Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Ale w sumie po co CI ta @ na cito?
Bo muszę zrobić badania w 2/3dc a jak dostanę w czwartek to nie bd miała jak bo 2dc to piątek by był a pracuję od rana do 16 i nie wiem czy zdążę po pracy chociaż wolałabym z rana to załatwić a w sobotę to wiadomo zamknięte jest.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Za bobo

Dziś znajomi przychodzą i będziemy robić gofry hheh
Werni jakie bobo, ja @ chce przestawić tylko żeby szybciej przyszła bo do terminu mam jeszcze 3 dni. Bobo to u Ciebie będzie
Gofry mmmm....
Znowu.ta.kryska, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniczynka znalazłam
haha jest w sobotę jedno labo otwarte uratowana
ufff... to teraz spokój. Chyba zmienili bo wcześniej jak patrzyłam to nie było w soboty otwarte i stronka jakaś odnowiona.
Też nie mam gofrownicy a lubię gofry. Szefowa mi czasem przynosi ale takie flaki jakieś mi to się marzą takie prawdziwe jak to w lodziarniach sprzedają chrupiące pychotka
Właśnie czemu im takie ładne wychodzą a w domu takie flakowate? Moc gofrownicy pewnie bo ciast już chyba kilka rodzajów próbowałam kiedyś z mamą a nadal takie wychodziły
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Nie, u nas sie na to gofrownica mowilo. Za nic nie chcialam sobie dac tym wlosow zrobic, wolalam spac w warkoczykach!
Haha ja raz spałam w warkoczykach a jak wstałam to musiałam łeb pod kran włożyć bo afro się zrobiło do sufitu
haha
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w końcu posprzątalam lazienke...tak fest...ze jesc z kibla mozna śmiało..
A jakie skarby pod wanna znalazlam ohohohoho.
Moj bedzie sie musiał dluuuuugooooo tlumaczyc...
Tak sie zmachalam ze az mi sie we lbie kręci..
Tu widze smaczne tematy.
hipisiątko, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9980a8e8b2a3.jpg
Tu są wyniki bo zapomniałam dodać. Jakoś dziś nie mam humoru.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
8 % prawidłowych to super wynik!! Byk rozpłodowy
popatrz na upłynnienie i takie pierdoły.
U nas wyszła morfologia ok ale dopiero w takim podstawowym badaniu za 30 zł wyszło, że po 2h już wszystkie nieruchome.
Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
11.2025 9 FET 3AA ❌
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET
cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyHejka wszystkim

Witam nową koleżankę
Co do seksu w @ to ja nie lubię i nie robię tego wtedy, jakoś mnie to obrzydza ale jak komuś to pasuje to spoko
Werni wyniki bardzo dobre u nas ostatnio morfo była 9% ciekawe jak jest teraz. Obawiam się że gorzej
Krysia pewnie już żaden naleśnik dla mnie nie został co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:29
Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
potem się wygrzeje termoforem może coś da