X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny!
    Ja dziś pracuję z domu. Choroba mnie rozłożyła :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    Jaki dylemat? L4 i leżysz domu!
    Masz racje Janess.
    Z jednej strony zdrowie najważniejsze...z drugiej kasa na L4 żadna...tak czy siak bede szukac lzejszej pracy...ale ciężko...

Co macie na obiad?
    Warzywa na parze jem ze smakiem, ale dzis sobie wymyśliłam a'la gulasz tez na parze z udzca indyka...pobawilam sie i odkrajalam tluste...i nie moge tego przełknąć...chyba przestane jesc miesko na obiad... A marza mi sie zraziki...albo zwykly kotlet..dzis moi chlopcy jedza...bedzie pachnialo..a ja mimo ze brzuch napchany to nadal głodna...

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam mowie ze od owulki wiem ze w ciazy jestem :) hahahaha.....cycki naparzaja, wzorowy śluz kremowy a na reszte mam wyrąbane :) normalnie ciąża jak sie patrzy :)

hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, werni, Moa, Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    A ja Wam mowie ze od owulki wiem ze w ciazy jestem :) hahahaha.....cycki naparzaja, wzorowy śluz kremowy a na reszte mam wyrąbane :) normalnie ciąża jak sie patrzy :)
    Nooo tooo pijemy☺

Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobre podejście :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego wszystkiego ugotowalam sobie budyn. A co!☺

Moa, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie kupilam fistaszki i wlasnie krusze w calym domu obierajac :)

Moa, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Z tego wszystkiego ugotowalam sobie budyn. A co!☺
    Chyba też ugotuję... Smaka mi zrobiłaś :-). Bananowy gdzieś się wala po szufladzie :-) Cieszę się, że powoli wracasz do formy :-)
    Motylku-zdrówka! Nova-no to może teścik? Czekam z niecierpliwością! Kryśka, gdzieś przepadła? I pozdrawiam całą naszą wesołą zgraję ;-)
    U mnie 1dc, przeziebienie mija, ząb nie boli, mamy nowe-stare autko, dzwonili z adopcyjnego w sprawie kolejnego etapu, w robocie roboty nie ubywa, w domu nic mi się nie chce, dziaram sobie nowy sweterek, mąż jest dla mnie całkiem miły, zresztą ja dla niego też, a pies dalej kropkuje, ale już chyba jest w fazie, kiedy nie zaciąży i strrrrasznie nas kocha i okazuje to na każdym kroku :-)
    Czyli u mnie ok ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 17:49

Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zeżarłam cały sama...ale to na chudym mleku to moge

Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Chciałam was o coś zapytać dzisiaj mam 26dc od dwóch dni moja temperatura to 37,03 a dzisiaj 37,08 zrobiłam dzisiaj test i negatywny jak myślicie czy nie za wcześnie na test ? moje cykle ogólnie są 28-30 dniowe do tego dzisiaj pojawiło się delikatne plamienie dosłownie kilka plamek nic strasznego i zastanawiam się czy może to być plamienie implantacyje?

Co radzicie ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekać...i isc na bete jak minie termin spidziewanej miesiaczki i/lub powtórzyć test..
    Cierpliwości

Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Cześć dziewczyny

Chciałam was o coś zapytać dzisiaj mam 26dc od dwóch dni moja temperatura to 37,03 a dzisiaj 37,08 zrobiłam dzisiaj test i negatywny jak myślicie czy nie za wcześnie na test ? moje cykle ogólnie są 28-30 dniowe do tego dzisiaj pojawiło się delikatne plamienie dosłownie kilka plamek nic strasznego i zastanawiam się czy może to być plamienie implantacyje?

Co radzicie ??
    Dc mi nic nie mowi. Bardziej kiedy owu byla, ile dni po owu robilas test? Najlepie bete zrobic a nie szukac potwierdzenia na forum.

Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie szukam potwierdzenia na forum chciałam tylko żebyście mi doradziły ale jak widać form nie jest od doradzania.

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Ja nie szukam potwierdzenia na forum chciałam tylko żebyście mi doradziły ale jak widać form nie jest od doradzania.
    Jest...ale nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi..26dc to za wcześnie by wróżyć..musisz poczekać i tego nie zmienisz.

Janess, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Ale co mamy doradzic. Skoro starasz sie o dzidzie to powinnas wiedziec ze najlepszym potwierdzeniem jest beta. Nikt nie siedzi ci w ciele i nie powie co sie dzieje. Mozesz odczekac kilka dni i powtorzyc test. Plamienie moze byc zagniezdzeniem ale nie wiem kiedy mialas owulacje. A moze byc i poczatkiem @.

Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tym sposobem wygoniłyście koleżankę ;-)
    Koleżanka poczeka cierpliwie, jak radzą inne koleżanki jeszczcze kilka dni. Jak plamienie się nie rozkręci, zrobić teścik. Ja dziś miałam 30 dc, rano piękna temperatura, zero oznak nadchodzącej @,za to mdłości i lać w gębisku, a zaraz po drugim późnym śniadaniu bach - z 30dc zrobił się 1dc. Nie ma co się nakręcać za szybko, bo potem tylko przykro jest. Uważam, że lepiej poczekać,i, jeśli kilka dni po terminie będzie cisza, wtedy zrobić test i mieć miłą niespodziankę :-). Czego Ci, Justyna, życzę :-)
    A moje koleżanki, choć czasem na dzień dobry wydają się strasze, to normalnie uwielbiam je, Jędze kochane :-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 20:10

Znowu.ta.kryska, Nova87, Karolina2787, Janess, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa wrote:
    I tym sposobem wygoniłyście koleżankę ;-)
    Koleżanka poczeka cierpliwie, jak radzą inne koleżanki jeszczcze kilka dni. Jak plamienie się nie rozkręci, zrobić teścik. Ja dziś miałam 30 dc, rano piękna temperatura, zero oznak nadchodzącej @,za to mdłości i lać w gębisku, a zaraz po drugim późnym śniadaniu bach - z 30dc zrobił się 1dc. Nie ma co się nakręcać za szybko, bo potem tylko przykro jest. Uważam, że lepiej poczekać,i, jeśli kilka dni po terminie będzie cisza, wtedy zrobić test i mieć miłą niespodziankę :-). Czego Ci, Justyna, życzę :-)
    A moje koleżanki, choć czasem na dzień dobry wydają się strasze, to normalnie uwielbiam je, Jędze kochane :-) <3
    Bo to wszystko wina tej ciązy co kiełkuje we mnie :D hormony buzują i wredna suka ze mnie wychodzi :D

Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Czlowiek zarobiony, czasu na seks nie ma, bo po robocie wyteskniony pies po rekach i nogach gryzie, ale czytam i mile to, ze jak mnie tu nie ma, to listy goncze za mna wysylacie. Kochane jestescie <3
    Przekornie nie odniose sie do poruszanych kwestii, bo okres mam i aspoleczna jestem ;-) Ale na was moge liczyc, poprawiacie mi humor. Podobnie jak kolega z pracy, ktory na moja kwasna mine i stwierdzenie, ze mnie brzuch boli, natychmiast wyciagnal pomocna dlon z batonikiem. Zakochalabym sie az przez ten gest, gdyby nie roznica wieku ;-)
    No. To napisalam :-)
    Krycha nie patrz na wiek tylko na sex bierz jak nie masz czasu w domu posexić :D

Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Ty chyba naprawdę jesteś w ciąży :)
    Aż tak źle to wyglądało ?? :(

hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Całkiem h......owo, że tak się wyrażę. Buhahahaha
    No cóż, czasami trzeba przypierdzielić żeby się opamiętac :D

Znowu.ta.kryska, Janess, Moa, hipisiątko, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ