Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHipi a Ty wiesz jak stosować te borowiny?
Zamowilam w plastrach.
W pobiedzialek jade sie zapisac na laparo.
A może od razu uderzyć w Lublin?
Trzymam kciuki za ivf❤
Lato w pełni- deszcz i 11stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 10:53
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi no kurde ! Ale dobre wieści!!
Cierpliwa A Ty gdzie się podziałas?
Nova ?
Motylek ?
Konczynka ja nie doradze nie moje okolice, ciekawi mnie dlaczego podczas laparoskopie nie udrazniaja jajowodow w razie takiej potrzeby? To kiedy w takim razie to robią? Hsg też nie udrozni to jaki zabieg jest wykonywany na udrażnianie jak nie laparoskopia?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki Ja sie męczę z upałami chociaz dzisiaj o wiele chłodniej ale głowa nadal męczy taki ćmiący bół jest gorszy niz migrena;/
Dzisiaj o 14 mam drugie prenatalne i wybieram sie z małżem i mlodą
Hipi super wieści, wkońcu jakies konkrety na wątku:)
Koniczynko szkoda czasu i zdrowia na zamartwianie się. Trzeba sie cieszyć że jednak jakieś sprawy ida na przód. gorzej jakbys stała w miejscu i biła głową w mur :*
Podziwiam Was za łowienie ryb, zawsze mi się wydawało że idzie usnąć przy tym. Jakoś nie widze siebie przy wędce..... Wole doły kopać hihihihihipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Hipi no kurde ! Ale dobre wieści!!
Cierpliwa A Ty gdzie się podziałas?
Nova ?
Motylek ?
Konczynka ja nie doradze nie moje okolice, ciekawi mnie dlaczego podczas laparoskopie nie udrazniaja jajowodow w razie takiej potrzeby? To kiedy w takim razie to robią? Hsg też nie udrozni to jaki zabieg jest wykonywany na udrażnianie jak nie laparoskopia?
W razie mozliwosci udrazniaja podczas laparo od strony jajnikow..nie wchodza do macicy tylko w brzuch. Ogladalam na yt filmik z laparo.
Próbują przepchac plynem ktory wpuszczaja do macicy- tak samo jak na hsg.
Jedynie w Lublinie robia http://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18 -
nick nieaktualny
-
Hej co ja tu widzę. Ale się ciesze bardzo Hipi trzymam mocno kciuki nawet jak za 1 razem się nie uda to się nie poddawaj. Znajoma z wątku jej się udało chyba za drugim lub 3 razem ma dziewczynkę a długo tez się starała.
Dziś zmierzyłam tempke 36.90 okresu nadal brak. Wyniki zaraz poszukam.
Co tam u reszty dziewczyn.
Koniczynka myślę żebyś spróbowała w Lublinie jak tam napewno dokładnie udrozniaja.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Estradiol 320.9 f.f. 46-607
FSH 8.11 f.f. 3.5-12.5
LH 7.65 f.f. 2.4-12.6
P-ciała tarcz. <5.0 <34
Androstedion 2.4 0.3- 3.5 Wcześniej 3.9
Progesteron 79.35 f.l. 5.3- 86.0
Testosteron 1.63 0.22- 2.9
DHEAS 303.8 98.8-340
P-ciała p/tyreoglobulinie 10.8 <115
Prolaktyna 795 769 465 102-496
TSH 2.37 0-27-4.2
Ft3 5.8 3.1-6.8
Ft4 19.3 12-22
HBsAg ujemny <0.9 ujemny
Fibrynogen 2.80 2-4
INR 1 0.8-1.2
Bilirubina całkowita 0.3 <1.2
Glukoza 82 74-106
Cholesterol 216 <200
Wyniki z przed 3 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18
Tutaj dzwonilam bo tak mi w necie wyszukało...
Jak masz jakis konkretny namiar to wyslij mi na priv prosze..
Tyle ze ja nie mam dokumentacji ze sa niedrozne a podobno tylko robia jak juz sie to potwierdzi?
Ogólny tez moze dac takie skierowanie?
5lipca mam wizyte w przychodni na NFZ. Kiedyś sie zapisalam...wiec jeszcze to skonsultuje wszystko... -
nick nieaktualny
-
Tez pracuje ze swoim na tej samej zmianie. Teraz weekend nocek. Jutro a raczej dziś mam przymusowe wolne. Jeszcze 2.15min i do domku
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny