Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wszystkie wyszly to i ja wyjde wczoraj mialam wizyte. Mloda szpagat zrobila zeby upewnic tatusia ze zaden sisior nie urusl wazy cale 227g, czyli kawal baby jak na ten wiek ciazy. Troche sie balam bo od poczatku ciazy przytylam tylko 1kg ale dr uspokoila ze mala rosnie dobrze wiec na moje kg przyjdzie pora.
Krycha ja u u Ciebie obstawiam anemie albo cos z cisnieniem. Mierzylas moze osttatnio??werni, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Podczytalam to i ja sie wylonie...
Tez wczoraj mialam wizyte i nosze juz niespelna 1,6kg babinca
Nova nie przejmuj sie waga ja wczoraj zobaczylam na wadze znow mniej w sumie to od 8tc przytylam az 3kg a do wagi z jaka startowalam do ivf brakuje mi jeszcze 2kg bo do 8tc 5kg spadlo... od ostatniej wizyty u gina do wczoraj mialam 1,8kg na minus a w tym mala 730g na plus
Krycha cokolwiek by to nie bylo ony nic powaznego!KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyNova super. 2dziewuszki beda sie bawic i bic o chłopców hihi.
Ja wracam z zakupow. Zakupilam bluzke i stanik...raz do roku sie należy. Noi wino na wieczor..nie czerwone a jakies truskawkowe o tak dla odmiany. A co!Janess, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się wylonie:-)
Moa gratulacje Wkoncu się udało;-) niech ten czas oczekiwania zleci szybciej no i oczywiście i tak życzę 2- och kresek co dzieciątko jedynakiem nie będzie:-D
Ccierpliwa , Nova hmm i u Was też widzę wszystko super bardzo mnie to cieszy
A tak zapytam A co byście chciały więcej przytyć?
Krysia Ty wiesz co ja na ten temat , właśnie tak zaszlam w ciążę nic nie wiedząc i wspozlyjac 2 razy w miesiącu
Jeśli chodzi o anemie ciężko stwierdzić ale przyznam szczerze że ja to wogole witaminy mikro makro elementy owoce warzywa na bok całkowicie, nie lubię nie lubiłam i lubić nie będę i żyje anemii nie mam
Blednik moja mama ma chory prawda taka że nie zataczasz się cały czas , a bardziej w konkretnych sytuacjach , np podnosząc głowę do góry czy przez nagle ruchy i trwa to sekundy - więc to odpada ...
Także ten ciąża jak nic
Jannes Krysia życzę Wam przyjemnego tulenia kibelka na te piękne wakacje:-D
Werni no ja też ostatnio dużo pracuje, u siebie w pracy to średnio dużo wolnego ale za to chodzę do swojej firmy pomagam odpłatnie oczywiście:-D
Janess, werni, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Ona nie no ja nie narzekam ze tylko tyle przytylam... tzn w sumie na dzien dzisiejszy po ciazy nie bedzie co zrzucac...
Ale jak sie przed ciaza przy tych wszystkuch lekach mialo mega tendencje do tycia to jednak moje wobrazenie o wadze w ciazy bylo takie ze do polowy to juz z 10kg na pkus zapewne...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ona ja sie boje bo w 1 ciazy bylo na plusie 18 kg i caly brzuch pochlastany. Wolalabym po trochu tyc niz jak ma mnie wyrąbać na koniec bo juz nie bedzie mialo co pękac na brzuchu. A po porodzie odrazu 12 kg zeszlo. Jak do domu wrocilam to juz 4 kg zostaly wiec nie boje sie o zrzucenie wagi tylko zeby nie przybylo z dnia na dzien.
-
nick nieaktualnyDziewczyny do tych co zmywarke mają! Mam ogromny problem , od kilku dni na szklankach mam smugi dosłownie koła wokół
Nic nie zmienialam nic nie kopalam i takie coś nagle ...
Ogólnie od tych kilku dni zaczęłam cudowac zmniejszyłam/zwiekszalam podanie soli efektów brak , podobnie z nablyszcaczem więcej mniej i nadal to samo
Jak pięknie lsnily po wyjęciu że zmywarki tak teraz są ujebane tak że patrzeć nie idzie
Oczywiście i zmywarke umyłam ( specjalny płyn + program odpowiedni ) i podobnie nic to nie zmieniło
Co się stało? Pomożecie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Ona z czasem niektore szklanki przez zmywarke juz takie są...
A moze za duzo nablyszczacza? Ja nie używanii szklanki sa ok..ale np kieliszek od wina zawsze zajdzie wiec jyz nie wkladam...chyba zalezy od rodzaju szkla...
Kurczę 2 miesiące ja mam , fakt inne rzeczy są czyste bez widocznych śladów - sama już niewiem
Wydaje mi się że to nie wina szkła raczej jestem tego pewna bo jak wyciągnę ze zmywarki i umyje to błyszczą jak wcześniej, jakby źle wyplukane? Ramiona sprawdzałam czyste , kręcą się kontroluje czy nic nie blokuje A mimo to jest jak jest ...
Jedyne co zrobiłam to zmieniłam tabletki ze zwykłych biedronkowych Kraft na finish i fairy
Wróciłam spowrotem do zwykłych ale problem nadal jest...
Wyłączyłam całkowicie podawanie soli bo z tego co się orientuję u mnie woda jest bardzo miekka
Zapelnilam zmywarke włączyłam zobaczymy jaki będzie efekt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejj. Zyjecie?
Ona wczoraj przechwalilam swoja zmywarke i dzis mialam szklanki z takim osadem...ale u mnie tak jedt jak filtr jest brudny...moze u Ciebie to samo? U mnie sie wykreca takie sitko z fitrem..i taka tacka na dome tez wyjmowana co zatrzymuje brudy wieksze...moze to to?
Dołączam do ciąż urojonych...dzis u mnie zawroty i ból głowy..poza tym skoro temp spadła przedwczoraj a dzis 29dc to @ powinna nadchodzic...a od paru godzin mam objawy jak na owulacje! Ból lewego jajnika..czasem obu...i teraz sie boje co sie tam dzieje! -
Dziś znów 12h w pracy. Mój lider pytał się czy jutro tez chce zostać do 18 ale powiedziałam ze nie dam rady tym razem. Odpoczne troche.
-
nick nieaktualnyHej
Kasia filtr to ja czyszcze na bieżąco, aczkolwiek po przeczytaniu posta Twojego umyłem to do porządku, choć wczoraj po wyłączeniu soli szklanki wyglądały już nieco lepiej
Zmniejszyłam podanie soli i Nablyszczacza na 1 A sól 0
Spróbuje teraz po dokładnym umyciu filtra zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Hello Yellow ktos cos jeszcze ten teges mnie? A tak se zajzalam z ciekawosci co u Was slychac, bo u mnie bida....zawsze kur.a cos przeszkodzi w bzykaniu w TEN czas. I wez tu czlowieku splodz potomka jak ZAWSZE w TE dni cos wypadnie....i co? mam na drzwiach wywiesic tabliczke "nie przeszkadzac, dni plodne"??? No ja jebi.e. chyba trzeba jakis urlop we dwoje zaplanowac ale wtedy bede zamartwiac sie co z piesem i tak w kolko.....albo wiem!!! Zaczne chlac wode i zostane patologia! Im zawsze sie udaje splodzic potomstwo bo zyja sobie napukani, bezstresowo dzieci rodza na potege a panstwo placi. Teraz jeszcze emerytury dla niepracujacych matek i jeszcze jakies zasilki jak urodzisz co 2 lata to juz wogole eldorado . Nie no laski tak sobie zartuje i pozdrawiam wszystkie
Karolina2787, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Znowu.ta.kryska, Ona29, werni lubią tę wiadomość