X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Anet86 to dobrze, że już dochodzisz do siebie i już po wszystkim.
    Jak znioslas narkoze? Ja mam zabieg a tydzień i okropnie sie boję usypianua i wybudzania.
    Teraz odpoczywaj i myśl pozytywnie.
    Zdrówka ❤

Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza :) po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie :D Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.

Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star wars :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Narkoza była w tym wszystkim najprzyjemniejsza :) po wybudzeniu czułam się przecudownie, zawsze dobrze ją znoszę, ale tym razem było naprawdę cudownie :D Wiem, że niektórzy po narkozie wymiotują, ja akurat mam to szczęście, że dobrze znoszę.

Co do star wars - w Lidlu za zakupy można teraz odbierać figurki bohaterów star wars :)
    Taaak juz mamy kilka

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Dzien moze i dobry. Wyszalalam psa, a stary polazl gdzies w cholere. Nie do konca w porzadku z jego strony nawet w niedziele nas olewac. Karma wroci. Jak pies dorosnie, oleje starego. Ja juz dawno to zrobilam. Sorry za wylew zolci, posta i tak niebawem usune jak wszystkie, ale musialam sie uzewnetrznic.
    Milego!
    Krysiu nie denetwuj sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 20:20

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Melduje że żyje mimo że nikt nie pyta :)

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Anet_86, Angela Be, Janess lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za spokojna niedziela tu. Myślałam, że będę niewiadomo ile nadrabiać.. Melduję, że idę spać. Weekend był bardzo wyczerpujący dla mnie :(

• Wera90 Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24dc
    Okropne wzdecie podbrzusza od kilku dni
    Rwanie w pachwinach
    Uporczywe gazy
    Bolgotanie w żołądku na zajęciach aż wstyd
    Ból szyjki macicy
    Biały lepki śluz w dużych ilościach teraz mało Ale rozciagliwy
    Zadyszka dziś nie mogłam wejść po schodach myślałam że zemdleje
    Częstomocz
    To ohydne Ale żółty kał
    Ból gardła jak w angine tylko 1 wieczór
    Atak zlosci-

Czy to może być to o czym myślę?

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm i tak i nie, ja tam w takie objawy tak wczesnie nie wierze bo juz sie nie raz na tym spalilam , ale rozne zeczy ten swiat juz widzial. ;)

Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, ze ja np zawsze mam duzo sluzu przed @ , ale to sprawa indywidualna ;)

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jednak z Wami pozegnam.
    Kryska ma racje...jestem wiecznie zdolowana...odpycham ludzi.
    Powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski a co to tu się dzieje z Wami?

Załamana nikt Ciebie stąd nie wygania przecież więc dlaczego chcesz odejść? Trochę pozytywnego myślenia i będzie dobrze, zobaczysz :)

Kryska jak każda czasem ponarzeka i to zupełnie normalne więc nie ma za co :)

Dobrze jest napisać co nas boli, wkurza itp. bo to pomaga i w ten sposób się oczyszczamy :)

Anet wypoczywaj i wracaj do nas :)

Nova87 hejka ;)

Motylku co Cię tak wymordowało w weekend? Mam nadzieję że już lepiej jest :)

Do ''nowych'' to mogłybyście się chociaż przedstawiać przynajmniej bo już nie wymagam rozpiski z życiorysu ale miło by było się najpierw przywitać a nie od razu sypać dolegliwościami i objawami bo co my czarodziejki? Ciąży nie wyczarujemy a wiadomo że każda ma inne objawy bądź ich wcale nie ma. Zrobisz test i się okaże. A w razie co jest taki wątek ''pierwsze potwierdzone objawy ciąży'' to sobie tam możesz poczytać :)

A ja się Witam i czekam na Was dawajcie tu na kawunię czy co kto tam sobie chce ale bez zamulania, ja wiem że dziś poniedziałek ale jak się zacznie go miło to jakoś minie ;)

Nova87, MisiaABC, hipisiątko, Parsleyek, Anet_86, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Kawa gotowa można poplotkowac :)
    Ja w ten weekend sprzedałam córke dziadkom :)
    Ale odpoczełam psychicznie fiu fiu :)
    Wczoraj w odwiedzinach był brat z dzieciaczkami, po zabawach z roczna bombeczką padłam jak kawka wieczorem. Nie wiem jak wy ale ja to strasznie ciągne do maluszków. Bardziej wole sie bawić z takimi maluszkami niż jak mam się lalkami bawić z córką ;/ Jak mi walnie scenariuszem zabawy to padam, nawet cholera cały dialog obmyśli zanim zaczniemy sie bawic :D

Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej :)

Anet zdrowiej szybciutko i wracaj tu do nas <3
    Załamana daj spokój z pożegnaniami. Lepiej opowiadaj co tam u Ciebie :)
    Karola hej :)

Karolina2787, MisiaABC, hipisiątko, Anet_86, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipisiątko a testa robiłaś?

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Nie robiłam i sensu nie widzę, żeby robić ;)

Skoro zamiast @ jest tylko plamienie to może warto zrobić test. Jak się czujesz? Może serio coś się kroi ;)

MisiaABC lubi tę wiadomość

• Parsleyek Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:

Dzisiaj 3dc i juz bliżej końca niz dalej :)

Przybijam piątkę, u mnie też 3dc ;)

Nova87 lubi tę wiadomość

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja!!!
    Z kawą:-P

Załamana masz tu wrócić!!
    To nie jest prośba to rozkaz...;-)

Kryska robię podobnie- tyle że parę dni później
    Czas leci ile Twoje czworonozne dziecię już ma ?

Motylek , jak z Batonem? Auto wybrane? ;-)

Anet tak bardzo chce wiedzieć dlaczego napisałaś że u Was już szans nie ma ... , czy coś wyszło nie tak na laparo ? Jeśli nie chcesz to nie pisz
    Tule <3

Karolcia i co te bóle oznaczały owu ?

No i ja kurde , dziennie budzę się z bólem głowy rano , podejrzewam że to zasługa Aromka ogólnie @ wróciła- zrobiła sobie dzień przerwy i powrót- dziwne to wsyzstko:-/

Hipsiatko moja siostra w 5 miesiącu się o ciazy dowiedziała- ostatniej jak ruchy poczuła miesiączke miała skapa właśnie;-)

Nova87, hipisiątko, Anet_86, Moa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też śnieg od rana sypie ale jest mokro i paskudnie :/

Ona tak ten ból zwiastował owulację tylko nigdy wcześniej aż tak mnie nie bolało dlatego się zdziwiłam czy to normalne żeby tak odczuwać mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    '

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 16:43

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;) ja tez 4 dzien cyklu ;) juz prawie koniec @, my czekamy na operacje zylakow a jak nie to tez in vitro

Jeszcze mam nadzieję
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry się wszystkim!
    Właśnie popijam kawkę i słucham jakiegoś przyjemnego jazziku ;-) Dziś na spokojnie, bo do pracy dopiero na 15.00. Weekend był....oj! Mąż całą noc z soboty na niedzielę spędził w kibelku, wymiotował dalej niż widział. Przy okazji też zarwałam noc, bo wiadomo, że chory mąż to masakra jakaś. W niedzielę on spał prawie do południa, no a ja spać w ciągu dnia nie potrafię, poza tym pies, więc spędzałam całkiem miły poranek, dopóki mnie też nie zemdliło... Na szczęscie u mnie skończyło się tylko na dwóch wizytach w toalecie, ale obad mieliśmy mega-pyszny-nkedzielny: ryż jaśminowy z pieczonym jabłkiem ;-)
    No ale dziś już lepiej. Ja nie wiem, czy mnie to rzygaństwo wzięło z wrażenia i do towarzystwa, czy to jakiś wirus. Tak czy siak, szybko przyszło i jeszcze szybciej poszło.
    Wrażeń negatywnych było wczoraj więcej, związanych z moją dalszą rodziną, ale no cóż-życie... Na pewne wydarzenia nie mamy wpływu...
    Śnieg u mnie też, a jakże! Najlepszy był mój szczeniak, ktory nie wiedział, co się z tym robi, skakał, chodził jak bocian, próbował go jeść i ze zdziwiniem spoglądał na mnie, no ubawilam sie z rana po pachy :-)
    Załamana! Nie możesz stąd sobie iść! Przecież sama mówiłaś, że obecność tutaj Ci pomaga... Mam nadzieję, że po kilku dniach odpoczynku jednak do nas wrócisz!
    Wszystkim Wam życzę dobrego dnia, a tym, co po szpitalach i tym, co chore-szybkiego powrotu do zdrowia :-)

Nova87, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja dziś ambitnie (mam tu na forum dobre wzorce :) : kupiłam paprykę, mięsko, pieczarki i co zamierzam ? oczywiście papryczki faszerowane zrobić :):):) Zaraz poszukam jakiegoś konkretnego przepisu w internecie, bo nigdy takiego dania nie przygotowywałam :)

Zrobiłam sobie test ciążowy przed chwilą, z moczu nieporannego, ale co to za różnica :) Test jest tak biały, że nie widać nawet cienia miejsca na drugą kreskę, jak to było w sobotnim teście :)
    U mnie 27 dzień cyklu, jutro będzie @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:11

hipisiątko, Anet_86, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ