Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Janess wrote:Nova, w Twoim przypadku chyba tak bo przeciez dziecko juz masz. Tylko pytanie po co? Tak bardzo chcesz sie faszerowac?
-
nick nieaktualnyJa odebralam wynik i na szczescie Androstendion w normie...balam sie bo ja tabletek anty brac nie moge..jest w polowie normy wiec mysle ze OK.
Planuje jeszcze jeden monitoring w lutym..a potem to juz chyba pozostaje jakas stymylacja...na badanie hsg bym sie bala isc bo prawdopodobnie mam alergie na kontrasty...ale ten niwy gin mowil, ze u mnie by tego nie robil...zobacze co endo powie 2lutego...moze on mi cos da..jesli mam skąpe okresy i cienkie endometrium to moze tu jest pies pogrzebany...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondas_29 wrote:Karolina2787 długo czekasz na hsg? -bo ja leczę się od października 2017r. i w lutym idę na laparoskopię z badaniem drożności jajowodów.
Ostatnią wizytę u gina miałam 21 listopada, od tamtej pory czekam. Rozumiem że były święta i przerwa i nie mógł tego załatwić tak szybko bo to przecież nie zwykła sól fizjologiczna. Dzwoniłam do niego jakieś dwa tygodnie temu, powiedział że działa w tej sprawie i się odezwie. Może dlatego tak długo to trwa bo będzie go wykonywał osobiście we własnym gabinecie. Od tamtej pory czekam ale dziś się do niego wybieram i przy okazji podpytam.
Nova ja nie miałam robionej drożności a jestem po pół rocznej stymulacji z clo ze względu na nikłe owulacje. Owulacje po clo były i to piękne ale co z tego jak się nie udało. Może warto zapytać ginkiSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ostatnią wizytę u gina miałam 21 listopada, od tamtej pory czekam. Rozumiem że były święta i przerwa i nie mógł tego załatwić tak szybko bo to przecież nie zwykła sól fizjologiczna. Dzwoniłam do niego jakieś dwa tygodnie temu, powiedział że działa w tej sprawie i się odezwie. Może dlatego tak długo to trwa bo będzie go wykonywał osobiście we własnym gabinecie. Od tamtej pory czekam ale dziś się do niego wybieram i przy okazji podpytam.
Nova ja nie miałam robionej drożności a jestem po pół rocznej stymulacji z clo ze względu na nikłe owulacje. Owulacje po clo były i to piękne ale co z tego jak się nie udało. Może warto zapytać ginki
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
nick nieaktualnyBlondas_29 wrote:Osobiście we własnym gabinecie? - ja mam skierowanie do szpitala na laparoskopię, przy której zrobi hsg i sprawdzi wszystko i mam 7 dni leżeć w szpitalu. to tego hsg nie będzie robił pod znieczuleniem ogólnym?
Tak we własnym gabinecie i przez niego osobiście będzie przeprowadzany zabieg. Są rodzaje hsg ja bd miała tzw. HyCoSy z kontrastem pod usg dopiero po tym zabiegu planuje mi zrobić histeroskopie.Moa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondas_29 wrote:ojej a to nie wiedziałam, że są różne rodzaje hsg. tak czy inaczej trzymam kciuki o rychłe wyznaczenie terminu
Ja też nie wiedziałam ale drążyłam temat i w końcu znalazłam stronkę na której co nie co poczytałam o tym. Dziękuję mam nadzieję że już niedługo się doczekam Tobie życzę szybkiego zafasolkowania po tym zabiegu!Blondas_29, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:WIARA CZYNI CUDA, TRZEBA WIERZYĆ ŻE SIĘ UDA! Chociaż czasem ciężko ale nie trać wiary
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova jak bylam u gina ostatnio w 19dc chyba to tyljo mowil czy jestem dopiero po @ bo mam cieniutkie i tyle...a cialko zolte bylo już wiec owu byla...ale jakos tamta wizyta byla dziwna...śpieszyło my sie chyba...
Spytam przy następnym usg ile dokladnie bedzie..
Werni tulam...ale jeszcze trzymam kciukiwerni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Załamana85 wrote:Nova jak bylam u gina ostatnio w 19dc chyba to tyljo mowil czy jestem dopiero po @ bo mam cieniutkie i tyle...a cialko zolte bylo już wiec owu byla...ale jakos tamta wizyta byla dziwna...śpieszyło my sie chyba...
Spytam przy następnym usg ile dokladnie bedzie..
Werni tulam...ale jeszcze trzymam kciuki
-
Dzięki dziewczyny. Przed chwila znów zmierzyłam tempke. Znów mi spadła 36.22 to lada moment będzie. Lepiej żeby szybko przyszła to powtórzę badania i mojego tez wyślę.
Karolina jaka to strona o hsg ? Tez bym poczytała. Tez myślę żeby to badanie zrobić. Powodzenia u gina.Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość