Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mi się kojarzysz jako wysoka, szczupła brunetka z kucykiem ale z bardzo wydatną i sexsowną d...pcią
Hipi no to bym była piękna niestety jest wręcz przeciwnie czarne włosy i niska kucyk w sumie noszę bo w pracy wygodniej ale tyłka to ja praktycznie nie mam z tyłu to raczej płaszczkaSchmetterling, Janess, hipisiątko, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha, bardzo mi poprawiłyście humor
Janess masz a właściwie mialaś rację, bo uwaga uwaga- wyfarbowałam się na blond, no może nie taki mega jasny, ale coś jak Baton na awatarze Moje naturalne włosy to ciemny, ciepły blond.
Karolka, niestety nie kręcone, chociaż bardzo bym chciała Wlosy mam proste jak druty, do ramion.
Mam 165cm, ważę 72 i cycki w rozmiarze G.
Karolina2787, Janess, hipisiątko, werni, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
Tez sie usmialam...
No to jedyne trafione to blond wlosy...
Sredniej dlugosci tak do lopatek mniej wiecej...
Niska cale 162cm, waga teraz juz nizsza bo przed ciaza 78,4kg obecnie 67,9kg... och jakie to byly czasy jak wazylam 49kg...
Figura... nogi szczuple, tylka brak, za to zawsze oponka niestety... i piersi w rozmiarze F konkretnie 85F
No i to chyba tyle... a no i dwa tatuaze, a w planach trzeci...Janess, hipisiątko, werni, Krystyna123 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/5dea78b0d648.jpg
Wy wszystkie lasencje jesteście niezłe no każda taki biust jak pamela ja przy Was to mały pikuś baa nawet nie znam rozmiaru własnego stanika mam kawałek cycka ale gdzie mi do F a już do G nooo uuuu... No i wzrost, 160 ale w kapeluszuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 06:12
Schmetterling, Janess, hipisiątko, werni, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelooo !!
Właśnie wróciłam do domu czekało na mnie już śniadanko:-)
Karola Jannes, mała czarna czarny czarny tylko czarny były blondy brązy czerwienie radości ale najlepiej podobnie jak Karola czuje się w czarnych;-)
Cycki F , wzrost jakieś 160 a waga 60 kg ( od staraniowych hormonów +5 kg ale się trzyma )
Ja wam coś powiem jak my takie cycate to następnych niemilych gości będziemy cyckami wypraszacSchmetterling, Janess, hipisiątko, Karolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczynki :*
A już myślałam że przeczytam ze zrobiłaś betę. Ale też trzymam nadal kciuki
Co do zup uwielbiam pomidorowa i ogórkową. Mój ostatnio robi tą druga zupę. Jest dużo warzyw i mieska.
Co do nowych dziewczyn. Nie obrazajcie się. Można było dalej poczytać to byście zauważyły ze tu się pisze wprost Dziewczyny nie owijaja w bawełnę. Za dużo przeszły by mydlić oczy. A i bardzo uczulune na powitania
Ja to po nocce w pracy. Jeszcze jedna i weekend wolny. Ale i tak będzie co robić. W sobotę warsztaty wieczorem ma przyjechac kumpel a w niedziele wypad do brata mojego.
No to nudy nie będzie.
Karolina fajnie napisałaś wątki np. Kobiety z jajami podoba mi się.
Ona to Ci ten Twój dał do myślenia. Powiedział dlaczego tak myśli ? Wytłumaczył? Przecież chcesz dziecka mieć z nim. Eh faceci i wes ich rozkmin
Z moim to chcemy zrobić malowanie pokoju. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Zaraz spać. Miłego dnia życzę :*Schmetterling, Karolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni kochana mi też wybacz że Ciebie pominęłam ale ostatnio coś Ciebie nie widać na wątku to dlatego mi się zapomniało Pracujesz za dużo!
Krysia ja mam tak samo z ubraniami haha mam spodnie na 13/14 latki a zdjątko póki co na razie musi zostać bo chyba dopiero za 24h można znów zmienić
Krystyna123, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:To nawet lepiej, pies Cie nie przewroci i stawow w rekach nie ponaciaga. Ja sie spocilam jak na silowni po przejsciu z Rotem przy nodze paruset metrow!
Tak, to prawda! Ile waży Twój pies? My dobijamy do 40stu..Czasem się jeszcze szarpnie, od listopada idziemy na kurs PT.Karolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:Haha. 40, kiedy to bylo! Diabel ma 6 z przodu! A ja ledwie 57, bo przytylo mi sie na tych plackach dla sasiada
Nasze futerko ma tylko dużo futerka, reszta to chuderlaczek. Dbamy o linię co by stawy nie poszły.
Jesteśmy za to duzi: https://zapodaj.net/fa9e3a8341be4.jpg.html
W gratisie moja figuraKarolina2787, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry!
Dinozaurzyce! Wredne, stare, brzydkie, pomarszczone to się nie dziwię, że zgorzkniałe I tylko ja subtelna i kobieca, buhahaha
Czy mogłybyście mój portet pamięciowy stworzyć?
Ja dodam, że Jancie widzę w skórach i z długimi włosami jasnymi, Krystyna na rudo i właśnie drobna a pozostałe widzę już przez pryzmat tego co napisały.
Ja zalegam u mamuni na kanapie. Za chwilę jadę z siostrzeńcem na trening.
Miłego popołudnia.
Aha. Zjadłam dupka i od dziś czekam na @. Niech tylko szybko przyjdzie. 13.10. idziemy na weselicho.Krystyna123, Janess lubią tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny