X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez specjalnie objawow żadnych procz lekkich uplawow..poprosilam by zerknela...i zonk grzyb.
    Mam tez masc pulmicort ale mnie nic nie swędzi...dalam mojemu by sie smarowal choc pare dni bo on wg mnie tez się chyba powinien przeleczyc

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalamana jak ja mialam infekcje to mąż dostawal maść. Tak to nie ma sensu zebys ty sie leczyla a on cie zarazi

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    A możesz mi powiedzieć jakie objawy ma mąż?
    Mój ma wiecznie katar ale o zatokach nikt nigdy nic nie mówił.
    U mojego to stara sprawa.Kilkanaście lat temu przeziębił zatoki na motorze,zaczęły się bóle głowy,okazało się ,że ma polipy w nosie,miał operację.Potem było lepiej,ale cały czas bóle głowy,zatkany nos,poranne oczyszczanie nosa z wydzieliny z krwią trochę.

• Fantasmagoria Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Dziewczyny, zainspirowałyście mnie wpisami o nowych cyklach i o to dziś i ja mogę dumnie napisać, że właśnie rozpoczynam nowiusieńki cykl :) taki wyczekany i wytęskniony... Tyle o mnie.

Anetolek, znajomym pomógł drapak dla kota i kocimiętka. U mnie nie zadziałało, ale my po prostu na bok, który obdrapywała nasza kota zarzuciliśmy stary gruby koc (niezbyt estetyczne, ale miłość do futrzaka wygrała), poza tym regularnie przycinamy pazurki. Masze zwierze drapało w jednym miejscu, więc jakoś sobie poradziliśmy. Kwiatki pewnie podgryza, żeby później zwymiotować pochłoniętą siszkę, to można trawkę zasiać albo jakieś kiełki.

Agnieszka, nadal nic? Ja dopisuję się do koleżanek, kt @ wywołują serduszkowaniem, u mnie to samo.

Misia, jak buzia? Uskuteczniasz gryzienie, czy wciąż ssiesz ;P

MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
    AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
    I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
    II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych :(
    III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
    AZ - transfer 02.12. ☹️
    Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki,że pytasz :-D Jakby troszkę lepiej,ale nadal kiepsko z przełykaniem.Żywię się głównie kleikiem ryżowym dla niemowląt i zmiksowanymi gotowanymi na wolno jajkami,do picia trochę wody.Mogę też przeżuć herbatniki maczane w mleku ryżowym.Ot i całe menu.Reszta parzy,piecze,nie da się wytrzymać.Już tylko 56 kg ważę,ciało mi się kurczy i zsycha.

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor...
    poniedzialek zaczal sie nie za ciekawie... temperatura spadla :( i pewnie za niedlugo dostane @ ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz po tych przejażdżkach to sam się zorientował,że trzeba do laryngologa się udać,bo miał zatkany nos i ból głowy.Polipy duże laryngolo zobaczy w czasie zwykłej wizyty,ale małe,albo obrzęki śluzówki to najlepiej widać na tomografii komputerowej.Może też w zatokach glęboko być zebrana wydzielina.

Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie objawy mogą być też spowodowane alergią na kurz itp.Ale moj mąż miał robione testy i akurat na nic nie jest uczulony,więc pewne,że to przeziębione zatoki,teraz już w stanie przewlekłym.

Janess lubi tę wiadomość

• Fantasmagoria Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Dzieki,że pytasz :-D Jakby troszkę lepiej,ale nadal kiepsko z przełykaniem.Żywię się głównie kleikiem ryżowym dla niemowląt i zmiksowanymi gotowanymi na wolno jajkami,do picia trochę wody.Mogę też przeżuć herbatniki maczane w mleku ryżowym.Ot i całe menu.Reszta parzy,piecze,nie da się wytrzymać.Już tylko 56 kg ważę,ciało mi się kurczy i zsycha.

O mamo! I długo tak jeszcze? Mam nadzieję, że do świąt się wyrobisz. Trzymaj się.

Agnieszka, przykro mi, że tempka spadła, ale może z dwojga złego lepiej, że ostatecznie zjawi się sama. Nie łam się kochana :*

BTW, zapomniałam napisać co mi się dzisiaj śniło... Otóż śniło mi się, że pracowałam w mojej poprzedniej pracy razem z ... Pawłem z "Pierwszej miłości" (tym co teraz z tą chudą taką się schodzi i rozchodzi) jak ktoś się orientuje :/

MisiaABC, Znowu.ta.kryska, agnieszka011988, Schmetterling lubią tę wiadomość

Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
    AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
    I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
    II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych :(
    III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
    AZ - transfer 02.12. ☹️
    Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z Wiednia. Padam na pysk.Jutro Was nadrobię. Dobranoc :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Fantasmagoria : dzieki, ja juz sie przyzwyczailam do @ I do testow negatywnych... czekam az wkoncu przyjdzie I jestem super przygotowana, testy owulacyjne leza gotowe :)
    hehe chyba za duzo ogladasz ten serial,ze juz Ci sie sni :) niestyty nie znam, bo nie ogladam, ale przynajmniej przystojny ? :D

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej ;)mam prosbe czy mozecie mi powiedziec jak przygotowac sie do operacji zylakow podwzgorka nasiennego? Wiem,ze maz musi byc na czczo miec wode i co jeszcze? Pizame , jakies kanapki ?

Jeszcze mam nadzieję
  • Nelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie musze sprawdzic jak wroce jaki zabieg a mozesz opisac mniejwiecej oba hehe? W szpitalu panstwowym ze skierowania, mial wyjsc tego samego dnia, ale wczoraj byl z dokumentacja i cos mowili, ze na drugi dzien i, ze bedzie mial narkoze

Jeszcze mam nadzieję
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana. dzisiaj tempka znów w dół ale jeszcze nie spadła poniżej kreski ;/ Coś mi się cykl wydłuży :(

hrqoskjoayf3n559.png

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wiem ,wiem, ale boje sie troche o niego, a co trzeba zabrac ze soba?

Jeszcze mam nadzieję
  • Nelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess a Twoj maz mial juz operacje? Pomogla?

Jeszcze mam nadzieję
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nastała cisza :)

MisiaABC lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Witam. Ja prawie jestem :)

Upiekłam piernik bez glutenu, resztkami sił sprzątam (bo ile ich po kleiku) i czekam na koleżankę z pracy. Odwiedzi chorą. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 11:17

Nova87, Znowu.ta.kryska, Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wow. Z jakiej mąki robilas?

Ja witam sie z Wami z kawa.
    Od wczoraj mam dziwny chumorek - pełen wkurw☺

MisiaABC lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Misia wow. Z jakiej mąki robilas?

Ja witam sie z Wami z kawa.
    Od wczoraj mam dziwny chumorek - pełen wkurw☺

Eeeee, się nie popisałam, to z pudełka ciasto, z półek z żywnością bio, dodałam tylko dwa jajka, olej i mleko ryżowe. Polewę z rozpuszczonej czekolady zrobiłam i tyle :)

KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ