Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Zakrecona wypij szklanice wody I sie poloz! Moze cos pomoze?
W domu z leków mam tak " polopirynę , codeina , paracetamol , nurofen , ibuprom , ibufen ... to by było na tyle hahahaha wziełam polopiryne jak mowiłam nic wiecej nie chce brac ;( -
nick nieaktualnyOkład tez powinien pomóc Nie ważne jak śmierdzi ważne jak pomaga Mój to jak jest chory to herbatkę z tym pije
Hit na wieczór: M. ' Kochanie dziś masz ta ewolucje? '
Ja. 'Chyba owulacje'
Pewnie myślał, że się w jakiegoś pokemona będę zmieniaćTruskaffeczka, Vesna, Lena Z., Flexi lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kochana Ja już 1,5 l wody wytrąbiłam ale fakt siedzę przed kompem to może i to też przeszkadza ;/ ... ale nie chcę sobię iść od Was ;-(
W domu z leków mam tak " polopirynę , codeina , paracetamol , nurofen , ibuprom , ibufen ... to by było na tyle hahahaha wziełam polopiryne jak mowiłam nic wiecej nie chce brac ;( -
Mistia wrote:Okład tez powinien pomóc Nie ważne jak śmierdzi ważne jak pomaga Mój to jak jest chory to herbatkę z tym pije
Hit na wieczór: M. ' Kochanie dziś masz ta ewolucje? '
Ja. 'Chyba owulacje'
Pewnie myślał, że się w jakiegoś pokemona będę zmieniaćMistia, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:No te wszystkie ibuprofeny to jak czytałam w poradzie dnia to jak staramy się o fasolkę nie możemy brać ibuprofenu ja zawsze używałam Ibum i teraz wiem że robiłam błąd tylko nie wiem na co ten ibuprofen nam szkodzi ;P
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudziutka7 wrote:Polopiryna juz byla... Pewnie trzeba czekac az samo przejdzie!
Pyralgina a Polpiryna to dwie różne substancje
Nurofen, ibufem i ibuprom to w sumie to samo
Spróbuj ten okładzik jak nie chcesz już nic braćTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Pyralgina a Polpiryna to dwie różne substancje
Nurofen, ibufem i ibuprom to w sumie to samo
Spróbuj ten okładzik jak nie chcesz już nic braćLandryneczka, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny