Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Hejooo:-)
Nova meggga zdjęcie
Konczynka A co to się dzieje , test robiłaś? Może zrób?
A ja mam problem mięso mi pachnie jak kaszanka to na bank cionza
Uprzedzam testować będę lecz szanse nikle do terminu @ 4 dni
To raczej dopiero owu bo nawet sluz jako tako i szyjka otwarta jak nigdy. Taki mega bol..troche typowy kolek w tylku tez..ale teraz juz lepiej...i temp skoczyla -
Ona to trzymam kciuki
Koniczynka to może ovu jak tak opisujesz. Hm jak pisalas ze po operacji może się długo spóźnia okres.
Później pojadę do sklepu to kupię znów test. Brak małpy tempka się utrzymuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Wczoraj też się napilam piwka ale tylko połowę bo nie mogłam jakoś całości wypić i poszłam spać. Wogole jakieś emocje wczoraj miałam. W kuchni ze znajomą rozmawialysmy o różnych historiach a ja w bek. Płacze sama do siebie nóż kurde co mi jest heh hormony mi buzują. Dziś 37.06. Nie boli mnie brzuch ani piersi.1000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Wierni trzymam &&&
Ja testowałam dziś i biel termin @ dwa dni więc zatestuje jak nie przyjdzie, a u mnie taka cisza że aż szok nawet jajnik nie piknie więc nawet na nic nie liczę
Zaniedlugo do pracy - ciężki tydzień przedemna
Dziewczyny biorę te tabletki uspokajające 2 na noc nic więcej, to typowe zioła jak ; kozlek, chmiel,melisa , serdecznik właściwie podałam cały ich skład w ulotce pisze że zaburzaja krzpeniecie i powinno się je odstawić do jakiś 2 tygodni przed planowanym zabiegiem , martwi mnie trochę to że od jakiegoś czasu pojawia się u mnie krew z katarem to przez ten lek zapewne tylko co z małpa? Niewiem czy dam radę bez nich zasnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:I od rana czekam na speca od Internetu. Mial byc o 10:00. Zaczynam sie niecierpliwic, bo za pol godziny pies ma czas dluzszego spaceru. Juz mi sie kreci i marudzi, mam nadzieje, ze nie pogryzie speca z tej frustracji Nie wytlumacze mu przeciez, ze spacer bedzie pozniej, bo czekamy na pana, co nam przy ruterze bedzie majstrowal. Jakby mi sie srac chcialo, tez bylabym nerwowa, wiec niech sie lepiej koles streszcza
To moze idz z nim na chwile...a potem na dłużej?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień chociaż deszczowo u mnie
Co do tabletek uspokajających to w sumie i dla mnie by się przydały bo ostatnio to mam takie nerwy że hej. Znacie jakieś dobre tylko takie co by nie działały nasennie?
Macie jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie @ ? Tak seks to wiem ale coś poza tymZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dobry dzień chociaż deszczowo u mnie
Co do tabletek uspokajających to w sumie i dla mnie by się przydały bo ostatnio to mam takie nerwy że hej. Znacie jakieś dobre tylko takie co by nie działały nasennie?
Macie jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie @ ? Tak seks to wiem ale coś poza tym
Te co napisalam..
Persen forte, RelaxMagb6, Valused..
Hydroxyzyna na recepte, na mnie nasennie nie dziala...ale jak ktos nie bral nigdy to moze...
Ewentualnie pij melise poki co..
Moje nerwy tez siegaja zenitu..za 3 tyg jade do szpitala na pare dni...mam sie zgłosić 18 rano juz..
Tak się boje narkozy ze chce mi sie wyc...
Na @ ponoc acard, aspiryna ale z tym to ostroznie...
Krwawnik...cieple kapiele, sport...
Tez probowalam sexem wywolac ale wg wykresu poczekam sobie jeszczeZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to dzięki bo mi ostatnio też nerwy puszczają i jakoś je ukoić trzeba byle nie zasnąć od nich. Co do melisy to nie działa na mnie bo piłam codziennie a hydroxyzynę ma mój i pije ją przed snem bo mówi że mu pomaga zasnąć więc wolę nie spróbuje tamtych. O to przyda się ciepły prysznic bo ogólnie to raczej unikam, wolę chłodniejszą wodę ale tym razem zrobię wszystko żeby @ przyspieszyć.
Nie martw się po laparo sporo się wyjaśni. Co do narkozy to nigdy nie miałam i nie wiem jak to jest ale mój miał przed zabiegiem i mówił że mu się podobało więc chyba nie będzie tak źle. Nie stresuj się tak mocno