X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Anet86 to dobrze, że już dochodzisz do siebie i już po wszystkim.
    Jak znioslas narkoze? Ja mam zabieg a tydzień i okropnie sie boję usypianua i wybudzania.
    Teraz odpoczywaj i myśl pozytywnie.
    Zdrówka ❤

Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza :) po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie :D Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.

Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star wars :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza :) po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie :D Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.

Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star wars :)
    Taaak juz mamy kilka

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Dzien moze i dobry. Wyszalalam psa, a stary polazl gdzies w cholere. Nie do konca w porzadku z jego strony nawet w niedziele nas olewac. Karma wroci. Jak pies dorosnie, oleje starego. Ja juz dawno to zrobilam. Sorry za wylew zolci, posta i tak niebawem usune jak wszystkie, ale musialam sie uzewnetrznic.
    Milego!
    Krysiu nie denetwuj sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 20:20

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Melduje że żyje mimo że nikt nie pyta :)

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Anet_86, Angela Be, Janess lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za spokojna niedziela tu. Myślałam, że będę niewiadomo ile nadrabiać.. Melduję, że idę spać. Weekend był bardzo wyczerpujący dla mnie :(

• Wera90 Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24dc
    Okropne wzdecie podbrzusza od kilku dni
    Rwanie w pachwinach
    Uporczywe gazy
    Bolgotanie w żołądku na zajęciach aż wstyd
    Ból szyjki macicy
    Biały lepki śluz w dużych ilościach teraz mało Ale rozciagliwy
    Zadyszka dziś nie mogłam wejść po schodach myślałam że zemdleje
    Częstomocz
    To ohydne Ale żółty kał
    Ból gardła jak w angine tylko 1 wieczór
    Atak zlosci-

Czy to może być to o czym myślę?

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm i tak i nie, ja tam w takie objawy tak wczesnie nie wierze bo juz sie nie raz na tym spalilam , ale rozne zeczy ten swiat juz widzial. ;)

Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, ze ja np zawsze mam duzo sluzu przed @ , ale to sprawa indywidualna ;)

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jednak z Wami pozegnam.
    Kryska ma racje...jestem wiecznie zdolowana...odpycham ludzi.
    Powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski a co to tu się dzieje z Wami?

Załamana nikt Ciebie stąd nie wygania przecież więc dlaczego chcesz odejść? Trochę pozytywnego myślenia i będzie dobrze, zobaczysz :)

Kryska jak każda czasem ponarzeka i to zupełnie normalne więc nie ma za co :)

Dobrze jest napisać co nas boli, wkurza itp. bo to pomaga i w ten sposób się oczyszczamy :)

Anet wypoczywaj i wracaj do nas :)

Nova87 hejka ;)

Motylku co Cię tak wymordowało w weekend? Mam nadzieję że już lepiej jest :)

Do ''nowych'' to mogłybyście się chociaż przedstawiać przynajmniej bo już nie wymagam rozpiski z życiorysu ale miło by było się najpierw przywitać a nie od razu sypać dolegliwościami i objawami bo co my czarodziejki? Ciąży nie wyczarujemy a wiadomo że każda ma inne objawy bądź ich wcale nie ma. Zrobisz test i się okaże. A w razie co jest taki wątek ''pierwsze potwierdzone objawy ciąży'' to sobie tam możesz poczytać :)

A ja się Witam i czekam na Was dawajcie tu na kawunię czy co kto tam sobie chce ale bez zamulania, ja wiem że dziś poniedziałek ale jak się zacznie go miło to jakoś minie ;)

Nova87, MisiaABC, hipisiątko, Parsleyek, Anet_86, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Kawa gotowa można poplotkowac :)
    Ja w ten weekend sprzedałam córke dziadkom :)
    Ale odpoczełam psychicznie fiu fiu :)
    Wczoraj w odwiedzinach był brat z dzieciaczkami, po zabawach z roczna bombeczką padłam jak kawka wieczorem. Nie wiem jak wy ale ja to strasznie ciągne do maluszków. Bardziej wole sie bawić z takimi maluszkami niż jak mam się lalkami bawić z córką ;/ Jak mi walnie scenariuszem zabawy to padam, nawet cholera cały dialog obmyśli zanim zaczniemy sie bawic :D

Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej :)

Anet zdrowiej szybciutko i wracaj tu do nas <3
    Załamana daj spokój z pożegnaniami. Lepiej opowiadaj co tam u Ciebie :)
    Karola hej :)

Karolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Anet_86, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipisiątko a testa robiłaś?

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Nie robiłam i sensu nie widzę, żeby robić ;)

Skoro zamiast @ jest tylko plamienie to może warto zrobić test. Jak się czujesz? Może serio coś się kroi ;)

MisiaABC lubi tę wiadomość

• Parsleyek Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:

Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej :)

Przybijam piątkę, u mnie też 3dc ;)

Nova87 lubi tę wiadomość

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja!!!
    Z kawą:-P

Załamana masz tu wrócić!!
    To nie jest prośba to rozkaz...;-)

Kryska robię podobnie- tyle że parę dni później
    Czas leci ile Twoje czworonozne dziecię już ma ?

Motylek , jak z Batonem? Auto wybrane? ;-)

Anet tak bardzo chce wiedzieć dlaczego napisałaś że u Was już szans nie ma ... , czy coś wyszło nie tak na laparo ? Jeśli nie chcesz to nie pisz
    Tule <3

Karolcia i co te bóle oznaczały owu ?

No i ja kurde , dziennie budzę się z bólem głowy rano , podejrzewam że to zasługa Aromka ogólnie @ wróciła- zrobiła sobie dzień przerwy i powrót- dziwne to wsyzstko:-/

Hipsiatko moja siostra w 5 miesiącu się o ciazy dowiedziała- ostatniej jak ruchy poczuła miesiączke miała skapa właśnie;-)

Nova87, hipisiątko, Anet_86, Moa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też śnieg od rana sypie ale jest mokro i paskudnie :/

Ona tak ten ból zwiastował owulację tylko nigdy wcześniej aż tak mnie nie bolało dlatego się zdziwiłam czy to normalne żeby tak odczuwać mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    '

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:43

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;) ja tez 4 dzien cyklu ;) juz prawie koniec @, my czekamy na operacje zylakow a jak nie to tez in vitro

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry się wszystkim!
    Właśnie popijam kawkę i słucham jakiegoś przyjemnego jazziku ;-) Dziś na spokojnie, bo do pracy dopiero na 15.00. Weekend był....oj! Mąż całą noc z soboty na niedzielę spędził w kibelku, wymiotował dalej niż widział. Przy okazji też zarwałam noc, bo wiadomo, że chory mąż to masakra jakaś. W niedzielę on spał prawie do południa, no a ja spać w ciągu dnia nie potrafię, poza tym pies, więc spędzałam całkiem miły poranek, dopóki mnie też nie zemdliło... Na szczęscie u mnie skończyło się tylko na dwóch wizytach w toalecie, ale obad mieliśmy mega-pyszny-nkedzielny: ryż jaśminowy z pieczonym jabłkiem ;-)
    No ale dziś już lepiej. Ja nie wiem, czy mnie to rzygaństwo wzięło z wrażenia i do towarzystwa, czy to jakiś wirus. Tak czy siak, szybko przyszło i jeszcze szybciej poszło.
    Wrażeń negatywnych było wczoraj więcej, związanych z moją dalszą rodziną, ale no cóż-życie... Na pewne wydarzenia nie mamy wpływu...
    Śnieg u mnie też, a jakże! Najlepszy był mój szczeniak, ktory nie wiedział, co się z tym robi, skakał, chodził jak bocian, próbował go jeść i ze zdziwiniem spoglądał na mnie, no ubawilam sie z rana po pachy :-)
    Załamana! Nie możesz stąd sobie iść! Przecież sama mówiłaś, że obecność tutaj Ci pomaga... Mam nadzieję, że po kilku dniach odpoczynku jednak do nas wrócisz!
    Wszystkim Wam życzę dobrego dnia, a tym, co po szpitalach i tym, co chore-szybkiego powrotu do zdrowia :-)

Nova87, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja dziś ambitnie (mam tu na forum dobre wzorce :) : kupiłam paprykę, mięsko, pieczarki i co zamierzam ? oczywiście papryczki faszerowane zrobić :):):) Zaraz poszukam jakiegoś konkretnego przepisu w internecie, bo nigdy takiego dania nie przygotowywałam :)

Zrobiłam sobie test ciążowy przed chwilą, z moczu nieporannego, ale co to za różnica :) Test jest tak biały, że nie widać nawet cienia miejsca na drugą kreskę, jak to było w sobotnim teście :)
    U mnie 27 dzień cyklu, jutro będzie @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:11

hipisiątko, Anet_86, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ