Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj chyba tak czasami i mi się zdarzy być wkurzona na cały świat hehe
Nova oj korzystaj korzystaj hihiSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Tez idę spać bo na rano do pracy. Ciekawa jestem czy nadal będę miała wysoko tempke jak dziś. Rano mialam 36.90 a wieczorem z ciekawości sprawdziłam czy nie spada a tu 36.98. No nic dobranoc dziewczyny
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. U mnie ciąża jak sie patrzy. Kolejny symptom nadszedl.... mimo zajebistego wieczorku...mialam problem z dijsciem. No masakra
Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
U mnie nadal negatyw więc @ przyjdzie z opóźnieniem albo już sama nie wiem. Jutro wizytę do gina sobie rezerwuję bo się martwię.
Janess no co Ty przez jakiś inny wątek nas zostawisz? No co Ty nie warto się przejmować kimś. Pogadają i przestaną a Ty zostań z namiJaness, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Problem, że cały czas tam wracam i próbuję się bronić. Efekt jest jeszcze gorszy.
Widzę właśnie... I powiem Ci że nie poprawi się więc lepiej zostaw tamto forum w czorty! Po co Ci to i nerwy i wszystko. Wiadomo że każda z nas jest inna i niektórym ciężko to zrozumieć. Każda z nas inaczej podchodzi do sprawy i w inny sposób to wyraża ale nie opuszczaj nas ze względu na tamten wątek bo tam nie musisz się udzielać a niech myślą sobie co chcą. Z nami bądź!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 08:21
Janess, werni, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJannes no co Ty .... musisz tu byc !!!
Olej ich napisz ostatnie słowo podpisz koniec kropka i już wiecej tam nie zaglądaj
Co do mnie @ nie ma , testow tez nie mam dwa dni temu sikalam kreska byla ale ja to w fiazy co miesiac prawie jestem
Tempke dzis rano zmierzyłam bo wczoraj az 37.15 dzis rano 36.44 wiec niziutko i zapewne nie ciazowo
Brzuch boli ale nie na @ tak inaczej boli
Werni trzymam kciuki &&&
Karola ja jeszcze nie skreslam Cie z listy zafasolkowanych na ten miesiac
Nova no wlasnie jakies nowe objawy oprocz niemoznosci szczytowania ?
werni, Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna ja się bardziej martwię czy jakaś torbiel mi się nie zrobiła albo huk wie co jeszcze innego się przypałętało w ciąży na pewno nie jestem ale jutro się okaże mam nadzieję co jest przyczyną opóźnienia bo mam wizytę na 16:10 do gina, przy okazji podpytam o hsg
Hipi lubię za ostatnie dwa zdania bo mam kuźwa tak samo ostatnioSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Ona nic nowego. Chyba ze na ta moja urojona ciaze moge zwalic fakt ze mi sie przytyło
Janess odpusc tamten temat i zostan z Nami tu jest tak fajnie
Karola dobrze ze idziesz do gin. Po co cykl ma sie niepotrzebnie przedluzac.
Karolina2787, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dokładne co mówią dziewczyny zostań z nami
Co do testowania zrobię jednak w środę. Dziś w nocy co chwile się budzilam. Przed snem za dużo rozkrecilam kaloryfer. Będę musiała mniej dać.Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam 1 raz sama autem i daje radę.
Teraz robie obiad na parze bo wczoraj przesadzilam...
Masakra budze sie taka glodna ze szok..i moge jesc co godzine dosłownie.
To widze ze wszystkie w ciąży hurra!! Bedzie co świętowaćZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy czy w czwartek po odstawieniu dupka temp spadnie na leb na szyje tak jak w poprzednim cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 15:09
Schmetterling lubi tę wiadomość