Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu.ta.kryska wrote:Nie znam czlowieka
Spac mialam, a czytam bzdury o chlopach, co seksu nie lubia :--
Jooooo tez to czytalam hahahaha. Generalnie to wspolczuje, ale chyba nie mialabym odwagi zeby w takim przypadku szukac porad na forum....niech go do mnie przysle to go tak przeoram, ze bedzie wielbicielem Kamasutry seseseseseSchmetterling, Karolina2787, werni, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
werni wrote:Co do Ikea wynajmuje mieszkanie gdzie prawie wszystko jest z tego sklepu...ehh
Niestety w wynajmowanych to standart bo tanio, latwo, szybko i "ladnie" (u mnie tez tak jest . Mam znajoma co ma pol chaty z Ikea i twierdzi ze kazdy kto przyjdzie to jej zazdrosci, bo w domu ma tak ladnie....przyznaje, tez ja pochwalilam ze ma ladnie, ale to dlatego ze dobrze wychowana jestem :dKarolina2787, werni, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wiecier!
Jak zwykle gaszę światło.
Już się czuję lepiej, jutro zmykam na 4h do pracy (wzięłam pół dnia urlopu). Potem szybko do domu i czekamy na gości- wujek M. z żoną i dwójką dzieci wpadają. Lubię jak przyjeżdżają dzieci, wtedy przez pół roku mi się ich nie chce mieć.
Kocham Ikeę! Kocham ten styl Mam wszystko z Ikea oprócz łóżka i kuchni, bo już była urządzona wcześniej. Meble trzymają się już ponad dwa lata i nic się z nimi nie dzieje. Na nieszczęście? Nie wiem, ja lubię zmiany. Jak chcecie mogę Wam podesłać fotki mojego dizajnersko urządzonego mieszkania
@Werni, nick mam cały czas ten sam Z jakiego wątku możemy się znać? Miło, miło
Co do seksu..dziś dorwałam chłopa jak wrócił z pracy. Kiedy zaczęliśmy się rozkręcać, pies musiał usłyszeć moje "taak" jako przyzwolenie na wtranżolenie się do łóżka. w Jednej minucie czarł prysł. Chłop stwierdził, że on tak nie może, że się wstydzi, chociaż pies położył się w jednym kąciku i nawet nie zdawał sobie sprawy z tego co robimy. Jego przyrodzenie też odmówiło posłuszeństwa. Ehh..ten BATON!!
Trzymajcie się i nie martwcie na zapas
Karolina2787, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
Hehe w tym sek ze nie mogę sobie przypomniec może na jakiś wątku z testowaniem
Co do seksu z psem. Znam ten bólKarolina2787, Schmetterling, ŁAsica lubią tę wiadomość
-
Witam.
Widze wieczorkiem Wam humory dopisują
Ja dzisiaj po pracy ide się zrelaksowac do fryzjera. Daje jej wolną ręke i niech robi co chce:)
Janess nawet jak sikaniec by wyszedł na + to w tak wczesnej ciązy chyba winko nie zaszkodzi
Krysia też czytałam o tej Pannie co o dziecko sie stara ale od października sie nie sexiła. Wnioskuje że nie rozmawia z mężem bo czytac ze zrozumieniem nie umieKarolina2787, Janess, werni, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Właśnie jadę do pracy ale właśnie piątuś już więc tym bardziej z uśmiechem na twarzy, a jutro sesyjka z małą już się nie mogę doczekać
Lago co do karmienia dzieci to się zgadzam z Tobą nie na co nadskakiwać bo potem to tylko same pączki by w szkole jadło
Caro masz mnie! no ale bez przesady że ja już taki rocznik jestem hahaNova87, Janess, werni, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Hej ja właśnie jadę do domku po pracy. Coś zjesc I spac. Wieczorem wyjazd do rodzinki.
Nova87, Karolina2787, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Tez czytalam watek o seksie...u mnie kiedys bylo odwrotnie...ale to byl zupełnie inny problem...
Nie rozumiem jak mozna ze soba żyć i nie rozmawiać...u mnie nie ma tematow tabu i generalnie my mowimy prosto z mostu...a ta sie czai i zastanawia....troche to dziwne...
Pogoda zrobila sie okropna. Pada..mokro...brzydko...
Moze dokończe dzis książkę.
Kawy mi sie chce....inke musze zakupić poki co...tylko nie wiem czy przelkne.Nova87, Karolina2787, Schmetterling, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Dziewczyny, o jakiej pannie i o chlopie co seksu nie lubi piszecie? Gdzie to jest? Dajcie linka, tez chce zobaczyc
Schmetterling, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Tez przeczytałam cały wątek o braku seksu. Co przyszła mi 1 myśl. Ze jej mąż może mieć kochankę.
Karolina2787, Schmetterling, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:...albo z nią coś jest nie tak, w stylu nie kąpie się, albo używa cuchnących perfum, albo leży jak kłoda i się dziwi że mu się nie chce.
hahaha the best!hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Janess, werni, Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiekiedy zauwazam, ze teraz ludzie sie wiążą w dziwne związki...
Sporykaja sie...wszystko pięknie i ładnie...ale np.nue rozmawiaja o normalnym codziennym życiu...ona mu nie powie ile zarabia bo wstyd przeciez sie przyznać...on nie powie ze już chciałby ja bzyknac bo nie wypada...ona nie mowi o problemach w pracy..rodzinie...bo on tez jest taki " idealny"...potem idealne zareczyny...mieszkanie razem...ale duzo pracuja...jedza idealne kolacje...jezdza na wakacje zaplanowane...potem idealny slub....a tak naprawdę się nie znają.Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny