Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
kajulka wrote:ja pewnie tez nie wytrzymam i zrobie szybciej test majatek na nie wydam
-
Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem ale i tak pewnie bedzie jeden wielki ch*** i tyle .
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:rok bezowocnych staran za mna, moze to malo ale bylo by milo zobaczyc 2 kreseczki i bylby to piekny prezent urodzinowy dla mnie mojej mamy i tesciowej bo wszystkie z wrzesnia jestesmy
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem ale i tak pewnie bedzie jeden wielki ch*** i tyle .
-
Mistia wrote:Okład tez powinien pomóc Nie ważne jak śmierdzi ważne jak pomaga Mój to jak jest chory to herbatkę z tym pije
Hit na wieczór: M. ' Kochanie dziś masz ta ewolucje? '
Ja. 'Chyba owulacje'
Pewnie myślał, że się w jakiegoś pokemona będę zmieniać -
Ja sobie wkręcałam masę razy, ale test robiłam może ze 3-4 razy w życiu. @ w 90% przypadków jak dotąd przychodziła 14 dpo (wg moich obliczeń) Ten ostatni cykl tylko dawał mi więcej nadziei... ale coś nie poszło. Zawsze uważałam, że jak jestem w ciąży to i tak jestem i czekałam z testowaniem do terminu @... no i przyszło mi testować tylko kilka razy...
-
ZakręconaOna wrote:Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem ale i tak pewnie bedzie jeden wielki ch*** i tyle .
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ja się zastanawiam jak te wszystkie gwiazdy,aktoreczki zachodzą w ciążę teraz trwa jak oni to mówią baby boom xD
one nie musza czekac 2 lata na badania i maja najlepszych najdrozszych lekarzy.. . a my chodzimy i jeden mowi to drugi to i bez leczenia bez badan stawiaja diagnozy ciule jedneTruskaffeczka lubi tę wiadomość