Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Witam.
Hipi jak to bez 27 dni??? Mezulek wraca to nadrobisz
Cycki przestaly bolec co moge sobie teraz wkrecac jako objaw ciazy??
Jak nie bola to tez objaw ciazyNova87, Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Hejka.
Mnie cos od wczoraj glowa boli.
Moj sobie wymyślił ze dziś pojedziemy na Hel...wiec 100km przed nami i juz w drodze...
Ale fajnie !! Na tarczyce dobrze Ci zrobi !
Ciesz sie ze w domu nie siedzisz - o ile oczuwiscie sie dobrze czujesz oprocz bolu głowy:-P mam na mysli po operacyjnieNova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ja ez sie pochwale. Z mloda juz powycieralysmy kurze, poodkurzalysmy,pranie wstawilysmy i teraz bierzemy sie za robienie pieczonek:)
Ona to teraz mam wkrecac sobie ze jak nie bola to ciaza?? OkZnowu.ta.kryska, Moa, Karolina2787, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka! Łoboziu, czy wy też czujecie się wiecznie zmęczone?? Ja już chce wiosny!!! Słońca!!! Nie wydalam z tą pogodą! Ja to najchętniej gdzieś pod koniec października zakopałabym się jak niedźwiedź w jakiejś jamie i odkopała w kwietniu...
Ten tydzień wyjątkowo mi dokopał, ale przyszły już może będzie lżejszy. Dziś już relaks, właśnie wjumałam babanowy budyń, zaraz zapodam kawkę, oglądam skoki, bo lubię i szukam wśród kibiców znajomych, bo tam są
Na kolację dziś u nas sałatka włoska: makaron, suszone pomidory, podprażone pestki słonecznika, rukola, pesto zielone, sól i pieprz do smaku, łyżka oliwy. Do tego winko
No. To naraKarolina2787, Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Janess... jak jutro bedzie rzyganie to juz napewno ciaza mnie cos ucho boli i czuje ze chyba zatoki mnie łapią musze je dzisiaj przepłukac. Wlasnie popijam kawke i zaraz zaczynamy rodzinne ogladanie harrego potera
Znowu.ta.kryska, Janess, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Cos bardzo drażliwa jestem ostatnio. Czytam wlasnie jak laska pisze ze po calym dniu mierzy temp i ma 37 i przypuszcza że "sie udalo" to mnie szlak trafia. Jakbym miala patrzec na temp w ciagu dnia to bym cale zycie w ciazy byla bo mam powyzej 37. Az mi sie cisnie na usta zeby pojechac po lasce
Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja od 10 lat powinnam byc w ciazy...
Nova tez jestem jakas nerwowa i juz czesto nie moge czytać niektorzych tematow czy postów...
Generalnie ludzie mi dzialaja na nerwy..moze trz w ciąży jestem - czas urodzic po tylu latach.
Dzien Dobry wszystkim
Wczorajszy wyjazd udany, pogoda dopisala...Nova87, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie pogoda pod psem, pada, szaro i ponuro w sumie jak humor u mnie dziś. Martwię się że jakieś problemy z hormonami mi się zaczęły albo coś innego Tak myślę że może po tej półrocznej stymulacji z clo się rozregulowały mi cykle i teraz tak to będzie wyglądałoSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej widzę ze wszystkie w ciazy
Nova no z tego co wiem to w pierwszej Cie nie bolaly więc objaw 100 %
Jannes jak będziesz rzygac to na bank cionza nie pizza
Karola u Ciebie to juz po terminie więc bedzie dzidzia !
Zalamana Ty się wogole nie spodziewasz bo zabieg i wogole więc z zaskoczenia tez jak najbardziej
Która jeszcze ?Nova87, Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Karolina a sikałas? Jakies objawy zblizajacej @?
Robiłam test w piątek co prawda po południu ale myślę że jakby coś miało być to by już wtedy wyszedł jakiś cień cienia więc wątpię czy to ciąża, bardziej jakieś problemy hormonalne tym bardziej że brak innych objawów. No trochę brzuch ćmił małpowo
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Osz w morde ale sie poryczałam ogladajac bajke.... tak..to jest ciąża
Znowu.ta.kryska, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, werni, Moa, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim. Dziś rano testowałam niestety negatyw. Tempka o dziwo wysoka. Zobaczymy jak dalej malpy nie będzie to znów zatestuje.
Znowu.ta.kryska, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova ja dzis wstalam na pelnym wku*wie...nawrzeszczalam na meza..potem poklocilam sie z rodzicami jsk tam bylismy...potem znow z moim w drodze powrotnej..i nagle zachcialo mi sie tak ryczec ze szok!!! Moj musiał iac do sklepu a ja mimo zakazu chwycilam chipsy herbatniki i mini 7daysy czekoladowe...
W samochodzie w złości przez lzy zjadłam 1mini rogalika i herbatniki, a moj stwierdzil ze tylko pizza mi pomoże...i zjadlam prawie cala...ale taka malo tlusta i najpyszniejsza jaka jadlam...mamy taka pyzzerie ciasto jak naleśnik i nie kapie tluszczem..
Fakt pomoglo...chyba po prostu bylam głodna...a jadlam tak jakbym pierwszy raz w zyciu pizze jadla...
Poki co zyje i mam sie dobrze...tymbardziej ze dokobczylam paczke rogalikow...
Teraz znów jestem głodna. ..ale zabronil mi chipsow i innych uzywek...ahhh dzis nagrzeszylam..werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hehe masz podobnie jak moja współlokatorka jak jest zła to znaczy głodna
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny