Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Moj stary i jego zyczenia
No nie gadaj że Ci dosrał z czymś
Werni ma świetny pomysł z tymi zakupami mi zawsze pomagają szkoda że wypiłaś ale gdybym mieszkała bliżej zabrałybyśmy się razem a potem dokończyli winko heheKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
A no fakt tez by mi się nie chciało po winie. Moze zbliża się @ i będzie juz lepiej :*
Chyba kupie dziś test. Jak sprawdzam tempke nawet po południu przed @ i jest niska wtedy odpuszczam. A pół godz temu sprawdzałam i mam 37.19 w 28dc. Jak nic nie wyjdzie to pewnie malpa się spóźni. -
O właśnie byśmy poszły wszystkie na mega zakupy a później piły winko i się smialy itd.
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:No nie gadaj że Ci dosrał z czymś
Werni ma świetny pomysł z tymi zakupami mi zawsze pomagają szkoda że wypiłaś ale gdybym mieszkała bliżej zabrałybyśmy się razem a potem dokończyli winko hehe
" żeby Ci sie wkoncu życie ułożyło " i tym podobneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:18
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:" żeby Ci sie wkoncu życie ułożyło " i tym podobne
Może on tak z uprzejmości po prostu powiedział a nie żeby Ci dogryźć. Ojcowie nie są zbyt wylewni (przynajmniej mój) więc nie wiedział co powiedzieć i palnął.
Werni 3mam kciuki jutro dawaj znać od razu
KoniczynkaNaSzczęście, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Może on tak z uprzejmości po prostu powiedział a nie żeby Ci dogryźć. Ojcowie nie są zbyt wylewni (przynajmniej mój) więc nie wiedział co powiedzieć i palnął.
Werni 3mam kciuki jutro dawaj znać od razu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny