Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywerni wrote:A myslalyscie juz kogo chcialybyscie najpierw urodzic chlopca czy dziewczynke? I ile byscie chcialy miec dzieci ? Mi to zawsze sie marzyla parka. Moj to najpierw chcial miec chlopca a pozniej zachcialo mu sie zeby byla dziewczynka. Hehe glaskal po moim brzuszku i mowil jak do malej ze bedzie chodzila w szpilkach jak mamusia itd.
Ale ja z A. byśmy chcieli dwójeczkę A płeć bez znaczenia -
Flexi wrote:ja pierdziele skad Wy te gify bierzecie
czyli za czeoreczke kciukamy
wiecie co, dwa lata temu w pazdzierniku zaszlam w ciaze. dokladnie pamietam dzien serduszkowania. i tak mi sie marzylo, zeby miedzy dziecmi bylo 2 i mniej lat roznicy no ale z naszym tempem to kurde cos mi sie wydaje, ze dupa blada -
werni wrote:A myslalyscie juz kogo chcialybyscie najpierw urodzic chlopca czy dziewczynke? I ile byscie chcialy miec dzieci ? Mi to zawsze sie marzyla parka. Moj to najpierw chcial miec chlopca a pozniej zachcialo mu sie zeby byla dziewczynka. Hehe glaskal po moim brzuszku i mowil jak do malej ze bedzie chodzila w szpilkach jak mamusia itd.
-
ZakręconaOna wrote:hahahaha o żesz Ty :-p
werni czemu dopiero w październiku ?
Niestety dopiero w pazdzierniku bo ja akurat jestem w Pl a moj w Niemczech. Pojade dopiero do niego za miesiac. Oj teskni mi sie teskni -
werni wrote:A myslalyscie juz kogo chcialybyscie najpierw urodzic chlopca czy dziewczynke? I ile byscie chcialy miec dzieci ? Mi to zawsze sie marzyla parka. Moj to najpierw chcial miec chlopca a pozniej zachcialo mu sie zeby byla dziewczynka. Hehe glaskal po moim brzuszku i mowil jak do malej ze bedzie chodzila w szpilkach jak mamusia itd.
Nie myślałam o płci, jeśli by miało być jedno. Chciałabym mieć parkę, ale w moim przypadku będę przeszczęśliwa jak uda mi się urodzić jedną piękną moją wspaniałą dzidzię!Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Jeden chciałby być żołnierzem,
Drugi chciałby być papieżem,
Jeden ładny, drugi brzydki,
A ja kocham twoje cycki.
Gdybym nosił moro-gacie
Albo żyłbym w celibacie
To bym uciekł, byłbym szybki,
Aby zmacać twoje cycki.
Jeśli mógłbym wybrać pracę
Za dowolnie jaką płacę,
Chciałbym zostać masażystą,
Robić masaż twoim cyckom.
Wymacałem już jednego,
Zaraz pora na drugiego,
Bo nie jestem tak okrutny,
By ten drugi miał być smutny.
Truskaffeczka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to bym chciala tez chlopca dla D. Bo ciagle mowi ze jest ostatni z rodziny. Mam troche pietra i obawy ze nie uda mi sie. Jak narazie mojemu zachcialo sie dziewczynki to tak sie nie strsuje