Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez jestem głodna mam apetyt i dobrze musze znaleźć dobrą aplikacje z liczeniem kalorii.
Nie wytrzymałam kupiłam test wracam do domku.KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ja to nigdy nie zapomnę jak dostałam nagłego bólu jajników jak byłam u znajomych. Tak mocno bolało ze zgiełam się w pol. Na szczęście długo to nie trwało.
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To tak jak ja. Geny tez ojca. Mama przed ciążą tez była chuda.
Tez jestem ciekawa który to wątek.Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Oj tak dokładnie i dobrze
Ale jestem padnieta I śpiąca chyba kimne się na godzinke.Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Niezle chcesz dobrze dla kogoś a zostałeś źle zrozumiany...
Tez mowie bezceregieli. Co mi się podoba a co nie.Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Kryska, usun ten post i zakoncz gowno burze!
Rzeczywiscie musze odejsc bo zamiast siedziec cicho polazlas w swiat i nakrecasz innych.
Nie wiem o co kaman ale zluzuj Janess, to tylko internety. Na prawde nie warto sie przejmowac gownoburza w sieci, bo przeciez to nie ma nic wspolneg z naszym zyciem. Piszemy tu dla relaksu, zeby zasiegnac opinii czy poradzic sie, albo zeby miec z kim pic wino (przynajmniej w mooim przypadku) a nie po to, zeby sobie nerwy szargac. Przeciez wiesz ze stres nie wskazany, wiec jebnij focha jak Cie jakis watek wkurzyl i nie gadaj z nimi Ja bym tak zrobilaKarolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Dokładnie napij się z nami wina a tamte olej
Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejka! Dawno się nie odzywałam, ale widzę, że ciekawie się zrobiło najpierw poczytałam męża-antysexa, teraz staram się Was nadrabiać dziewczyny, które już sikały, które nie, bo już się pogubiłam? Co do mnie sikam w czwartek, a i betę powinnam wtedy mieć w klinice, nie żebym miała jakąś nadzieje, ale biorę progesteron i muszę wiedzieć, czy odstawić, no i w tym miesiącu szykuję się na inseminację.
Poziomka, nic o sobie nie napisałaś, ile się staracie itp, ale jeżeli Twoje życie rozsypuje się przez starania, to ja na Twoim miejscu dałabym se siana i tyle w temacie. Nic na siłę, myślę, że można przeżyć życie bez dzieci równie szczęśliwie, jak bez nich, zależy od nastawienia.. jakbym ja miała zrezygnować ze wszystkiego, co przeszkadza mi zajść w ciążę, to chyba w jakiejś pustelni bym wylądowała...Karolina2787, Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
oho, napisałam do nowej koleżanki, a ona już uciekła, hmm... Czy tylko ja widziałam ten wpis?
Janess, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego.