Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez mi sie to nie podoba...
Nadmiar moze swiadczyc o guze kory nadnerczy lub raku nadnerczy..dobrze ze 2 mam juz wizyte u endo.
Prl tez niby w normie ale w gornej granicy wiec pewnie jeszcze urosnie bez lekow..zastanawiam sie czy np przejsc na ten ziołowy niepokalanek..
Najbardziej mnie interesuje ten andro...bo jesli bedzie wysoki to leczy sie tabsami anty...a ja zadnej antukoncepcji w tabletkach nie mogeSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:no masz, już w tym tygodniu jedna się obraziła i poszła
Niezle nastraszylyscie ją
Kochana wszystkie tu czytamy
Hipi co za ludzie takie głupoty gadają. I jeszcze dodają dodatkowo stres. EhhSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:Czytasz w moich myslach. Tylko nie wiem,pisac jej to? Za reke nie zlapalam w sumie...
Jak czytałam to nie które juz wspomniały o kochanceZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Hipi jak to bez 27 dni??? Mezulek wraca to nadrobisz
Cycki przestaly bolec co moge sobie teraz wkrecac jako objaw ciazy??Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Wyjechał po Nowym roku. Wpadł na dzień akurat miałam @ i teraz wraca po 3 tyg
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Moa, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejooo
No ja dziś sama pompa z siebie wstaje rano sikam do kubeczka chce zrobic test , wyciagam go z szafeczki a tam oprócz ulotki nie ma nic
Osikalam już wszystko co mialam
Wczoraj wieczorem zainspirowana tym watkiem w którym to mąż seksu unika zrobiłam sobie popkorn rozsiadlam sie i zaczelam czytac
Faktycznie przeszlam to juz dwa razy i dwa razy byly dwie inne przyczyny pierwsza kiedy to maz nie chcial uprawiac seksu to byl spadek testosteronu ( potwierdzony) tylko nie oszukujmy sie seks byl np te dwa razy w miesiacu drugi raz mial inna.
Ogólnie dzialamy mimo wszystko pelna para nie ja się tym razem nakrecam tylko chlop lazi za mna kiedy dni płodne ...
Wczoraj tak okiem przelecialam co pisalyscie i tez sie zlapalam a nawet usmialam sama z siebie trafiłam na post " a ja dzis biore sie za generalne sprzątanie " autora nie widizalam sama do siebie sie usmiechnelam bo wiedziałam od razu ze to post Hipi
Jannes sikac bedziesz ?
Werni ?
Moa, hipisiątko, Nova87, Karolina2787, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny