Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe no moja koleżanka czy jadła czy nie jadła to miała smak metalu w buzi i przez to też było jej ciągle nie dobrze . a później bach dwie kreseczki tak długo wyczekiwane . Oczywiście bez nakręcania się lalunie :*
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:hehe no moja koleżanka czy jadła czy nie jadła to miała smak metalu w buzi i przez to też było jej ciągle nie dobrze . a później bach dwie kreseczki tak długo wyczekiwane . Oczywiście bez nakręcania się lalunie :*
aj tam ja tego nie mam
ale teraz mnie w podbrzuszu z lewej strony ciągnie -
Heh moja kotka aportuje, przynosi papierek zeby jej rzucic bierze w pyszczek i przynosi.
Truskaffeczka, kajulka lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:aj tam ja tego nie mam
ale teraz mnie w podbrzuszu z lewej strony ciągnie
mnie od kilku dni ciagnie i boli macica i kłuła mnie przez 2 dni szyjka jakby w srodku pochwy, nie wiem ale to bylo dziwne uczucieTruskaffeczka, werni lubią tę wiadomość
-
Vesna wrote:
ja robilam 2 dni temu i albo sobie wkrecilam albo byl tam cien drugiej
mąż powiedzial ze tam zawsze jest drugi cien zeby na nim sie pojawila rozowa kreska hehe ale tez go widzialTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:ja robilam 2 dni temu i albo sobie wkrecilam albo byl tam cien drugiej
mąż powiedzial ze tam zawsze jest drugi cien zeby na nim sie pojawila rozowa kreska hehe ale tez go widzial