i w poniedzialek zaczynam post hehe ciekawe czy do obiadu dotrwamAnet_86, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja już jestem goście pojechali, fajnie było pogadać. Teraz siedzę z moim przed tv a głowa dalej boli, tabletka pb nic nie pomogła wszystko przez ten cholerny wiatr.
Hipisiątko a Ciebie piersi bolą na dupku? Mnie właśnie przestały całkowicie odkąd biorę dupka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Boleć całe nie bolą tylko takie ładniejsze, pełniejsze się robią i mój stary mówi, że sutki moje jak wentyle od jelcza .
Haha niedługo się okaże że to groszek jest tego przyczyną. Pełniejsze to mam zawsze przed @ ale nie bolą co kiedyś było moim utrapieniem i się dziwię dlaczego no bo w sumie proga mam ok to nie powinny boleć i bez zażywania dupka nie wiem o co w tym chodzi.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Bardzo bym chciała ale raczej to niemożliwe.
Jak to nie możliwe? Owu była? Serducha były? To jak najbardziej jest możliwe
A ja po obiado-kolacji dziś pizza na zamówienie mniam... zaraz chyba dżemkę sobie utniemy z moim bo jakoś muli.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Wiecie, ja się nie mogę opędzić od myśli o psie, szukam na olx, ale najgorzej, że one są tak daleko, w pobliżu nie ma odpowiedniego.I tak odrobinę się wahamy, bo pies utrudniłby nam organizację tygodnia.
Misia,zaczekaj do wiosny i wtedy zacznij szukać, tak, żeby szczeniak trafił do Ciebie na lato. Wtedy łatwiej, niż zimą. Przede wszystkim z nauką siurania poza chałupą
Tak, pies przeorgaznizuje Ci życie, ale uwierz- po miesiącu będziesz się dziwić, jak żyliście bez niego.
hipisiątko, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Ja mam takie pytanie, jak mierzycie temperaturę?
Ja w ustach , i właśnie coś sprawdziłam
Zmierzyłam po lewej stronie pod językiem wyszło 37.02 a po prawej 37.05 ? Niby różnica nie duża jednak na wykresie była by zauważalna
Hipi a powiedz mi czujesz już Coś? Bo mnie normalnie cmi podbrzusze jakby @ miała przyjść....
Piersi już aż tak nie bolą...
Przez przypadek mi się kciuk wkliknął Ale co tam! Pozdrawiam
Ale ta twoja tempka po dwoch stronach języka?? ..... Mierz w dole, tam trochę trudniej rozdzielić mierzenie na prawo i lewo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoa wrote:Przez przypadek mi się kciuk wkliknął Ale co tam! Pozdrawiam
Ale ta twoja tempka po dwoch stronach języka?? ..... Mierz w dole, tam trochę trudniej rozdzielić mierzenie na prawo i lewo
Moa postanowiłam od nowego cyklu męczyć afe
Moa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzisz a mi przez wiele lat lekarze wmawiaja ze jestem zdrowa i o co mi w ogóle chodzi?!
Jestem tym sfrustrowana...bo jak do ch jedtesmy zdrowi to o co kaman?
Gdybym sama nie zbadala prl to tez bym nie wiedziala.. Tyle lat i nic....to takie okropne uczucie, ze moze stąd we mnie złość do całego swiata i wszystkich? ! Boję się że może wyjść coś poważnego ze pozostanie tylko invitro..a tego nie chce...boje sie ze nigdy sie nie uda już...i co raz bardziej mnie to dobija.. -
nick nieaktualny