Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBędzie dobrze zobaczysz u Ciebie przynajmniej idzie do przodu także ciesz się bo ja stoję cały czas w miejscu.
Dzwoniłam do niego i nagrałam się na pocztę i cisza. Nie wiem chyba bd musiała iść sama do tej kliniki. Kasy dołożyć i pójść bo te czekanie mnie już dobija. Czas leci a ja dalej to samo echZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi możliwe że zajęty ale oddzwonić to by mógł, tym bardziej że zostawiłam mu wiadomość głosową. Może ma w dupie nowych klientów bo byłam po raz pierwszy u niego, nie wiem. W sumie w tej klinice jest kilku lekarzy więc mogę pójść do innego. Jest też druga klinika w razie co. A do Białego mam ponad 200km ale to nie wchodzi w grę ze względu na moją pracę. Myślałam że załatwię to na urlopie a tu nadal lipa. Teraz znowu bd kombinować żeby się dopasować. Kurde ja nie wiem żeby z takim zabiegiem dosłownie kilku minutowym tyle zachodu było, to co mówić o In-Vitro
Dawaj Hipi wal sami swoiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 20:52
hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mam w domu internet pewnej sieci ( rekamy robić nie będę). Modem stoi na parapecie a w domu tv z wifi i kilka tel ciągnie neta z tego modemu.
Problem w tym, że to wifi nie łączy się automatycznie z tv i za każdym razem muszę ustawienia i wpisywać przecudaczne hasło do wifi. A z telefonami i komputerem łączy się automatycznie. Pomyślałam ok może tv ma opcję, że trzeba za każdym razem wklepać hasło w ramach bezpieczeństwa. Szukałam i nic. Jakie było moje zdziwienie kiedy dziś włożyłam kartę sim z tel do modemu i telewizor łączy się automatycznie z internetem. Wychodzi na to, że to wina karty sim. Myślicie, że mi zrobią duplikat za free jak im to opowiem ? Pytam bo do najbliższego salonu mojej sieci mam ok 60 km w jedną stronę i nie chciałabym głupiej z siebie zrobić albo klamkę pocałować.
Zrobia Ci jak im powiesz ze na tej karcie nie dziala. Nie wspominaj o telefonach. Ta karte po prostu zdezaktywuja i dadza nowa. Za free powinni takze śmiało dzwon..moze przysla poczta..
Ja musze z mojego neta zrezygnowac i tv pewnej chyba najgorszej firmy..caly czas sie tnie i kasa spora..jeszcze jak zapomnialam zaplacic i mam 2naraz to odechciewa mi sie ogladac tv... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ nimi to gorzej niz u lekarza....trzeba walczyc hehe... Mi 2razy zmieniali modem...bo moj sie wyklucal ze mamy za mala prędkość..zawsze w nocy i nad ranem...zadzwonil kiedyś z zapytaniem
" Czy Wasz intetnet chodzi spać? !" Myslalam ze pekne ze smiechu a on powaznie 3razy powtarzal to pytanie hahahipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak męża nie ma to sprzątanie pójdzie migiem, głośna muza i jedziesz z mopem haha przynajmniej ja tak lubię młode ziemniaczki, jajeczko sadzone i mizeria idealny obiadzik wiosenny
hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo tak tak zapomniałam o koperku oczywiście obowiązkowo, mój to maślankę a ja co najwyżej mleko bo i tak rewolucja po takim żarełku murowana ale pychota!
Właśnie Hipi Ty zawsze taka obrotna, szybka babka ale wiadomo każdy ma czas na odpoczynek nie zawsze musisz zapierdzielać
My to ostatnio z moim szalejemy na mieście, codziennie jakieś zakupy ale korzystam póki jest łaskawy hahaKoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis wysprzatalam chate na blysk...wiecie odsuwanie kanap, kurze i te sprawy...masakra ile syfu az wstyd. Jutro mam gosci. W niedziele mam fuszke wiec weekend zleci..a w srode do szpitala..ciekawe czy mnie w piątek wypuszcza nastepnego dnia po zabiegu...nie chce tam byc na weekend.
@ sie kończy jużhipisiątko, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my zamówiliśmy nowy narożnik i sądziliśmy że przyjdzie niedługo a przynajmniej w czasie trwania naszego urlopu, okazało się że oni też mają w tym czasie urlop i wyślą go dopiero po 29.07 masakra...
Dziewczyny czy któraś z Was będzie w Diverse może?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nieźle się urządziliśmy, gdybym nie przeoczyła to byśmy już mieli narożnik od innej firmy a tak trza czekać... Zła jestem ale tylko na siebie mogę być.
Co do Diverse to poszukuję sportowej torby/worek fajna tam była ale nie załapałam się niestety a teraz siedzę i szukam w necie to ni huhu
Koniczynka a czemu dr Ci mówi żeby nie golić to chyba Twoja wolaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny