Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Anet86 to dobrze, że już dochodzisz do siebie i już po wszystkim.
Jak znioslas narkoze? Ja mam zabieg a tydzień i okropnie sie boję usypianua i wybudzania.
Teraz odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Zdrówka ❤
Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.
Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star warsZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.
Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star wars -
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Dzien moze i dobry. Wyszalalam psa, a stary polazl gdzies w cholere. Nie do konca w porzadku z jego strony nawet w niedziele nas olewac. Karma wroci. Jak pies dorosnie, oleje starego. Ja juz dawno to zrobilam. Sorry za wylew zolci, posta i tak niebawem usune jak wszystkie, ale musialam sie uzewnetrznic.
Milego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 20:20
-
nick nieaktualny
-
24dc
Okropne wzdecie podbrzusza od kilku dni
Rwanie w pachwinach
Uporczywe gazy
Bolgotanie w żołądku na zajęciach aż wstyd
Ból szyjki macicy
Biały lepki śluz w dużych ilościach teraz mało Ale rozciagliwy
Zadyszka dziś nie mogłam wejść po schodach myślałam że zemdleje
Częstomocz
To ohydne Ale żółty kał
Ból gardła jak w angine tylko 1 wieczór
Atak zlosci-
Czy to może być to o czym myślę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski a co to tu się dzieje z Wami?
Załamana nikt Ciebie stąd nie wygania przecież więc dlaczego chcesz odejść? Trochę pozytywnego myślenia i będzie dobrze, zobaczysz
Kryska jak każda czasem ponarzeka i to zupełnie normalne więc nie ma za co
Dobrze jest napisać co nas boli, wkurza itp. bo to pomaga i w ten sposób się oczyszczamy
Anet wypoczywaj i wracaj do nas
Nova87 hejka
Motylku co Cię tak wymordowało w weekend? Mam nadzieję że już lepiej jest
Do ''nowych'' to mogłybyście się chociaż przedstawiać przynajmniej bo już nie wymagam rozpiski z życiorysu ale miło by było się najpierw przywitać a nie od razu sypać dolegliwościami i objawami bo co my czarodziejki? Ciąży nie wyczarujemy a wiadomo że każda ma inne objawy bądź ich wcale nie ma. Zrobisz test i się okaże. A w razie co jest taki wątek ''pierwsze potwierdzone objawy ciąży'' to sobie tam możesz poczytać
A ja się Witam i czekam na Was dawajcie tu na kawunię czy co kto tam sobie chce ale bez zamulania, ja wiem że dziś poniedziałek ale jak się zacznie go miło to jakoś minie
Nova87, MisiaABC, hipisiątko, Parsleyek, Anet_86, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Kawa gotowa można poplotkowac
Ja w ten weekend sprzedałam córke dziadkom
Ale odpoczełam psychicznie fiu fiu
Wczoraj w odwiedzinach był brat z dzieciaczkami, po zabawach z roczna bombeczką padłam jak kawka wieczorem. Nie wiem jak wy ale ja to strasznie ciągne do maluszków. Bardziej wole sie bawić z takimi maluszkami niż jak mam się lalkami bawić z córką ;/ Jak mi walnie scenariuszem zabawy to padam, nawet cholera cały dialog obmyśli zanim zaczniemy sie bawic
Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej
Anet zdrowiej szybciutko i wracaj tu do nas
Załamana daj spokój z pożegnaniami. Lepiej opowiadaj co tam u Ciebie
Karola hejKarolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Anet_86, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nova87 wrote:
Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej
Przybijam piątkę, u mnie też 3dcNova87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyJestem i Ja!!!
Z kawą
Załamana masz tu wrócić!!
To nie jest prośba to rozkaz...
Kryska robię podobnie- tyle że parę dni później
Czas leci ile Twoje czworonozne dziecię już ma ?
Motylek , jak z Batonem? Auto wybrane?
Anet tak bardzo chce wiedzieć dlaczego napisałaś że u Was już szans nie ma ... , czy coś wyszło nie tak na laparo ? Jeśli nie chcesz to nie pisz
Tule
Karolcia i co te bóle oznaczały owu ?
No i ja kurde , dziennie budzę się z bólem głowy rano , podejrzewam że to zasługa Aromka ogólnie @ wróciła- zrobiła sobie dzień przerwy i powrót- dziwne to wsyzstko:-/
Hipsiatko moja siostra w 5 miesiącu się o ciazy dowiedziała- ostatniej jak ruchy poczuła miesiączke miała skapa właśnie;-)Nova87, hipisiątko, Anet_86, Moa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry się wszystkim!
Właśnie popijam kawkę i słucham jakiegoś przyjemnego jazziku Dziś na spokojnie, bo do pracy dopiero na 15.00. Weekend był....oj! Mąż całą noc z soboty na niedzielę spędził w kibelku, wymiotował dalej niż widział. Przy okazji też zarwałam noc, bo wiadomo, że chory mąż to masakra jakaś. W niedzielę on spał prawie do południa, no a ja spać w ciągu dnia nie potrafię, poza tym pies, więc spędzałam całkiem miły poranek, dopóki mnie też nie zemdliło... Na szczęscie u mnie skończyło się tylko na dwóch wizytach w toalecie, ale obad mieliśmy mega-pyszny-nkedzielny: ryż jaśminowy z pieczonym jabłkiem
No ale dziś już lepiej. Ja nie wiem, czy mnie to rzygaństwo wzięło z wrażenia i do towarzystwa, czy to jakiś wirus. Tak czy siak, szybko przyszło i jeszcze szybciej poszło.
Wrażeń negatywnych było wczoraj więcej, związanych z moją dalszą rodziną, ale no cóż-życie... Na pewne wydarzenia nie mamy wpływu...
Śnieg u mnie też, a jakże! Najlepszy był mój szczeniak, ktory nie wiedział, co się z tym robi, skakał, chodził jak bocian, próbował go jeść i ze zdziwiniem spoglądał na mnie, no ubawilam sie z rana po pachy
Załamana! Nie możesz stąd sobie iść! Przecież sama mówiłaś, że obecność tutaj Ci pomaga... Mam nadzieję, że po kilku dniach odpoczynku jednak do nas wrócisz!
Wszystkim Wam życzę dobrego dnia, a tym, co po szpitalach i tym, co chore-szybkiego powrotu do zdrowia
Nova87, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ja dziś ambitnie (mam tu na forum dobre wzorce : kupiłam paprykę, mięsko, pieczarki i co zamierzam ? oczywiście papryczki faszerowane zrobić Zaraz poszukam jakiegoś konkretnego przepisu w internecie, bo nigdy takiego dania nie przygotowywałam
Zrobiłam sobie test ciążowy przed chwilą, z moczu nieporannego, ale co to za różnica Test jest tak biały, że nie widać nawet cienia miejsca na drugą kreskę, jak to było w sobotnim teście
U mnie 27 dzień cyklu, jutro będzie @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:11
hipisiątko, Anet_86, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość