Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
kajulka wrote:ja pewnie tez nie wytrzymam i zrobie szybciej test
majatek na nie wydam
taka jestem w gorącej wodzie kąpana
no trudno najwyżej zrobię jak będzie I krecha
to najwyżej myślę czy nie poczekać do @ bo nie chciała bym 40 zł na marne wydawać
-
Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem
ale i tak pewnie bedzie jeden wielki ch*** i tyle .
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:rok bezowocnych staran za mna, moze to malo ale bylo by milo zobaczyc 2 kreseczki i bylby to piekny prezent urodzinowy dla mnie mojej mamy i tesciowej bo wszystkie z wrzesnia jestesmy
ja z mężem staram się od stycznia tego roku na poważnie,chociaż miesiąc po ślubie próbowaliśmy nic nie wychodziło to stwierdziliśmy że może jeszcze nie nasz czas... Ale teraz mam zamiar do końca tego roku ZACIĄŻYĆ ! MY WSZYSTKIE MUSIMY !
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem
Na pewno będzie owulka
-
Mistia wrote:Okład tez powinien pomóc
Nie ważne jak śmierdzi ważne jak pomaga
Mój to jak jest chory to herbatkę z tym pije
Hit na wieczór: M. ' Kochanie dziś masz ta ewolucje? '
Ja. 'Chyba owulacje'
Pewnie myślał, że się w jakiegoś pokemona będę zmieniać -
Ja sobie wkręcałam masę razy, ale test robiłam może ze 3-4 razy w życiu. @ w 90% przypadków jak dotąd przychodziła 14 dpo (wg moich obliczeń)
Ten ostatni cykl tylko dawał mi więcej nadziei... ale coś nie poszło. Zawsze uważałam, że jak jestem w ciąży to i tak jestem i czekałam z testowaniem do terminu @... no i przyszło mi testować tylko kilka razy...
-
ZakręconaOna wrote:Też niby planowo powinnam dzisiaj okres dostać a tu tempka 36,7 od dwóch dni więc może owulka przyjdzie i dostane albo nie @ później haha ale marzenia mam ;-pp bolał mnie dwa dni brzuch troszkę mniej niż jak w trakcie okresu ale pobolewał myślałam , że okres przyjdzie a tu dupa go nie ma ... a piersiawki odczuwam ciut , czuje , że jajniki mnie pobolewają czasem
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ja się zastanawiam jak te wszystkie gwiazdy,aktoreczki zachodzą w ciążę teraz trwa jak oni to mówią baby boom xD
one nie musza czekac 2 lata na badania i maja najlepszych najdrozszych lekarzy.. . a my chodzimy i jeden mowi to drugi to i bez leczenia bez badan stawiaja diagnozy ciule jedneTruskaffeczka lubi tę wiadomość