Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Ale w sumie po co CI ta @ na cito?
Bo muszę zrobić badania w 2/3dc a jak dostanę w czwartek to nie bd miała jak bo 2dc to piątek by był a pracuję od rana do 16 i nie wiem czy zdążę po pracy chociaż wolałabym z rana to załatwić a w sobotę to wiadomo zamknięte jest.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Za bobo
Dziś znajomi przychodzą i będziemy robić gofry hheh
Werni jakie bobo, ja @ chce przestawić tylko żeby szybciej przyszła bo do terminu mam jeszcze 3 dni. Bobo to u Ciebie będzie
Gofry mmmm....Znowu.ta.kryska, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniczynka znalazłam haha jest w sobotę jedno labo otwarte uratowana ufff... to teraz spokój. Chyba zmienili bo wcześniej jak patrzyłam to nie było w soboty otwarte i stronka jakaś odnowiona.
Też nie mam gofrownicy a lubię gofry. Szefowa mi czasem przynosi ale takie flaki jakieś mi to się marzą takie prawdziwe jak to w lodziarniach sprzedają chrupiące pychotka Właśnie czemu im takie ładne wychodzą a w domu takie flakowate? Moc gofrownicy pewnie bo ciast już chyba kilka rodzajów próbowałam kiedyś z mamą a nadal takie wychodziłyKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Nie, u nas sie na to gofrownica mowilo. Za nic nie chcialam sobie dac tym wlosow zrobic, wolalam spac w warkoczykach!
Haha ja raz spałam w warkoczykach a jak wstałam to musiałam łeb pod kran włożyć bo afro się zrobiło do sufitu hahahipisiątko, Znowu.ta.kryska, werni, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w końcu posprzątalam lazienke...tak fest...ze jesc z kibla mozna śmiało..
A jakie skarby pod wanna znalazlam ohohohoho.
Moj bedzie sie musiał dluuuuugooooo tlumaczyc...
Tak sie zmachalam ze az mi sie we lbie kręci..
Tu widze smaczne tematy.hipisiątko, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9980a8e8b2a3.jpg
Tu są wyniki bo zapomniałam dodać. Jakoś dziś nie mam humoru.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
8 % prawidłowych to super wynik!! Byk rozpłodowy popatrz na upłynnienie i takie pierdoły.
U nas wyszła morfologia ok ale dopiero w takim podstawowym badaniu za 30 zł wyszło, że po 2h już wszystkie nieruchome.Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Witam nową koleżankę
Co do seksu w @ to ja nie lubię i nie robię tego wtedy, jakoś mnie to obrzydza ale jak komuś to pasuje to spoko
Werni wyniki bardzo dobre u nas ostatnio morfo była 9% ciekawe jak jest teraz. Obawiam się że gorzej
Krysia pewnie już żaden naleśnik dla mnie nie został co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:29
Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość