Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie. Ja to tez nie lubię kłamstw. Kiedyś to wybuchalam jak ktoś mnie oklamywal teraz nie reaguje. Ostatnio mam dużo stanu olewczego. Nie mam już siły walczyć. Jestem na nocce w pracy jeszcze jutro i weekend wolny. Dziś postanowiłam ze jednak nie jade do Poznania. W sobotę pójdziemy z moim do łazienek a w niedziele cos się wymyśli.
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
U mnie tez jakoś ostatnio bez entuzjazmu i olewczo podchodze do wszystkiego...
@ nie ma mimo niskiej temp od kilku dni..i nawet jej nie czuje w kościach..
Jest juz moj wynik hist pat tylko musze po niego jechać kawał drogi...moze jutro..
Nie mam pomyslu na obiad...kompletnie -
nick nieaktualnyJa dzis robilam kotlety ziemniaczano jajeczne z sosem pieczarkowym( tak sie obzarlam ze na sama mysl mnie mdli) a potem mielone dla mojego bo jak to obiad bez miesa...choc dalam do środka smazona kielbase...
Wzdęło mnie okropnie i chyba to odchoruje...dawno nie jadlam takiego żarcia...
Wroclaw tez mi sie marzy...bylam tylko przejazdem...ale od nas to kawal drogi..
Nie wiem w sumie co z tym Poznaniem... -
nick nieaktualny
-
O Lubie ta czekoladę hehe. Co do wyników niestety się nie znam. Kotlety jajeczne bym zjadła co do Poznania to wkoncu kupiłam bilet organizujemy busa ze znajomymi brakuje jeszcze dwóch osób.
Hipi to niedługo odpoczniesz
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jedna z moich ulubionych...kupiłam w razie W na otarcie łez...
My się zastanawiamy czy jechac czy nie...
Edit: biletów na pociag rano już brak...więc samo sie wyjaśniło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 16:38
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My właśnie wyjechaliśmy. A co do czekolady przewaznie jem przed @
Pewnie bilety się skończyły bo tam gdzie będę zjeżdżają się z całej Polski ludzieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka.
Janes wspolczuje....kurcze...moze pogadaj z nia...ze Ci sie narzuca i nie chcesz tak...glupia sytuacja...
Swoja droga ja tez przyciagam dziwnych ludzi...znam ten ból...
Ostatnio mam wrazenie ze najlepiej czuje sie sama ze soba...
Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hej 3-4h jazdy do Poznania, 13-16 szkolenie i powrót. Przeważnie w domu jestem po 23 a tym razem byłam kolo 22 pewnie przez to ze samochodem jechaliśmy.
Janess i będziesz miała spokójJaness, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widać ta dziewczyna jakaś dziwna, egoistyczna, nie rozumiejąca ze inni nie życzą sobie nachodzenia czy nadgorliwosci.
Tak samo bym wyszła.
Jakby tak mnie nachodzila to chyba bym coś jej powiedziała. Za dobre serduszko masz i dlatego wchodzi Ci na głowę ale trzeba tez pokazać że swoim domu to Ty rzadzisz :*Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mam pytanko do Was. Powiedzcie mi czy jeśli zapiszę się do obojętnie jakiego gina na nfz i poproszę o wymaz z pochwy to mi takowy zrobi? Czy muszę poprosić o to rodzinnego by takie skierowanie mi dał a potem dopiero do gina? Jak to wygląda, nie wiem bo zawsze chodziłam prywatnie i lekarz mi to robił jeśli była taka potrzeba. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Poza tym byłam u ginekologa prywatnie i on mi powiedział bym zrobiła wymaz, sam go nie zrobił bo była późna godzina i wszystkie labo zamknięte. Dlatego pytam czy inny, obojętnie jaki gin zrobi mi to gdy poproszę.
Powinien zrobic...
Moze pytac a po co...a na co...ale twardo powiedz ze musisz i kropka...
Ja tak zrobilam przrd wizyra w klinice...poszlam i prosto z mostu ze potrzebuje zbadac WSZYSTKIE hormony...a po co...a na co...
Piwiedzialam ze 9lat bez ciąży to sporo i wkurza mnie gdybanie...ze chce i koniec bo ide do kliniki i na pieniadzach nie śpię. Nic nie powiedzial. Dał nawrt mnie nie badajacKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość