Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia najlepszego dla Was. Jak na obozie? Ile trwa takie coś?08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Kryska wrote:Hahahaha. Juz zadzieram kiece i lece 😝
Nie badz zadymiara Wyslalam zaproszenie!Kryska lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Ja mam gości na 2 tyg także ten... Dobijcie mnie 🤦♀️08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
My od poniedziałku w domu. Narazie pogoda nie dopisuje to siedzimy w domu. Jak mąż będzie miał wolny weekend to pójdziemy do zoo z moim bratem i szwagierka.
-
My w domu . Ostatnio mowie do męża ze jego siostra wyjeżdża w góry. Mowi do mnie ; no niech sobie jedzie a co zazdrościsz im ? Mowie ; a bo ja wiem . On mi ma to ; to my też gdzieś pojedziemy i pyta małej- gdzie chciałabyś jechac ? Zgadnijcie co ona na to; nic 🤣. No jakoś mnie nie zaskoczyła odpowiedzia . Także ten ....
-
Oo super nigdy tam nie byłam ale słyszałam różne historie może kiedyś z dziećmi tam pojedziemy. Nawet ostatnio z mężem rozmawialiśmy że jak ma być wesołe miasteczko to już właśnie takie duże. Dobrze że przypomniałaś mi
Pia88 lubi tę wiadomość
-
No Werni kto co lubi . Ja karuzele uwielbiam. Maz jak byl zemna w energylndi to jako statysta 😂😂
Właściwie na większości karuzel stali i patrzeli wszyscy jak ja jeździłam. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Za drugim razem już nie pojechal . Tym razem jadę z koleżankami, pytam każdego kto lubi i pakuje do auta 😂😂
Wogóle to Hej Wszystkim !
Mialam dzis upiorna noc . Komary atakowały- to jakieś nieporozumienie. Szukam czegoś stricte do kontaktu ( wcześniej brosy i te inne mi się sprawdzały) , musi być również przyjazne dziecku. Jedynie co znalazłam to ultradźwiękowe. Czy któraś z Was miała z tym do czynienia? Albo jakikolwiek sposób na komary ? Dziecko jest zemna w pokoju wiec psikanie smarowanie raidy itp odpadają . Obecnie śpię z fenistilem, mala ma chyba krew po tatusiu - jego nie gryza a u niej tez nie widzę bąbli
-
nick nieaktualny
-
Pia88 wrote:Polecam moskitiery do okien. Nie wyobrażam sobie jak mogliśmy funkcjonować bez nich.
Mam w pokojach , ale nie mam w kuchni:-/
I tam niezaloze bo mam " suszarkę " za oknem
Ewentualnie patrzalam już na magnesy wsensie te moskitiery na magnesy na drzwi okna balkonowe etc najwyżej dotne
Masło maślane tak to napisałam -
Janess wrote:Anetka, a widziałaś rolowane moskitiery?
Tanie nie są ale jak tylko na jedno okno to może warto?
https://www.domondo.pl/moskitiery/moskitiery-okienne/moskitiera-rolowana-okienna-pcv-2w1/100-x-140?ordernumber=10053509
Wydaje mi się, że w Lidlu mieli rolowane w pionie, dużo taniej, ale nie wiem to jest coś warte.
Ale w czym Ci przeszkadza to okno w kuchni? Zostawiasz je otwarte na noc?
Ja mam moskitiery tylko w sypialniach. Pozostałe ona i drzwi mam pootwierane cały dzień, pod wieczór zamykam, zostają tylko te z moskitierami i komarów nie mam.
Tak otwarte w dzień tez . Za oknem suszarka na pranie ( nie mam balkonu ) . Więc musi być właśnie taka ściągana lub jak napisałaś rolowana . Dzis pojechałam do leroy i kupilam ta magnesy . Maz dociąl i narazie jest. Zobaczę te rolowane
No u mnie Janka plaga komarów chyba bo w ciul tego lata do parku wchodzę i wychodzę bo atakują jak opętane . jeszcze mi przyszło na myśl ze muszki tez gryza .
Kryska dzięki nie tą drogą szlam ze naturalnie przeca tez można 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A co Bałtyku - przyjmują napewno . Wujostwo niedawno bylo nad morzem i mówili że dużo obcokrajowców- w tym Niemców.
-
Janka ja tez mam moskitiere , ale co z tego jak ja potem mam bąbel na bablu 😁😁🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Dziecko bezpieczne ja juz nie bardzo
Kurde Fabcia porażka totalna . Nienawidzę takich sytuacji. Pewnie pol firmy gadało a przeprosili zeby nikt nie słyszał.
Masakra jakaś serio 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jeszcze o paliwo . No kuźwa jeździsz = zarabiasz . -
Jak widać zgrana grupa jak nic . Napewno mile to niejest . Z drugiej strony od takich falszywcow wolałabym nic nie dostać
Rozumiem Cie z tym dbaniem . Zawsze jest tak ze " Góra " nie potrafi docenić tak prostych rzeczy . A powinna . Bo to jest dużo
Fabcia masz urlop . Olej ich wszystkich. Przegryz mimo ze boli i odpoczywaj.fabcia lubi tę wiadomość