Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIa no 19 ofiar jest w szpitalu
Nasturcja ja sie sugerowałam ginem i nie kazał robić nic na razie . A sama zrobiłam tylko TSH , morfologię i glukozę . Czekam na @ i idę robić resztę badań
Betii obserwujesz szyjkę śluz i temp ?
Ia 5 lat to bardzo długo .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 19:05
-
Landryneczka, jak mówi żeby nic nie robić to go zmień, bo po roku bezskutecznych starań zleca się chociaż podstawowe hormony.
Nasturcja lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetiii wrote:pecherzyk nie pęka , hormony w normie takze jutro konczy mi sie miesiaczka i lece do ginekologa. Myslicie ze od razy przepisze mi zastrzyki ?
Testami owulacyjnymi daleko nie zajdziecie...
Musisz zrobić podstawowe badania hormonów, a mąż koniecznie zbadać nasienie. Wtedy ewentualnie można myśleć co dalej, bo póki co nie wiadomo które z was ma problem z płodnością. -
nick nieaktualnyla wrote:Landryneczka, jak mówi żeby nic nie robić to go zmień, bo po roku bezskutecznych starań zleca się chociaż podstawowe hormony.
Masakra z tymi lekarzami. Jak można kobietę tak zwodzić tyle czasu? -
nick nieaktualnyWiem właśnie , kiedyś kłamałam nawet że dłużej niż rok jak jeszcze nie było roku ale i tak nic nie robili.
Chciałabym iść do tego co polecają dla starających ale booje się bo dokumentacji podobno nie prowadzi
szukałam właśnie i tam znalazłam tego ale ta wada jego z tymi dokumentami
wiesz czym dłużej zwodzi tym wiecej zarobiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 19:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetiii wrote:juz wrocilam. badania mam w normie , mąz nie badal nasienia, ale 6 lat temu mialam poronienie takze zaszlam w ciaze ale jak po zastrzyku nie zajde to moj maz idzie sie zbadac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny