Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Po 2 hsg mało nie wpadłam w depresję. Wyłam jak bóbr. Nie jadłam nic. Na ivf nie było nas stać.
Podejście 2 i 3 miałam robione w tym samym szpitalu.
2 w pełnej narkozie
3 na żywca.
Dziewczyny dziś się dowiedziałam, że dziewczyna z mojej wsi popełniła samobójstwo prawdopodobnie.
Starali się o dziecko kilka lat i mieli roczną córeczkę a jej ciało wyłowili z okolicznej rzeczki.
Podobno miała nieleczoną depresję poporodową. Dla mnie szok. Choć nie znałam jej osobiście bo wprowadziła się stąd zanim ja tu przyszłam to okropnie mi jej żal.
Jeju przykro mi to jest dramat naprawdę współczuje rodzinie,może gdyby jej ktoś pomógł kobieta by napewno żyła depresję się leczy sama je przechodziłam. -
Moja znajoma tez przechodziła jak urodziła małą teraz jest znów w ciąży. Za rok wybieramy się do niej bo mieszka w Niemczech.
-
Tez mysle jak Hipi ze nie ma sie czego bac bo wszystko do przezycia ja w poroniona ciaze zaszlam cykl po hsg ze stymulacja i monitoringami
Hipi a na twoja @ to i ja czekam jak na szpilkach! No wkoncu komus trzeba bedzie brzucholka przekazachipisiątko lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Hej tez mi na tel pokazuje że do wtorku ma padać dziś nocka w pracy i weekend wolnego ale taka lipna pogoda.
Tez czekam na Hipi@hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak miłooo
KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
26 czerwca mieliśmy rocznice slubu. Dzień wcześniej mówie " wiesz że jutro mamy rocznice" a on " i co w związku z tym"?? " nic....jutro na obiad zalewajka"
hehehehehehheKoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Ewa89_89, Karolina2787, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Nie dziękuję.
Dałam radę wyłączyć mój mózg z opcji starania. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Może dlatego moja ostatnia @to bajka. Zaczęła się w czwartek a w niedzielę nie było śladu po niej aż mi moja aplikacja wysłała wiadomość czy skrócić @ z 5 dni do 3 ?
Koniczynka a ty za tydzień laparo masz ?
tak 18jade do szpitala i 19mam...brrr...
My po obiadku z torcikiem w tle..pekam...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Nie pisałam bo trochę teraz z moim spędzałam czas a wczoraj byliśmy u moich rodziców i niedawno wróciliśmy. W końcu pierwszy urlop wspólny fakt że jeszcze trzy dni zostały i w poniedziałek powrót do rzeczywistości ale chociaż trochę się odsapnęło, szkoda że pogoda taka beznadziejna, dopasowała się chyba do mojego samopoczucia
Krysia wyniki hormonów mam ale co mi z tego jak od poniedziałku próbuję dodzwonić się do gina i dupa Miałam dzwonić w poniedziałek i umawiać się na hsg, nawet nagrałam się mu na pocztę i co z tego jak nawet nie raczy się odezwać. Kolejny miesiąc stracony i chyba moje starania też zakończą się na tym etapie. Czas pomyśleć o IVF na poważnie...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hej laski
Nie pisałam bo trochę teraz z moim spędzałam czas a wczoraj byliśmy u moich rodziców i niedawno wróciliśmy. W końcu pierwszy urlop wspólny fakt że jeszcze trzy dni zostały i w poniedziałek powrót do rzeczywistości ale chociaż trochę się odsapnęło, szkoda że pogoda taka beznadziejna, dopasowała się chyba do mojego samopoczucia
Krysia wyniki hormonów mam ale co mi z tego jak od poniedziałku próbuję dodzwonić się do gina i dupa Miałam dzwonić w poniedziałek i umawiać się na hsg, nawet nagrałam się mu na pocztę i co z tego jak nawet nie raczy się odezwać. Kolejny miesiąc stracony i chyba moje starania też zakończą się na tym etapie. Czas pomyśleć o IVF na poważnie...
Oj to przykre ze lekarz Cie olał. Rozumiem że wyniki ok?
Walcz o to hsg....myślę ze warto....Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Oj to przykre ze lekarz Cie olał. Rozumiem że wyniki ok?
Walcz o to hsg....myślę ze warto....
Teraz nie wiem czy mam wgl iść na to hsg bo bd musiała w szpitalu na nfz czekać. U niego miałam mieć prywatnie od razu HyCoSy ale jak mnie olał to dupa do niego do kliniki mimo to pójść? Wyniki sama nie wiem chyba prl i tsh podwyższone.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi ten ginekolog jest właśnie z klinki niepłodności miał mi zrobić hsg a potem IUI i dlatego teraz się zastanawiam czy nie pójść po prostu sama tam i zrobić hsg tylko wtedy bd musiała dodatkowo zapłacić za wizytę niepłodnościową 250zł żeby mnie jakiś lekarz na to skierował tam a tak byłam już u doktorka który miał pokierować i dlatego jestem zła że z jego strony brak odzewu. Ten miesiąc i tak w dupe więc zacznę dopiero po następnej @ i tak się wlecze...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoze ma urlop albo coś?
Próbuj jeszcze sie skontaktować...na hsg w szpitalu na nfz nie czeka sie dlugo..moga zrobić w tym samym cyklu nawet jak sie uda trafic..tak czy siak zapisac sie można..
Ja mam 3miechy w dupe i zaczynam sie bac tego co wykaze laparo.
@ jest.
Moj mnie oczywiscie namawia bym przelozyla chociaz o 3miechy...ale co to da...chce mieć juz wszystkie te zabiegi za soba by zaczac żyć.. -
nick nieaktualnyWłaśnie urlop miał do 8 dlatego mówił bym dzwoniła do niego w poniedziałek i od razu ustalamy termin hsg a tu dupa. O tyle mi pasowało teraz bo mam wolne i nie muszę z pracy się zwalniać a jak zapiszę się na nfz to różnie bywa. Wolę prywatnie, zapłacić ale i mieć pewność do terminu. No nic bd próbować później.
A Ty nie przekładaj nic kochana bo im szybciej tym lepiej, poza tym i tak długo już czekasz a i jak piszesz będziesz mieć za sobą.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny