Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni to moze poczekaj i np w srode zrob bete? Bo te testy to wiesz...
Krysiu sie wystraszył hehe, dobrze ze juz z głowy.
Karola sikaj moze anuż coś tam sie wydarzyło..i fakt ja zawsze jak sikalam to tego dnia lub następnego byla@ moze jutro tez spróbuje haha to przylezie wredotaKarolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja nawet testu nie mam w domu a specjalnie nie bd kupować bo szkoda kasy Mam termin na czwartek ale lepiej by było gdyby przyszła wcześniej, nawet ten jeden dzień szybciej to dla mnie wybawienie. Muszę pomyśleć że jestem w ciąży to przyjdzie zaraz hehe
Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Daj, ponakrecam Cie pod wykresem. Jaka dzis tempka?
Na obecnym/ostatnim wykresie ciągnącym się w nieskończoność jest dziś 181 dc więc jestem w ciąży hahaZnowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:A mdlosci masz? Jak nie, to zjedz czekolade i popij winem. Jak nie pomoze dorzuc sledzia i idz na karuzele
Póki co jajniki zarywają i nerwy roznoszą, coś musi być na rzeczy ooo po śledziu to ja od razu uklęknę przed tronem bo nienawidzę hahaZnowu.ta.kryska, hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWe Włoszech sie nauczylam takie jeść..bez miesa..tylko cebula czosnek i ziola hihi
Moj M nie zje z mięsem spahetti mimo ze bez mecha zyc nie moze...dodałam koncentrata i jest git i duuuuzooo czosnku- pali jak wodka haha.
Ja ostatnio obalilam prawie 2 wina i piwka wiec twtaz detox od alko heheZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny