Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
hipisiątko wrote:A dziewczyna się w sobie zamknęła bo nie takiej odpowiedzi oczekiwała.
Albo burza hormonów albo my się z wiekiem zgorzkniałe robimy......Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Janess, Moa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Ja też mam dosyć. A najgorsze, że jak je czytam to się zastanawiam czy to pisała dojrzała, zdecydowana na macierzystwo kobieta czy 16 letnia dziewczyna ?
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka dziewczynki
Witam się z bólem głowy wiatr i śnieg dziś u mnie ale praca przyjeżdża do mnie niedługo więc całkiem inaczej będzie
Widzę że lubicie adrenalinkę i kręci Was bycie tymi ''złymi'' hehe ale fakt niektóre piszą takie śmieszne rzeczy albo zakładają wątki których jest już setka na forum że zastanawiam się czy są dorosłe czy to jakieś gimnazjalistki.
Nova87, hipisiątko, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness nie no jasne że się z Tobą zgadzam bo masz rację ale widocznie niektórym nie przetłumaczy bo taka prosi o pomoc a jak ktoś chce pomóc to ona i tak wie lepiej więc po co to wgl pytać skoro się wie wszystko. Ech... no co poradzić Czasem jak czytam wpisy i pytania niektórych dziewczyn to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Janess, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wet mówił by sie z psem bawic..dac mu szmatke czy cos i " ciągać" wtedy szybciej...ale moja i tak kly miala usuwane pod narkoza...
Po wizycie sie zdolowalam...i mam mieszane uczucia..
Oba jajniki puste. W lewym ciałko żółte.
Macica jednak bez zrostow..pecherzyki poznikaly...
Wg tego lekarza tez jestem zdrowa...i pewnie owu była...wg niego problemem moze byc ta moja prolaktyna...jutro ide zrobic badania od endo i chyba na nowo zaczne brac dostinex...
Juz mi rece opadają....
To tyle...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness po prostu wkurwia juz mnie lekarze...raz widzi jedno..a raz nie... Raz straszy , potem znow wszystko ok...trzesie mnie jak mi ktoś mowi ze jestem zdrowa...bo gdyby tak bylo to bym miala jyz 5 dzieci..
Nie mowil ile ma endometrium..powiedzial tylko ze bardzo cienkie...generalnie dzis mnie olał tak jakby..
Mam przyjsc za miesiac tak kolo 12dc...
Mysle ze moja psychika i tak jest duzo lepsza niz chiciazby miesiac temu wiec wielki plusZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
Krycha napewno miesiac nie minol. Z tydzien nie mam hybryd a ty pisalas o tym z jakis tydzien wczesniej jeszcze. Gora dwa tyg temu.
Siedze z zimnymi okladami na cyckach, popijam cole i meczyk ogladam a stary zlew z moich bimbałekZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Ciaza jak nic!
A z drugiej strony to moze masz uczulenie? Zmienialas plyn do prania? Albo jakis nowy biustonosz z dziwnego materialu? Albo zel pod prysznic?Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Nova. Jak tylko napisalas o sutkach to ja pomyslalam o ciąży
Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyżbym to ja dziś gasiła światło?
Jestem nadal chora i wkurzona tym wszystkim.
Nie znoszę pracować z domu. Dziś usnęłam z laptopem na kolanach..
L4 nie mogę wziąć, bo jestem na odbijaku mojego kolegi chorego na raka- zastępuję go, co oznacza, że mam trochę wiecej pracy. Jutro szkolenie z Niemcurami, jestem nieprzygotowana.
Baton ma chyba dość tych spacerów "na odpieprz".
Owulacji nie czułam, serduszkowaliśmy raz w tym cyklu. Matko, co za frekwencja..
Apropo matki- moja leży od wczoraj w szpitalu, w piątek będzie miała usuwany kamień z nerki. Nawet nie mam jej jak odwiedzić..ehh
Spokojnej i zdrowej nocy wszystkim!Znowu.ta.kryska, Nova87 lubią tę wiadomość
-
Hehe niezle tu akcje są
Co do endometrium podobno czerwone wino jest dobre na pogrubienieZnowu.ta.kryska, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Tak patrzę w przyjaciołkach i mam Ciebie schmetterling juz od dłuższego czasu. Prawie od początku odkąd jestem na ovu jaki mialas poprzedni nick ?
Schmetterling lubi tę wiadomość