Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie zaskoczyła rano@ bo ten cykl 28dniowy..zawsze minimum 30 ostatnio..no ale moze to dobrze..bez objawów ciazowych sie odbylo bez spiny hehehh.
Wczoraj zaczelam brać dostinex...
Dzis nudna niedziela..zimno...
Prezenty zakupione, dla mojego tylko nic nie mam, ale to juz z gorki..
Po pogrzebie nadal mam podly chumor..no ale to normalne..
Za to moj M mnie zaskoczył i po 9 latach malzenstwa doczekalam sie pierscionka hehh.
Miłego dnia wszystkim.
Milo zaczynac z Wami cyklKarolina2787, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:I to nam coś mówi.
Nie widzę Twojego wykresu, więc ciężko mi się do niego odnieść. Jak wyznaczyłaś owulację? Monitoringiem, wykresem, innymi objawami?
Jeśli nie pomyliłaś się co do terminu owulacji to mamy kilka pytań:
1. Czy plamienia masz zawsze przez kilka dni i prawdziwa @ przychodzi po 14dpo?
2. Czy plamienie jest krótkie (jeden dzień/pół dnia) i od razu przychodzi @?
3. Czy kiedyś badałaś progesteron w 7dpo?
4. Jaką masz prolaktynę?
Sorry, że teraz odpisuję, ale byłam mocno zajęta ostatnie 2 dni.
Udostępniam wykres pod spodem.
1. Jednak tym razem nie miałam plamienia, to był początek @, zaczął się w piątek. Ale bywało wcześniej, że miałam przez kilka dni przed okresem. Ale zwykle @ przychodzi 14dpo.
2. Plamienia są krótkie, ale miewałam też np. 4-dniowe.
3. Badałam 2 razy progesteron 7dpo (raz wyszło mi 3,5, czyli możliwe, że była ovu, ale niekoniecznie, a raz mi wyszło 14, czyli chyba raczej była). Brałam kiedyś luteinę, przez 3 cykle, ale dopóki brałam @ nie przychodził, dopiero 2 dni po odstawieniu się zaczynało...
4. Badałam też raz prolaktynę i wyszła mi w porządku, tak mi gin powiedziała, i jak dobrze pamiętam było to ok 21)....Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Dziewczyny, pomimo tego, że dziś niestety 3dc i ze starego nic znowu nie wyszło, to jakoś mniej smutno zniosłam to.
Pomogła mi w tym ilość obowiązków z przygotowaniem dwóch imprez urodzinowych wczoraj, dla rodziny i przyjaciół, no i potem sam przebieg imprezy. Było bardzo przyjemnie...
No i na imprezie dla znajomych, która odbywała się w wynajętej kawiarni mąż zrobił mi niespodziankę, bo zaprosił moją znajomą, która z zespołem przyjechała i zagrali specjalnie dla nas... I były też specjalne kawałki dla mnie, a nawet śpiewałam z nią na scenie, bo mnie zaprosiła. Ściągnęli też ukradkiem moje ukulele i gitarę mojego brata i razem jeszcze graliśmy kilka kawałków. Niezłe zakoczenie dla mnie to było i nie wyszło tak traagicznie jak się obawiałam . Jestem pełna rozmów z moimi kochanymi znajomymi, dobrych życzeń, wzruszeń i jestem przekonana, że trójka na liczniku to może być naprawdę fajny okres w moim życiu i na pewno szczęśliwy z takimi życzeniami i dobrymi ludźmi wokółKarolina2787, hipisiątko lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Dzieki dziewczyny.
Poki co moj okres przypomina plodny sluz...
Wcinam słodkie na potęgę...jak tu przestać...
Ja na @ też wpierdzielam słodkie ale jak się skończy to już nic mi się nie chce ruszyć ze słodyczyZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Ja zawsze przed@ a w trakcie juz nie az tak...
A bralyscie po infekcji jakieś specyfiki na poprawe flory w pochwie?
Ja używam tylko żelu do higieny intymnej ale to praktycznie codziennie i brałam żurawinę w tabletkach ale odkąd mi się skończyła łykam wit. CZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do filmów to nie przepadam za polskimi więc nie oglądałam.
A co do przyspieszenia @ to mi zawsze seks pomaga serio. Agnieszka a może warto na betę pójść
Mój siedzi na zwolnieniu do 21.12 bo skręcił nogę w kostce a i tak wiem że do pracy wróci dopiero po sylwestrze. Na razie jest znośny i obiadki robiZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość