Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Jaki dylemat? L4 i leżysz domu!
Z jednej strony zdrowie najważniejsze...z drugiej kasa na L4 żadna...tak czy siak bede szukac lzejszej pracy...ale ciężko...
Co macie na obiad?
Warzywa na parze jem ze smakiem, ale dzis sobie wymyśliłam a'la gulasz tez na parze z udzca indyka...pobawilam sie i odkrajalam tluste...i nie moge tego przełknąć...chyba przestane jesc miesko na obiad... A marza mi sie zraziki...albo zwykly kotlet..dzis moi chlopcy jedza...bedzie pachnialo..a ja mimo ze brzuch napchany to nadal głodna...Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
A ja Wam mowie ze od owulki wiem ze w ciazy jestem hahahaha.....cycki naparzaja, wzorowy śluz kremowy a na reszte mam wyrąbane normalnie ciąża jak sie patrzy
hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, werni, Moa, Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:A ja Wam mowie ze od owulki wiem ze w ciazy jestem hahahaha.....cycki naparzaja, wzorowy śluz kremowy a na reszte mam wyrąbane normalnie ciąża jak sie patrzy
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Z tego wszystkiego ugotowalam sobie budyn. A co!☺
Motylku-zdrówka! Nova-no to może teścik? Czekam z niecierpliwością! Kryśka, gdzieś przepadła? I pozdrawiam całą naszą wesołą zgraję
U mnie 1dc, przeziebienie mija, ząb nie boli, mamy nowe-stare autko, dzwonili z adopcyjnego w sprawie kolejnego etapu, w robocie roboty nie ubywa, w domu nic mi się nie chce, dziaram sobie nowy sweterek, mąż jest dla mnie całkiem miły, zresztą ja dla niego też, a pies dalej kropkuje, ale już chyba jest w fazie, kiedy nie zaciąży i strrrrasznie nas kocha i okazuje to na każdym kroku
Czyli u mnie okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 17:49
Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Chciałam was o coś zapytać dzisiaj mam 26dc od dwóch dni moja temperatura to 37,03 a dzisiaj 37,08 zrobiłam dzisiaj test i negatywny jak myślicie czy nie za wcześnie na test ? moje cykle ogólnie są 28-30 dniowe do tego dzisiaj pojawiło się delikatne plamienie dosłownie kilka plamek nic strasznego i zastanawiam się czy może to być plamienie implantacyje?
Co radzicie ?? -
nick nieaktualny
-
Jus@tyna wrote:Cześć dziewczyny
Chciałam was o coś zapytać dzisiaj mam 26dc od dwóch dni moja temperatura to 37,03 a dzisiaj 37,08 zrobiłam dzisiaj test i negatywny jak myślicie czy nie za wcześnie na test ? moje cykle ogólnie są 28-30 dniowe do tego dzisiaj pojawiło się delikatne plamienie dosłownie kilka plamek nic strasznego i zastanawiam się czy może to być plamienie implantacyje?
Co radzicie ??Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus@tyna wrote:Ja nie szukam potwierdzenia na forum chciałam tylko żebyście mi doradziły ale jak widać form nie jest od doradzania.
Janess, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Jus@tyna wrote:Ja nie szukam potwierdzenia na forum chciałam tylko żebyście mi doradziły ale jak widać form nie jest od doradzania.
Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tym sposobem wygoniłyście koleżankę
Koleżanka poczeka cierpliwie, jak radzą inne koleżanki jeszczcze kilka dni. Jak plamienie się nie rozkręci, zrobić teścik. Ja dziś miałam 30 dc, rano piękna temperatura, zero oznak nadchodzącej @,za to mdłości i lać w gębisku, a zaraz po drugim późnym śniadaniu bach - z 30dc zrobił się 1dc. Nie ma co się nakręcać za szybko, bo potem tylko przykro jest. Uważam, że lepiej poczekać,i, jeśli kilka dni po terminie będzie cisza, wtedy zrobić test i mieć miłą niespodziankę . Czego Ci, Justyna, życzę
A moje koleżanki, choć czasem na dzień dobry wydają się strasze, to normalnie uwielbiam je, Jędze kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 20:10
Znowu.ta.kryska, Nova87, Karolina2787, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
Moa wrote:I tym sposobem wygoniłyście koleżankę
Koleżanka poczeka cierpliwie, jak radzą inne koleżanki jeszczcze kilka dni. Jak plamienie się nie rozkręci, zrobić teścik. Ja dziś miałam 30 dc, rano piękna temperatura, zero oznak nadchodzącej @,za to mdłości i lać w gębisku, a zaraz po drugim późnym śniadaniu bach - z 30dc zrobił się 1dc. Nie ma co się nakręcać za szybko, bo potem tylko przykro jest. Uważam, że lepiej poczekać,i, jeśli kilka dni po terminie będzie cisza, wtedy zrobić test i mieć miłą niespodziankę . Czego Ci, Justyna, życzę
A moje koleżanki, choć czasem na dzień dobry wydają się strasze, to normalnie uwielbiam je, Jędze kochaneZnowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:Czlowiek zarobiony, czasu na seks nie ma, bo po robocie wyteskniony pies po rekach i nogach gryzie, ale czytam i mile to, ze jak mnie tu nie ma, to listy goncze za mna wysylacie. Kochane jestescie
Przekornie nie odniose sie do poruszanych kwestii, bo okres mam i aspoleczna jestem Ale na was moge liczyc, poprawiacie mi humor. Podobnie jak kolega z pracy, ktory na moja kwasna mine i stwierdzenie, ze mnie brzuch boli, natychmiast wyciagnal pomocna dlon z batonikiem. Zakochalabym sie az przez ten gest, gdyby nie roznica wieku
No. To napisalamZnowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Całkiem h......owo, że tak się wyrażę. Buhahahaha
Znowu.ta.kryska, Janess, Moa, hipisiątko, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość