Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787,
oo a gdzie robił zabieg? długo czekaliście ?
tak miałam monitoring i nie było dominującego pęcherzyka aż do 18dc
chyba że jednak coś później później jakiś urósł - ale nie ma co liczyć bo było wtedy mało
a robiliście już badanie nasienia po operacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:46
-
nick nieaktualnyMarciaa My jesteśmy z Olsztyna i tutaj zabieg miał w maju, nie pamiętam jak długo czekaliśmy ale nie za długo bo lekarz który go wykonywał przyjechał z innego miasta by spróbować jakiejś nowej metody jak dobrze pamiętam LEVD ma tylko malutki ślad na pępku i tyle ale po wizycie u urologa okazało się że żylaki są duże i nie usunęli wszystkich, pewnie będzie musiał robić laparo. Dziś ma zamiar zrobić b.nasienia bo wcześniej nie miał kiedy ciągle praca do późna albo lekarza nie było. Mam nadzieję że dziś się uda i że wyniki będą lepsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 15:23
-
nick nieaktualnyAleż mi się spać chce, gotowałam i stojąc zasypiałam, myślałam, że się trochę przy tym rozruszam, a tu nic z tego.
Papryczki w piekarniku ciekawe, jak będą smakowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 16:30
hipisiątko, Janess, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj po pracy zrobilam szybki obiad. Potem z cora zrobilysmy ciast a teraz gotuje zupe na jutro. O taki dzisiaj dzien przy garach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 17:56
MisiaABC, Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szybki obiad-kluski z serem. Młoda miala nie dobry obiad w przedszkolu wiec obiad "pod nia".
Ciacho czekoladowo serowe
A na jutro zalewajka
Uwielbiam nadziewana papryczke ale niestety jako jedyna w domu wiec dla mnie samej nie oplaca sie robic ale zawsze z takowych smakolykow cos mi sie dostanie jak mamuska albo tesciowa robiaKarolina2787, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jejku same pyszności aż głodna się zrobiłam a mój gulasz dopiero będzie się pyrkał a jak robisz te kluski? Co za kluski?
Karolina2787, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Aaa hehe a ja sobie wyobrażałam jakieś kluski ziemniaczane z serem i że robisz to jakoś specjalnie tak czy siak ciągnie na głoda
Na kolacje...parowki z kukurydza:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:11
MisiaABC, Karolina2787, Nelcia, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroje parowki w talarki i podsmazam. I do tego kolba kukurydzy gotowana i podana z maselkiem. I tak dzirn w dzien przez miesiac moze jesc
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁooo matko mi by zbrzydło ale ogólnie lubię to i to tylko osobno chociaż ani to ani to drugie nie ma żadnych właściwości a na dodatek kukurydza się nie trawi ale wiadomo dla dzieci wszystko się zrobi i to co im smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:48
-
Niestety jest na etapie ze jak kolacja to tylko parowki. Jedynie dodatki moge wymyslać ale tak jak piszesz. Przeje sie i zmieni na cos innego za niedlugo a przepraszam. Czasami da sie namowic na płatki z mlekiem ale musi poprawic bulka bo mlekiem nie poje taki żarłok
Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLo matko ale smaki robicie
No ja na kolację zjadłam.... obiad ...
Ostatnio wogole się obzeram może to zasługa hormonów które jem ? Mam wrażenie że ciągle glodna jestem, a teraz siedzę napchana i ruszyć mi się nie chce ...
Karola i jak zrobił Twój badanie?
Jannes już po ? Pisz co tam
Załamana, no i co teraz ? Będziesz dusić to wsyzstko w sobie? Wróć tu... !
Kryska Ty mi tu pisz dobre ćwiczenie na pośladki, koniecznie sprawdzone
I nie koniecznie znane ( ćwiczyłam może z rok ) no i takie nie obciążające kolana bo mam z nimi problem ...
Misia tule za biel
A co do @ mam to samo , przynajmniej teraz tak miałam podpaska czysta a jak siadalam na kibelek to wszystko chlust
Może my jakieś zwarte jesteśmy?
Nova87, MisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczerze to kiedyś też tak miałam że jadła bym tylko parówki więc rozumiem Twoją córę dobrze chociaż że ma apetyt. Kiedyś nie jadłam wgl mięsa ale jak poznałam mojego to mnie nauczył bo super gotuje
MisiaABC, hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór;)
A u mnie dziś brak chęci do wszystkiego i na obiad pizza Giuseppe, a co tam raz na jakiś czas można zaszaleć :p
Byłam u Endo, usg tarczycy ok, ogólnie jakoś spodziewałam się że ta wizyta będzie krokiem w przód, a póki co zalecił kolejne badania krwi, bo twierdzi że będą same się polepszac i nic przepisał tylko wit D w kroplach(podobno najlepsza) nie wiem już w która stronę iść i gdzie szukać przyczyny, czy to z tymi lekarzami jest coś nie tak czy ze mną, już sama nie wiem, jedyne co wiem niezmiennie - że ciąży brakSchmetterling lubi tę wiadomość