Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam takie pytanie do Was, Od kilku cykli mam tak, że jak przyjdzie @ to "oczyszczam się" tylko jak siąde na kibelku ;/ Jak chodze to nic ze mnie nie leci. w pierwsze dwa dni jak czuje że mnie brzuch zaczyna boleć to wiem że muszę siąśc na kibelek i wtedy ze mnie zlatuje;/ Przepraszam za taki opis ale inaczej nie umiem wytłumaczyć o co mi chodzi:)
Przeważnie @ miałam obfite, teraz na podstawie zuzytych podpasek nie jestem w stanie stwierdzić jaką mam@ ;/
Ktoras z Was tak miewa albo spotkała się z takim przypadkiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Nie wiem ide w przyszłym tyg do nowe gin i odrazu USG zrobie sobie.
Tak pytam, bo słyszałam, że takie ,,oczyszczenie" to może być jeden z objawów endometriozy, w czasie wywiadu lekarz też mnie pytał, czy w czasie @ mam luźne stolce.
Z tą endometriozą to najgorsza sprawa,że można zupełnie nic nie zobaczyć na USG. Ja się boję, że mam jakieś ogniska (po stymulacjach, bo ona się też robi on nadmiaru estrogenów). No ale jedyny sposób na sprawdzenie to znowu diagnostyczna laparoskopia, a taką miałam 2 i pół roku temu i było ok. Ale nie wiadomo, co tam przez ten czas i po stymulacjach porobić się mogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:49
Nova87 lubi tę wiadomość
-
MisiaABC wrote:Tak pytam, bo słyszałam, że takie ,,oczyszczenie" to może być jeden z objawów endometriozy, w czasie wywiadu lekarz też mnie pytał, czy w czasie @ mam luźne stolce.
Z tą endometriozą to najgorsza sprawa,że można zupełnie nic nie zobaczyć na USG. Ja się boję, że mam jakieś ogniska (po stymulacjach, bo ona się też robi on nadmiaru estrogenów). No ale jedyny sposób na sprawdzenie to znowu diagnostyczna laparoskopia, a taką miałam 2 i pół roku temu i było ok. Ale nie wiadomo, co tam przez ten czas i po stymulacjach porobić się mogło.
No nic zobaczymy w przyszłym tyg co i jak. Napewno powiem jej o tych dziwnych miesiączkach ;/Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Nie mowie że nie mam napewno bo podobno może endo nie dawać żadnych objawow. Dlatego ide wyprobowac nową ginke i zobaczymy co powie. Najgorsze jest to że ja czuje się zdrowa, że nic nie czuje że jest źle ale i tak doszukuje sie problemow ;/
No nic zobaczymy w przyszłym tyg co i jak. Napewno powiem jej o tych dziwnych miesiączkach ;/
No pewnie, nie ma co zamartwiać się na zapasNova87, Anet_86, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wszystkie wymienione przez Was objawy endomendy i brak jakichkolwiek objawów mogą świadczyć o endomendzie. Niestety tak jak Misia piszesz, jedyny sposób, żeby ją zdemaskować to laparo To jest chyba najwredniejsza z wszystkich mend!!!
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym właśnie najchętniej zrobiła sobie drugą laparo, ale trochę strach tak ingerować. Na grudniowej wizycie wraz z moim lekarzem będziemy rozważać sprawdzenie chociaż samej drożności.
Bo na usg to u mnie wszyscy lekarze się zachwycają moim wnętrzem
Jeden z nich, do którego wpadam od czasu do czasu, jak chcę tylko podejrzeć owulację, to jest zawsze przekonany,że z tego cyklu to powinna być ciąża, bo to dobrze wygląda, no... i tak piąty rok mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:hej, mogę dołączyć?
Hej Marciaa! co u Ciebie?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek *.* jesteś tu? jak cudownie *.* aaa!
hmmm co u mnie?
u męża wykryto żylaki także na razie mamy 3msc leczenia lekami bo wyniki się podniosły a jak to nie pomoże to operacja.
Jeśli chodzi o mnie to w tym cyklu mam cykl bezowulacyjny - zapewne spowodowany dużym stresem
a co u Ciebie?
dzięki dziewczyny za przyjęcieParsleyek lubi tę wiadomość
-
to napiszę krótko o sobie.
mam 24 lata (już prawie 25)
z mężem staramy się od maja 2016 o dzidziusia, aczkolwiek już wcześniej naszym jedynym zabezpieczeniem było unikanie dni płodnych.
Okazało się, że głównym naszym problemem jest słabe nasienie. tzn morfologia, ruchliwość jest ok tylko jest ich za mało.
możliwe że będę miała HSG - jednak nie wiem dokładnie kiedy
póki co czekam na @ bo coś mi się spóźnia przez ten cykl bezowulacyjnySchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny