Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Janess wrote:Tylko dzieki Wam jeszcze tu jestem. Dlatego rano napisalam na wszelki wypadek jesli znikne to dlaczego.
Propo raka. Boli mnie pierś. Nie na @ tylko tak jakbym tam miala jakas kulke. Pol roku temu mialam tam wielokomorowa torbiel. Ale pol roku temu nie bolala. Musze isc znowu do lekarza tylko nie wiem do kogo. Nie wiem czy isc tylko na usg czy od razu uderzyc do onkologaKarolina2787, Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Tez radziła bym usg. Sama zdiagnozwalam ze miałam guzki w piersiach. Najpierw w jednej po roku w drugiej. Na szczęście były to guzki niezlosliwe i wycieli mi je.
Karolina2787, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hipi a do której chodzisz ginki ?
Tak Janess włókniaki. Pielęgniarka jedna mi powiedziała ze lepiej je wyciąć bo mogą przeszkadzać przy karmieniu piersią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 21:29
Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu ale pomyślałam o swojej gince Sosnowskiej. Tez można do niej pisać smsy
Właśnie tu my wszystkie jesteśmy w ciąży hihiKoniczynkaNaSzczęście, Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:ale ze co? spoznia sie? to czekam z Toba w sensie ze na Twoja a nie na moja
Lago ja dziś 5 dzień po terminie i @ nie ma ale testy też negatywne więc się martwię. Na szczęście jutro mam gina umówionego i mam nadzieję że się wyjaśni.Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie poziom kortyzolu osiąga kulminację... W pracy nie do konca poszło dziś tak, jak miało i dopiero jutro wszystko się wyjaśni... Brrrr.... Przede mną więc bezsenna noc, bo w nerwach trochę trudno o spanie. Niby wszystko powinno być ok, ale takie ziarenko niepewności gniecie mnie niemiłosiernie...
Fajnie, że wszystkie zaciążone
Też bym se coś uroiła, aleu mnie dopiero 7dc, a ten przeklętny kortyzol pewnie skutecznie zablokuje mi cały miesiąc.
Mój optymizm uciekł hen hen, zmykam zaraz pod prysznic i na pocieszenie poprzytulam się do męża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 22:07
werni, Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
Widze tu nocne marki szaleją
Dziewczyny ogłaszam że wszystko co odbiega od normy w tym cyklu zaliczamy do objawów ciążowych i oto tym sposobem wszystkie jesteśmy w ciąży
A tak na serio to widzę że tym Paniom którym 2 sie spóźnie to czekają na mnie no to do niedzieli juz nie daleko.
hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 07:10
werni, Karolina2787, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze mówisz Nova
Ja to mam wielki apetyt. Juz jem 2 śniadanie. HeheKarolina2787, Moa, Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Wam.
Ja kolejna noc spędziłam w pokoju młodego tak mnie moj dziad denerwuje.
Nie obudzilam sie dzis glodna - wiec chyba @ tuz tuz...
W nocy nie moglam spac...brzuch mnie bolal, nie wiem czy na @ czy to jelita może..
MilegoNova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry witam się w 1dc
Karola no ja tez po tabsu bylam i nie wzielam pamiętam jak dziś bylam w piatek a w niedziele rano dwa dni później test pokazal druga kreche ja nadal u Ciebie w to wierze !
U mnie spoznila sie @ tylko raz w zyciu i wtedy bylam w ciazy ! U Ciebie podobnie zmierzyłas tempke tak z ciekawości choc ?
Werni sikasz dzis ?
Zapisałam się do innego gina , z tym ze termin dopiero na 20 lutego ponoc dobra lekarka zajmuje sie glownie ciazami zagrozonymi prowadzi moja siostrę aktualnie wlasciwie to byl jedyny lekarz ktory się na nią zgodzil - nawet mój powiedział jej nie ...Nova87, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj sie zawsze rano podlizuje, a wieczorem od 3 dni chodzi do sasiada na piwo...no to sory mówię...ja w smrodzie spać nie będę...ale tylko przed@ tak mam..a tak szczerze to wina bym sie napila..czerwonego
Nova87, Karolina2787, werni, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wracam już do domu, szybko się ogarnąć i do gina lecę.
Ona tempke zmierzyłam wczoraj dwa razy bo za pierwszym razem obudził mnie mój za wcześnie a że mi się zapomniało żeby zmierzyć to pewnie była niewłaściwa bo się wydarłam na niego że już mnie wkur...a z tymi pobudkami (bo to już 3ci raz pod rząd jak mnie budzi) potem zasnęłam na około 3 godziny, zmierzyłam znów ale była niska też więc dziś już sobie odpuściłam mierzenie bo uznałam że na bank @ przyjdzie dziś. Jak na razie nie ma ale brzuch pobolewa.
A jeśli mowa o fryzjerze to mi też by się przydało jakieś fajne cięcie, byle nie z długości. Jakieś cieniowanie o tego typu, tylko ciężko u mnie o takiego fryca co zrozumie. Była babeczka co mi kiedyś idealnie zrobiła to co, zlikwidowali miejscówkę bo farbowaniem zajmuje się mójWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 11:56
Schmetterling lubi tę wiadomość