Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cranberry wrote:To za kogo trzymamy w tym tygodniu kciukacze ?? Która testuje ??
Ja też testuję w tym tygodniu:)Vesna, Flexi, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
A myslalyscie juz kogo chcialybyscie najpierw urodzic chlopca czy dziewczynke? I ile byscie chcialy miec dzieci ? Mi to zawsze sie marzyla parka. Moj to najpierw chcial miec chlopca a pozniej zachcialo mu sie zeby byla dziewczynka. Hehe glaskal po moim brzuszku i mowil jak do malej ze bedzie chodzila w szpilkach jak mamusia itd.
Lena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeden chciałby być żołnierzem,
Drugi chciałby być papieżem,
Jeden ładny, drugi brzydki,
A ja kocham twoje cycki.
Gdybym nosił moro-gacie
Albo żyłbym w celibacie
To bym uciekł, byłbym szybki,
Aby zmacać twoje cycki.
Jeśli mógłbym wybrać pracę
Za dowolnie jaką płacę,
Chciałbym zostać masażystą,
Robić masaż twoim cyckom.
Wymacałem już jednego,
Zaraz pora na drugiego,
Bo nie jestem tak okrutny,
By ten drugi miał być smutny.
Lena Z., kajulka lubią tę wiadomość
-
ja pierdziele skad Wy te gify bierzecie
czyli za czworeczke kciukamy
wiecie co, dwa lata temu w pazdzierniku zaszlam w ciaze. dokladnie pamietam dzien serduszkowania. i tak mi sie marzylo, zeby miedzy dziecmi bylo 2 i mniej lat roznicy no ale z naszym tempem to kurde cos mi sie wydaje, ze dupa blada
ja bym chciała dwojke. a gdybym mogla sobie pozwolic to i trojke ale wtedy chcialabym zostac w domu z dziećmi. i może w domu krecic jakis maly bizsesik.
mam syna i teraz marze o corce ale w glebi duszy wiem, ze bede muec kiedys kolejnego chlopaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 22:21
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
werni wrote:A myslalyscie juz kogo chcialybyscie najpierw urodzic chlopca czy dziewczynke? I ile byscie chcialy miec dzieci ? Mi to zawsze sie marzyla parka. Moj to najpierw chcial miec chlopca a pozniej zachcialo mu sie zeby byla dziewczynka. Hehe glaskal po moim brzuszku i mowil jak do malej ze bedzie chodzila w szpilkach jak mamusia itd.
hmmm jak byłam młodsza (podstawówka), to chciałam mieć 4 dzieci .
Potem miałam okres, ze w ogóle dzieci miec nie chciałam, a teraz chce i juz 9 miesiąc nic.
Chciałabym miec chociaz jedno płec niewazna