Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Powinien zrobic...
Moze pytac a po co...a na co...ale twardo powiedz ze musisz i kropka...
Ja tak zrobilam przrd wizyra w klinice...poszlam i prosto z mostu ze potrzebuje zbadac WSZYSTKIE hormony...a po co...a na co...
Piwiedzialam ze 9lat bez ciąży to sporo i wkurza mnie gdybanie...ze chce i koniec bo ide do kliniki i na pieniadzach nie śpię. Nic nie powiedzial. Dał nawrt mnie nie badajac
Dziękuję tak zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 15:13
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziś wstałam bez budzika ale teraz to tak mi się chce spać ze nie wiem. Co tam u Was dziewczyny? Będziecie oglądać mecz ?
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hej dziś wstałam bez budzika ale teraz to tak mi się chce spać ze nie wiem. Co tam u Was dziewczyny? Będziecie oglądać mecz ?
Czesc.
Moj młody obowiazkowo będzie ogladal wiec i ja...moj dzis juz na 20idzie do pracy..
Tez dzis sie sama obudzilam o 6.23...o 6.30 zawsze mierze temp...wiec juz sie przyzwyczailam..a ze wyczekuje @ to mierzę regularnie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Propo zachciewajek, to odkryłam ostatnio w biedronce czekoladki z masłem orzechowym. Czekolada może się schować a taka jedna czekoladka to chyba wykorzystuje limit dziennych kalorii. Czyli dieta może poczekać
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Oj I ja chyba zaraz pójdę zjesc krem orzechowy takie tu słodkości piszecie
Witam KamilaKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Postanowiłam w końcu co nie co się udzielać bo smutno jakoś ostatnio a pamiętam kiedyś wątek non stop był oblegany.
Koniczynka ten Twój wykres to się widzę ciągnie i ciągnie a testowałaś może coś jest na rzeczy? Pamiętam jak mi się raz tak cykl przedłużył chyba do 48 dni aż
Werni kiedy teścik?
Janess bd musiała spróbować i ja
Witam nową koleżankę, skrobnij coś więcej o sobie. Jak długo się staracie?
Poza tym chciałabym wywołać Hipi, Kryska, Lago, Ona i Motylek się czai widzę więc wychodźie i piszcie co u Was. Ożywmy ten wątek na lato troszkęZnowu.ta.kryska, werni, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj. Może winka?
Ja chyba dzis wieczorem sie upije nic mi dzis nie idzie..normalnie wszystko leci mi z rąk i ktos mnie wkurwil....rano mój przywital mnie z ulubionym winem i kwiatami wiec to jeny plus tego dnia...
W ciąży nie moge byc bo to cykl z histero...jutro jade do kliniki mimo braku hsg bo sie martwię ze jest cos nie tak...fakt po lyzrczkowaniu to niby norma a mi nigdy przenigdy okres sie nie spóźnił..wiec zabieg namieszał sporo.. Temp okresowa juz prawie 2tyg sie ciągnie..
Jak na PMS przystało zagryzlam wlasnie pomidory z cebula i ogorka kiszonego czekoladą z bakaliami...wiec moze juz blizej niz dalej bo dzis 40dc...werni lubi tę wiadomość
-
Najlepszego Koniczynka
Super ze odezwałaś się Koniczynka bo faktycznie kiedyś tu było wesoło gwarno a teraz cicho smutno.
Kamila dokładnie jak Karolina napisała co u Ciebie ?
Ale pysznosci Janess mmmmm
A test hmm może jutro kupie jeśli będzie tempka nadal wysokoKarolina2787, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koniczynka tule mocno :* dziś są podobno przeceny w New Yorkerze właśnie jedziemy z kumpela może na poprawe tez jedz na zakupy
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny